Het natt med mafiaen

The mafia boss! Klokka var rundt 01:00, og jeg var plassert i baren med en knakende god drink og Anja som kranglet via sms med typen. Den siste i følge, Linn Marie, hadde trukket seg tilbake på rommet med bartenderen som gikk av vakt for rundt en time siden. "kunne jeg ha fått lånt ditt rom i en liten stund, jeg må snakke med ham..." spurte Anja med en oppgitt stemme og understreket MÅ. Jeg ga henne nøkkelkortet og sa det gikk helt i orden, og visste at dette kom til å ta lengre enn en liten stund.

Jeg satt ved bardisken, hadde bestilt meg noen tequila-shots, og av en eller annen grunn ønsket jeg å komme i god form igjen. Jeg så meg rundt og tenkte, her sitter jeg på et 5-stjerners hotell midt i skjønne Italias hjerte, dette skulle bli en herlig weekend med shopping og champagne, oppleve det Sicilia hadde å by på, le masse og virkelig leve det luxsuriøse livet for noen dager, men satt nå igjen med to venninner som hadde gått til hver deres kant, men jeg har alltid vært en optimist... Rundt meg var det masse fine og vellkledde mennesker, de hadde tatt kveld fra dansegulvet, men humøret fløt like godt. En mann 3 bord unna bardisken, holdt på å få seg et nummer, ei ung dame satt gråtene i et hjørne av baren med 2 venninner hengende over seg, som skulle "hjelpe og lette på trykket".

En gjeng menn satt i en diskre soffagruppe med rundt 4 vakter i alle hjørner, de ble oppvartet av noen ellegante damer med ganske så korte kjoler og hoftestrøper, jeg offret det egentlig ingen tanke lengre enn nesa mi.  Jeg kjente dufta av ekte Dior parfyme komme inn gjennom de dobble dørene inn til baren. Tre menn i svarte merkedresser kom gående inn i lokalet, jeg fikk øyekontakt med han som ledet an. Han var vel en mann i 25-års alderen, rundt 1.85 høy, vakre ansiktstrekk, ravnsvart hår som var bølgete og gredd bakover, veldig mørke øyne som ikke fortalte stort, gyllen hud, 3-dagers skjegg og ei ekte gullklokke plassert på ei senete og muskuløs hånd.

Hele mannen lyste; delicious!  Jeg måtte snu meg for å ikke sikle i drinken. Tenk på hva de hendene kunne gjøre; alt! Tankene mine gjorde meg enda mer kåt, så jeg måtte prøve å få tankene mine over på noe annet, før jeg "gled" ned av stolen. Jeg merket i sidesynet at han ble ledet plass midt i sofagruppa, to damer var over ham for å oppvarte, mens mennene begynte å diskutere heftig. Det virket som ham var en mann som ble sett opp til.

Følelsen jeg satt med var fylt av spenning, kåtskap, lyst, glede, våryrhet og et ord som poppet stadig opp i bakhodet; farlig. Det som hendte borte i sofaen var garantert mafia. Ordet mafia kilte i øret, selv om vi ble rådet og være obs på hvor vi går, hvem vi snakket med og våre handlinger, av reiseselskapet vi reiste med, da vi bestemte oss for Sicilia, men noe tente meg ved tanken... Jeg merket blikket hans på meg, jeg møtte det noen ganger, øynene virket ikke så anonyme lengre. Jeg hadde en svart blondetopp på meg, og undertøyet i leopardmønster syntes igjennom. Jeg slengte det lange bølgete blonde håret til side, slo benene i kryss, og tittet bort på ham med jevne mellomrom med et dirty utrykk.

Jeg skulle til å ta den siste shoten, da bartenderen kom diskre bort med en elegant brettet serviett. Jeg snudde meg rundt i lokalet før jeg åpnet den, og møtte et mørkt blikk, han satt forroverbøyd med albuene på knærne med damer på begge sider, mange av knappene i skjorta var åpne og gjorde en gyllen, muskuløs, hårløs brystkasse synlig, han smilte et skjeft smil, og ett par hvite perler av tenner kom til syne. Herregud for en deilig mann! Han ga klare utrykk på at de deilige damene rundt ham, har han ikke ofret en tanke...

Jeg åpnet servietten, og leste den korte settningen; "room 510, 10 min". Jeg snudde hodet mot ham, og møtte blikket hans. Han reiste seg, tok farvel med "familien" og gikk mot de dobble dørene på andre siden av lokalet. Han gikk med en bestemt gange, og med blikket fastlimt i mitt. Jeg slukte den siste shoten og gikk mot toalettet. Jeg puddret meg litt, la et lag med lepestift for å se fresh og sexy ut. Jeg gikk mot heisen, dørmannen åpnet for meg, og spurte hvilken etasje jeg skulle i, 5-etasje sa jeg med et skjeft smil med vinrøde lepper. Jeg tråde inn i en gang som var gull-forgylt, dette er noe helt annet enn fra min etasje.

Mahogni møbler stod plassert i gangen, vakre lyskroner tydet på rikdom, dette er ikke en del av hotellet, hvertfall ikke til utleie hos turister. Det var bare to rom i gangen rom 509 på min venstre side og 510 stod halveis åpen på den andre siden. Jeg dyttet døra sakte opp, og tittet inn. En enorm suite møtte meg i den korte gangen inn til stua, halveis åpen til soverommet med en enorm seng som så helt fantastisk ut, mahogni møbler her også, marmor og fullpakke. Dette må være en drøm sa jeg mange ganger til meg selv... Der kom han, han hadde fortsatt dressen på seg, og kom nærmere.

Han hadde ei champagneflaske i hånda, og stod nå foran meg, han stirret meg inn i øynene, tok en hånd rundt nakken min, og ga meg et dyp varmt kyss. Det kom et dypt sukk fra meg, og han gliste. Kåtskapen lyste like mye av han som meg. Jeg tok av meg jakka, og hengte den opp, og fulgte etter ham. Han fant fram to glass, og fylte opp. Han hadde også jordbær i ei skål, og rakte meg glasset. Han tok et jordbær og lekte med det i munnen, og holdt blikket mitt. Han kom nærmere, tok en slurk champagne, klistret seg godt inntil meg, og ga meg et kyss.  Kjente bare kåtskapen sitre i hver en fiber kroppen var laget av.

Jeg tok av ham dressjakka med en bestemt mine og kysset ham samtidig. Begynte sakte å åpne hver en knapp i skjorta, mens jeg lekte med tunga hans. Han stod bare der og tok i mot, med champagneflaska i hånda og den andre hadde et fast grep rundt rumpa mi. Et lite stønn kom fra ham, og som tente meg enda mer. Nå stod han i bare i en hvit boxer med champisen i hånda, og med et utrykk som nesten var farlig mye kåtskap i. Boxeren lyste mot den gyldne huden, og den ellers så veltrenet kroppen. Jeg dro ut en stol av spisestue-gruppa som sto i stua, satte den midt på gulvet og beordret ham til å sitte på den, og han lystret.

Jeg begynte på en liten frekk striptease, svingte elegant og sakte med hoftene, begynte å kneppe opp blusen, knapp for knapp, jeg understreket de lange bena, med nye innkjøpte merkesko i enden. Blusen falt i gulvet, han stirret på hele meg, målte meg fra topp til tå og gliste det skjeve smilet, med en ekstrem lyst i øynene. Jeg bevegde meg i hans retning, kun i undertøy. Jeg skrevet over han, og slengte det lange håret over skulderen, og presset meg hardt og mykt samtidlig mot ham. Han prøvde og ta på meg, men han fikk klar beskjed, ikke røre - bare se...  Jeg kysset ham mildt, først på munnen, så litt små kyss her og der, bevegde meg sakte nedover. Berørte den stramme og smidige kroppen hans, som samtidig var myk. Strøk forsiktig over bulen som var lett synlig, kjente at han var så godt som klar!

Han hjalp til med å løfte på, slik at jeg fikk tatt av ham boxeren. Joysticken var stor og hard, og jeg klarte ikke å vente med å putte den i munnen. Han stoppet meg, tok meg med bort til salongbordet og la meg ned med en bestemt mine. Lekte med tunga på kroppen min, føyde over brystene, lekte slik at det sitret godt, kjente endorfinene komme med full storm, en rus man blir avhengig av. Jeg kjente han startet med hendene, tok forsiktig en prøverunde med fingeren. Fra meg kom det et sukk, som var godt plantet i magen.

Han byttet ut fingeren med tunga, og han kunne jobben! Jeg kjente at klimaks nærmet seg, og han visste når han skulle stoppe. Reiste seg og gikk mot soverommet, snudde seg i døråpningen og gliste til meg, og ble så borte. Jeg ble liggende, roet ned hjertet som hadde tatt veien opp i halsen. Jeg gikk så etter ham, våt og kåt. Da jeg kom inn på soverommet var han ikke å se. Jeg ble stående helt stille i det mørke rommet. Det eneste lyset var skumringen fra stua og litt lys fra en døråpning som lignet inngangen til et bad.

Det vakre ansiktet hans kom til syne i åpningen og blikket sa at jeg skulle følge etter. Han tok meg med inn i en stor dusj, lente meg inntil dusjveggen og strødde rundt seg med kyss. Han brukte hendene på best mulig måte og nye sukk kom  fra begge, helvetes deilig! Han snudde meg med ryggen mot ham. Han startet og såpe meg inn, befølte meg og jeg var helt på blåbærtur! Han slo på dusjen, vannet kjentes godt mot het hud og berøringen fortsatte. Han løftet meg opp med sterke armer, så meg i øynene og presset seg inn. Jeg var sikker på at nytelse sto skrevet i pannen min og jeg er ikke typen til å holde kjeft heller. Jeg presterte å si; "fy faen" på norsk og jeg fikk dermed et glis i retur.

Hadde ingen tanker i hodet, kjente bare bølgetoppene av ren nytelse strømme inn, kjente orgasmen sigende. Jeg så på ham også at det begynte å nærme seg. Han nådde klimaks før meg, men stoppet ikke. Det fortsatte til jeg spente hele kroppen og orgasmen tok meg med storm!
Vi ble stående å roe ned blodet som pumpet heftig. Han ga meg et vått kyss og gikk ut av dusjen... Jeg ble stående å sikle på den deilige kroppen hans. Gyllen hud, muskuløs og deilig! Han snudde seg og fersket meg i å se på ham, slengte et håndkle bort og gikk så inn på rommet. Jeg hadde lyst på mer...

Jeg tørket meg, gikk inn på rommet våt og villig. Han hadde lagt seg, og jeg krøp inntil ham. Begynte å taffse litt, ga ham noen kyss her og der, bevegde meg under dyna og fikk en grom latter i retur. Det var ikke vanskelig og få reist tårnet, og han var klar på ny. Ny runde med naken, het hud. Kjente tyngden av mann da han la seg over meg, fikk et varmt dypt kyss i det han fylte meg opp. Hørte mobilen min ringe i bakgrunnen, som lå i jakkelomma. Jeg ga faen, og nøt hvert et sekund.

Jeg tok bena i kryss, dro hendene nedover den deilige ryggen, tok et godt grep om rumpa og fulgte takten. Hørte på ny bakgrunsmusikk som var fra den fordømte mobilen. Støtene ble bare heftigere, laknet krøllet seg rundt fingrene. Orgasmen tok meg hardt på ny, med et brøl som seilet sin egen sjø over leppene mine. Ble liggende å kjenne rusen forlate kroppen.

Mobilen ringte atter en gang på ny og jeg reiste meg opp. Begynte å ta på meg undertøyet mitt som lå i rommet, mens jeg kjente blikket hans på meg. Gikk så ut i stua, plukket opp plagg etter plagg,og tok en stor slurk av champagnen som sto ved stolen. Gikk og fant mobilen, og så at jeg hadde 41 anrop, shit! Gikk raskt til soverommet, ga min gentleman et kyss og dro. Jeg gikk inn i heisen, slengte på meg blusen og startet på kneppingen. Mannen i heisen skjønte tegninga og gliste. Jeg kunne rett og slett ikke gjøre annet jeg heller.