Hardt og vått

«Jeg ligger der, mer frustrert enn noen annen gang (...) du har med et svart bånd som du ber meg binde foran øynene. Igjen, jeg gjør det du sier»

Vi hadde snappet dirty frem og tilbake hele dagen, og jeg sa at du skulle komme innom etter jobb. Du sa du skulle se hva du rakk. Jeg ventet og ventet, og til slutt hørte jeg en bil parkere. Shit, så kåt jeg er. Du gikk rett inn, fant meg i det svarte sexy undertøyet du elsket. Jeg snudde meg og gikk rett på soverommet før du rakk å komme bort.

Når jeg kommer inn på soverommet, kjenner jeg plutselig at du står rett bak meg. Du tar tak i håret mitt og styrer hodet mitt rett inn i et varmt og deilig kyss. Du kaster meg ned på senga og drar av deg genseren før du legger deg ned over meg. Du holder hendene mine over hodet mitt, og jeg kjenner hvor hard du er allerede.

Du biter meg i nippelen, og hånda di glir rett ned mellom beina mine, og plutselig drar du trusa av meg og kaster meg rundt, du klasker meg på rumpa før du tar av meg bhen.

Jeg hører at du tar av buksene dine,
og jeg blir enda våtere av å tenke på hva som kommer.

Plutselig kjenner jeg at du kysser meg på rumpa, og fingeren din finner det den leter etter med en gang, klitorisen. Shit, dette er alt for lenge siden, og der klyper du meg i nippelen med den andre hånda før jeg plutselig kjenner pikken din gli rett inn.

Du begynner sakte, men du øker tempoet, du slår meg på rumpa, og det er hakket før jeg kommer. Men så stopper du, du ber meg om å suge deg, og selvfølgelig lystrer jeg. Jeg suger og leker med ballene dine, og når du kommer, svelger jeg alt sammen. Når du er ferdig, så går du plutselig.

Jeg ligger der, mer frustrert enn noen annen gang.
Jeg er så våt, og du går!

Jeg hører du romsterer på kjøkkenet, lurer på om du har glemt at jeg ligger igjen. Men så kommer du plutselig inn på rommet igjen, du har med et svart bånd som du ber meg binde foran øynene. Igjen, jeg gjør det du sier.

Jeg sitter der, ser ingen ting, så tar du tak i armene mine, binder de hardt fast før du gir meg et kyss. Så hører jeg at du går igjen, men du kommer fort tilbake, setter noe på nattbordet. Og der, shit, det blir iskaldt på magen min, det må være en isbit. Du kysser meg rett ved der den ligger, før du legger leppene rundt den, glir den opp til niplene mine som aldri har vært så stive før. Så glir du de nedover igjen, det siste smelter rett over klitoris, og jeg kjenner det renner litt vann nedover mot det helligste.

Du sleiker meg fra hullet og opp til klitoris. Så kjenner jeg de sterke hendene dine griper tak rundt puppene mine før du sleiker i vei der nede. Så drar du plutselig tunga di sakte oppover igjen, du stopper innom begge niplene og småbiter, for du vet det gjør meg gal! Så kysser du meg hardt, før du tar av det du har knytt rundt hendene mine.

Du kaster meg brått rundt og løfter meg opp på knærne før du kjører pikken din hardt inn, du kjører på mer enn du noen gang har gjort før, og det er det beste jeg noen gang har opplevd. Det renner og jeg kommer. Jeg stønner høyere enn noen gang før.

Når det siste orgasmeskjelvet mitt kommer, skjønner du at jeg trenger en pause. Du trekker deg ut, og du runker deg selv før du kommer på rumpa mi. Så går du. Jeg hører bilen din dra, og jeg ligger igjen med verdens beste følelse. Jeg sender en snap med en gang for å tease han litt. Gjett hvem som kan koden til nøkkelboksen hans. Han kan glede seg til en syk runde i morgen, jeg har allerede lagt frem penisvibrator og håndjern...