Het hjemkomst

Vinnernovelle august 2012

Hun satt ved pulten sin på kontoret og så utålmodig på klokken. Det var søndag, men rastløshet og frustrasjon hadde drevet henne ut av huset i dag, Hun kastet et blikk ut av vinduet og kunne se bladene falle fra trærne og ned på den våte asfalten. Det var høst igjen og atter en jaktsesong var igang. Nå hadde han vært borte i nesten en uke og hun lengtet seg nesten syk etter den varme kroppen og de sterke armene som vanligvis holdt rundt henne om natten. Denne uken hadde sengen kjentes tom og kald. Langsomt ryddet hun pulten sin, skrudde av dataen og pakket regnjakken tett omkring seg. Forventningsfull satte hun seg inn i bilen, skrudde opp musikken og kjørte hjemover.

Etter en kort kjøretur kunne hun se det koselige lille huset og en kjent skikkelse som var på vei opp trappen men en stor bag over skulderen. Det tok ikke lang tid før hun var ute av bilen og inne i armene hans. Lukten av hennes parfyme blandet seg med lukten av mann, skog og bål fra klærne hans. Jeg skal bare ta meg en rask dusj, sa han, så er jeg din. Jeg har ingen planer om å vente så lenge, tenkte hun og da hun hørte vannet renne fra dusjen, rev hun klærne raskt av seg. Hun smøg seg inn på badet og åpnet forsiktig døren til dusjkabinettet. Han kikket på henne med et overrasket blikk. Overraskelsen gikk raskt over i begjær mens blikket hans fulgte vannet som rant over de struttende brystene hennes, nedover den slanke magen og forsvant mellom beina der det var helt glattbarbert. Hun kunne kjenne at vannet kilte henne deilig da det sildret forbi brystvortene og nedover mot den oppsvulmende knoppen.

Utsultet på fysisk nærhet kastet hun seg inntil han, leppene hennes smeltet sammen med hans og hun kjente den harde manndommen hans mot magen sin. Hendene hennes strøk over den muskuløse brystkassen hans og snart fulgte tungen etter. Hun lot den gli nedover de stramme magemusklene og ned mot tuppen av det struttende kjønnet. Hun kunne høre at han stønnet lavt da hun tok hele manndommen i munnen. Sakte beveget hun hodet fram og tilbake og lot tungen leke mens hun forsiktig strøk ballene hans men hendene. Hun nøt smaken av han i munnen sin. Pusten hans ble tyngre da hun økte tempoet og hun kjente at det begynte å verke av lengsel i hennes eget kjønn. Brått slapp hun han og sa Jeg vil ha deg inni meg nå!

Han lot seg ikke be to ganger og tok et fast grep rundt rumpeballene hennes, løftet henne opp mot veggen og kjørte det store, harde lemmet inn i henne. Hun stønnet høyt og klamret seg fast til han. Herregud så deilig det var å kjenne manndommen hans fylle henne. Han støtte hardt inni henne gang på gang og hun trodde hun skulle bli gal av kåtskap. Hun støtte imot og red han samtidig som han nærmest spiddet henne. Så kjente hun orgasmen bygge seg opp og han støtte enda raskere. I det musklene strammet seg rundt lemmet hans skrek hun ut i den største orgasmen hun noensinne hadde hatt, den bølget gjennom kroppen hennes. Da klarte han ikke holde seg lenger og stønnet høyt idet han tømte seg inni henne.

Velkommen hjem, sa hun med et lurt smil.