Het dag

Jeg kunne ikke fatte at det kunne bli så varmt som nå. Vi satt på altanen ute i solen og hadde det hyggelig. Da de nye hagemøblene enda ikke var anmkommet måtte vi sitte rett på plattingen, men dette gjorde ingenting. De små sov og mannen min og jeg hadde for første gang på lenge litt tid for oss selv midt på dagen. Vi la oss ned for å sole oss, da han fant ut at han hadde lyst på litt kos. Først lå vi bare der, kysset litt mens vi taffset litt under klærne til hverandre. Helt uskyldig egentlig. Vi satte oss litt opp for å se om noen av naboene kunne beskue vår lille flørt der vi lå, men nei, eller kanskje ?

men vi brydde oss ikke. Dette var jo noe nytt, noe spennede, noe man bare snakker om, som en fantasi, men nå var det altså i ferd med å bli virkelighet. Vi kunne bli sett men det viste vi ikke. Vi la oss ned for å fortsette med å kysse, litt, da han stakk hånden opp under jumperen min. Han fiklet puppen ut av bhn, får å kose litt mer. Jeg lå der å gispet etter luft, for samtidig som det var deilig, var det jo også spennede. Jeg smøg hånden ned i buksen hans, der jeg kjente en deilig bule i buksa hans, og fant fort ut at denne ville jeg kose mer med. Han la seg til rette, slik at om det var noen som kunne beskue oss så fikk de ikke se så mye.

Han kneppet opp buksa litt mens jeg la meg ned for å syge ham litt, slik at han kunne få virkelig nyte det. Er det noe mun mann liker så er det å bli sugd. Han la seg ned å kikket mens jeg koste meg med han, godt og lenge og intenst. Han kunne ikke se noe sa han, men jeg lurer på om han hadde sett noen, ville han ha stoppet ? Han fortsatte for å kose med meg, sirklet buksene mine ned, mens hånden hans fort fant veien ned dit den ville, kommentaren han kom med " oj kjære, her er det bra våt du, er det noe du vil jeg skal gjøre ? " jeg sa ingenting men lot bare hendene hans ta seg av meg mens jeg lå å småstønnet litt.

Vi hørte plutselig at naboen under oss styrte på sin altan og skjønnte fort at vi var nødt å være stille. Lemmet han sto rett til værs, han gikk inn får å hente et pledd slik at han kunne se mer av meg sånn som han sa det. Da han la seg ned igjen rev han trusene mine helt ned på knærne mine mens han forsiktig la meg ned slik at han fort kunne gli inn i meg. Men Han var så kåt at han bare støtte fort og gærlig. Flere harde støt kom, og orgasmen min bygget seg fort oppover.

Den var deilig, det var vanskelig og være stille, men vi ville jo ikke bli oppdaget? Eller ville vi? Han støttet meg flere gang før han visket inn i øret mitt, nå kommer jeg. Jeg  kjente saftene hans renne inn i meg, før han trakk seg ut igjen, rekte meg hånden og førte meg inn på badet. Der skjedde det også ting, men det er en annen historie.

Dette er fortellingen om den hete dagen ;)