Het lesbesex i sør- afrika

Jeg så på de andre jentene som lå der og ble revet av klærne på. Det var helt herlig!

Jeg har hatt den mest erotiske og mest spennende ferien noen sinne! Jeg dro til Sør- afrika for 1 mnd siden. Dit reiste jeg sammen med ei god veninne på 20 og 3 andre veninner av henne i 19 og 20 års alderen. Vi hadde en sykt fin leilighet som hadde utsikt mot havet, og nesten alt var av glass. Det luktet alltid reint der, når vaskedamene hadde vært og ryddet opp. Det duftet som roser og sjø. Det var 2 soverom med 2 store dobbelt senger som var 3,5 meter breie, og begge rommene hadde rødt taklys. Skulle tro vi hadde fått en bryllupsuitte da vi ankom, men standaren på hotellet som leide ut leiligheten var slik.

Da alle sammen hadde rigget seg til, og stelt seg for så og ta første kveld ut på byen, dro vi alle sammen ut og spiste før vi dro videre på natt klubb. Det var god standard på ut plassene der, så vi følte oss som fruene i sex and the city filmen. Etter noen timer hadde veninna mi funnet seg en arabisk mann, han var høy mørk og kjekk. Han hadde brune øyne, og lange sorte vipper. Han hadde et veldig sensuelt blikk, og smilet sjarmerte en lett. Hun forsvant iløpet av kvelden sammen med han, mens jeg og de andre jentene fortsatte kvelden videre på andre nattklubber for og sjekke utelivet. Da vi var kommet et stykke borti gaten, kom vi borti en lesbisk stippeklubb, noe ingen av oss hadde vært borti før. Vi så litt lurt på hverandre og diskuterte litt mellom oss om vi skulle ta oss en tur inn for og se hvordan det såg ut der.

Vi ble enige om at vi skulle gå inn en liten tur for og se. Da vi kom inn ble vi tatt godt imot og fikk servert en gratis drink, som var rosa med en drinkspoon som var formet som en vagina. Vi satte oss ned i en liten lounge oppe i et hjørne hvor det var god sofaplass til alle sammen. Der satt vi og oppserverte, og diskuterte. Etter en liten stund begynnte vi og snakke om sex med samme kjønn, og 2 av de veninnene til min veninne var bifile. Noe man absolutt ikke skulle tro. Begge jentene er veldig feminine, har blondt langt hår, blåe øyne, Extensions og løsnegler. Hun andre er fra spania, men født i norge. Hun er veldig pen. Hun har langt sort hår, brune øyne, slank, og har de peneste leppene jeg noen sinne har sett.

Mens jeg satt der og snakket om lesbesex, kjente jeg at det kriblet nedentil. Det kom 2 kvinner bort til oss som jobbet der og spurte om vi ville bestille noe, vi kikket på hverandre og nikket. En drink til kunne ikke skade. Da ville de anbefale oss noe som het for hot and sensual. Vi bestilte, og 4 kvinner i 20-25 åra kom bort til oss og sa at vi skulle komme med de. Alle som satt rundt bordet ble helt forvirra og begynnte og lure på hva som skjedde. Vi reiste oss alle sammen og fulgte etter dem. De tok oss med inn i et stort rom med en gedigen seng på sikkert 20 meter i omkrets. Sengen dekket hele rommet, og det var speil på alle vegger. Det var en hel vegg som var fylt med masse forskjellige sex leketøy, og glidemiddel. Da vi kom inn i rommet sto alle sammen i sjokk, og bare tittet rundt. De 4 kvinnene tok seg av hver og en.

Dette synes jeg var utrolig sexy og pirrende, og lot med rive med på leken med en gang. Jeg så på de andre jentene som lå der og ble revet av klærne på. Det var helt herlig! Hun ene kvinnen som tok seg av meg var sikkert 5 år eldre enn meg. Hun løftet meg opp i en bondage huske som hang over sengen og spente meg fast. Jeg var så revet med at jeg ble ikke engang flau over at de andre jentene såg meg henge naken i en huske. Hun hentet en strapon dildo og festet den rundt livet sitt. Også begynnte hun smått og pule meg sakte og deiligt. Jeg har aldri i mitt liv vært så kåt før! De andre jentene ble også fingerpult, pult med dildo og slikket. Etter en stund heiste hun meg ned og ba meg stille meg på alle 4. Hun helte glidemiddel rundt rævhølet mitt, og pulte meg forsiktig og sagte.

Hun holdte en vibratorstav i den ene handen og en pisk i den andre. Jeg var i ekstase, det var så deiligt at når jeg kom kjente jeg tårene trille lett nedover kinnet. Jeg ville bare ha mer og mer! Hun pisket meg og reiv meg forsiktig i håret. Etter litt byttet kvinnene sex partnere, og jeg fikk en ny kvinne. Hun var mørk og hadde enormt store bryster. Det var som om vi hadde en hinderløype på sex leker, for alle gikk igjennom det samme. Hun som kom til meg denne gangen la meg forsiktig ned på rygg, og bandt bena mine litt høyt oppe i lufta i noen stropper som var festet i taket. Hun slikket meg med harde og svake bevegelser om hverandre, og fingerpulte meg samtidig. Da den 3 damen kom grep hun tak i håret mitt og hvisket til meg på et språk jeg ikke forsto.

Jeg ble tent og la meg på rygg. Hun hadde tent en stearinlys som hun lot brenne litt før hun dryppet over brystvortene mine. Hun la seg over meg med rompa hennes mot meg, og jeg begynnte og slikke og fingre henne.Jeg ble ekstra opphisset da jeg hørte stønningen fra de andre jentene som lå og ble tatt vare på. Da siste økt var kommet, fikk jeg en ganske moden dame, som var vertfall 30 år. Hun ba meg reise meg opp og bli med henne inn på et annet rom rett ved siden av. Der inne var det en stor maskin som sto, og en benk som lå rett over. Det var en fuckmachine som sto der, noe jeg kun har sett på pornofilmer.

Hun spente meg fast med masse bondage tape og puttet analkuler i ræva mi, spente en ballgage over munnen min og startet maskinen. Jeg ble rundpult av maskinen mens hun helte olje over hele meg, og vibrerte klitten min med en vibratorstav. Jeg kom sikkert 10 ganger. Da det var gått ca 4 timer, var vi ferdige. Alle var røde i kinnene og slitne. Vi smilte lett til hverandre på vei ut. Da vi skulle betale for timen ble nok alle satt ut. Det ble 3000 norske kroner på hver av oss. Jeg synes det var vært det, selv om det var dyrt. og det tror jeg de andre jentene også mener. Da vi kom tilbake til hotell rommet fortsatte vi leken der, på hverandre. Dette glemmer jeg aldri!