HandyMan

”Da ses vi neste uke” Dette var 3 gangen bilen måtte på verksted. Jeg var så lei, ikke nok med at jeg var bil løs i en uke, det kostet skjorta! En venn av meg hadde sendt meg til et nytt verksted som holdt det de lovet. Og jeg ville garantert bli fornøyd. Så jeg kjørte ned mot ”Byrd’s Auto” og fortalte om problemet som jeg hadde gjort til de to andre verkstedene.

Guttene smilte og lovte at innen en uke ville bilen være i toppstand. En av mekanikerne ba meg bli med inn i hallen hvor bilen min hadde blitt flyttet. Mens han sto nedi motorrommet og tittet, kunne jeg ikke la vær å sjekke han ut, den blå kjeledressen hans satt stramt over rumpa, og man kunne lett se at denne mekanikeren hadde ”verktøyet” i orden. Mens jeg sto der og studerte kroppen hans, kjente jeg det kilte i underlivet som om det våknet og kjente en tiltrekningskraft uten like. Jeg var langt borti drømmeland da en stemme røsket meg ut i virkeligheten.

Sjefen kom ut og presenterte seg ”Fredrik” han smilte og trakk ut handen de blå øynene lyste mot meg. For en mann! Kroppen var fantastisk stor og sterk! En kropp som var vant til tunge løft og hardt arbeid. Vi gikk inn på kontoret for å se over papirene før jeg dro. Jeg kunne kjenne han så på meg mens vi satt der ved bordet. Jeg hadde med vilje tatt på meg en utringet kort kjole, og nå kjente jeg øynene hans på brenne på kroppen min, og jeg ville ha mer av han. Jeg ville kjenne hendene hans flyte rundt på kroppen min.

Plutselig kjente jeg en hånd på låret, strøk sakte opp på innsiden og så vidt berørte trusekanten, jeg ble våt bare av tanken på hva hans neste trekk ville være. Fantasien min ble brå slutt da en av lærlingene kom inn på kontoret. Han trengte hjelp av Fredrik. Han unnskyldte seg og forsvant ut i hallen.

Da jeg gikk til vinduet for å se hva de gjorde, så jeg Fredrik og læregutten stå med hodet ned i motoren. Fredrik hadde tatt av seg genseren og sto i en tynn hvit stram skjorte. Musklene strammet seg rytmisk idet han vridde om med skiftenøkkelen. For en Mann! Han tittet rett på meg og blunket, en kunne se øynene hans studerte kroppen min. Det tok et par minutter før han kom inn igjen, hendene svarte og full av olje, mens han sto og vasket seg, kunne jeg ikke la vær å se på kroppen hans, for en rumpe!

Han må ha sett meg se på han, for plutselig tittet han på meg i speilet og blunket, og det hviteste smilet kom til syne. Han snudde seg og gikk mot meg, de store hendene hans hvilte på hoftene mine og han dro meg inntil seg. Kyssene hans var ømme og bestemte på samme tid. Han la meg forsiktig ned på bordet og kysset meg nedover brystene, han stoppet et øyeblikk og blunket til meg på en djevelsk måte før han strøk meg opp etter låret, og kyssene regnet. Jeg kunne kjenne den varme pusten hans Jeg var så klar, jeg var så våt! Jeg måtte ha han! Jeg lå der og vred meg i nytelse. Fredrik kysset og slikket om hverandre, han kjærtegnet meg med tungen sin, jeg var så nærme en orgasme, da jeg kjenner han trenger inn to fingre til hjelp.Det gikk ikke mange sekunder før jeg vred meg i ekstase.

Jeg reiste meg opp og tittet inn i de blåeste øynene noen gang, han smilte og dro meg opp og hvisket; ” jeg er ikke ferdig med deg enda” Han førte meg bort til veggen, jeg stelte meg med ryggen til han og bøyde meg fremover, han tok tak om hoftene mine og presset seg inn i meg. Han støtet hardt inn i meg og jeg ble presset opp til veggen, igjen kjente jeg orgasmen kom rullende inn, og jeg gned meg forsiktig på klitoris.

Fredrik stoppet opp og snudde meg rundt og løftet meg opp, og satte meg på hoftene hans. jeg presset meg ned på den store svulmende penisen hans, og red han rytmisk. Han tok tak i meg og presset seg hardere og hardere inn i meg. Jeg greide ikke lengre, orgasmen skylte over meg, musklene var i full spenn, helt til jeg falt sammen i armene hans. Han holdt fortsatt rundt meg da han satt seg ned på en stol, jeg strammet fitte musklene å gjorde han hard igjen, jeg ridde han sakte, stoppet opp litt og dro han ut av meg, han stønnet lavt og øynene ba om mer.

Jeg satte meg på kne foran han og slikket forsiktig ifra roten og opp til hodet, jeg kunne høre pusten hans var tung, jeg fortsatte med å erte han før hele hodet forsvant inn i munnen, sakte, og lot det være der en liten stund, mens tunga slikket litt nedfor hodet. ”Satan”, stønnet han svakt, det virket som han likte det. Jeg tok kuken sakte ut av munnen igjen, og studerte den litt. Den hadde blitt diger av behandlingen Han ristet forsiktig i lårene, han var ikke langt unna og komme. Jeg økte tempo og pusten hans ble tyngre og tyngre. Plutselig kjente jeg noe varmt som fylte munnen, jeg slikket det i meg og tittet opp på en sliten mekaniker som satt fornøyd å så på meg. ”Jeg er ikke ferdig med deg” hvisket han. Vi falt sammen i hverandres armer og lå utmattet på gulvet, nakne og tilfredse.

Fredrik dro meg opp fra gulvet og ut i hallen hvor bilen min sto, han satt meg på panseret og dro meg inntil seg, han sugde seg fast i meg, kyssene var myke og varme, de fortsatte nedover halsen og rundt brystene mine, han slikket rundt den ene nippelen før han småsugde litt på den mens han masserte den andre. Den andre hånden forsvant nedover magen min og videre ned, han løftet det ene benet mitt å la det på skulderen sin, han småbet forsiktig i nippelen før han presset seg inn i meg, kroppen min spente seg av nytelse, han var så stor og viste akkurat hva han gjorde, jeg lå med begge bena på skuldrene hans og han holdt fast i meg, han trengte seg hardt inn en gang før han trakk seg nesten helt ut og før han trengte seg inn, ”Hardere, fortere NÅ!” jeg måtte kjenne han komme i meg. Like før jeg var på bristepunktet stoppet han. Han snudde meg rundt og bøyde meg over panseret, og igjen presset seg inn i meg, etter et par harde støt kjente jeg han sprutet inn i meg.

Jeg falt sammen på panseret, han tok tak å igjen snudde meg, slik vi sto ansikt til ansikt. Han tok hendene sine rundt meg og kysset meg. ”Da vil bilen være klar om en uke” Fredrik smilte Da jeg hentet bilen en uke senere fikk jeg den samme kundeservicen jeg fikk da jeg leverte bilen. Og for en Service!