Groupie for en dag

Jeg hadde fått tidenes julegave av kjæresten. Etter samarbeid med vennegjengen min hadde han klart å få tak i billetter til min favoritt-artist. Vi skulle til London på jentetur for å dra på konsert. Konserten var på et tett og intimt lokale hvor fans lett får en kjemi med artistene som opptrer.  Etter å ha slengt koffertene på hotellet bar det rett til konsertlokalet, og vi var selvfølgelig de første i køen.

Konserten var i gang. Stemningen var elektrisk. En av guds vakreste skapninger står på scenen og smelter hundrevis av kvinnehjerter. Han har bare på seg en enkel slitt jeans, og en delvis tettsittende hvit t-skjorte. Man kan skimte hans harde magemuskler der han sitter på en krakk med sitt lure blikk. De markerte blodårene på de solbrune armene hans er ene og alene verdt inngangspengene.

Noen sanger ut i settet hans får jeg en slags bekreftelse på det jeg ikke har turt å tenke på i løpet av de første sangene hans. Han retter stadig vekk blikket sitt mot meg. Blikkene blir mer og mer intense. Er det virkelig meg han ser på? Skal jeg sende blikk tilbake?

Etter å ha utvekslet en blanding av flørtende og nervøse blikk kjenner jeg plutselig noen som tar tak i armen min. Jeg snur meg raskt. Der står det en stor bamse av en mann i dress. Jeg ser spørrende på han. ”Someone wants you backstage”. Jentene mine får utrolig nok ikke dette med seg.  Mannen i dress snur seg og går. Etter sekunder med forbauselse bestemmer jeg meg for å følge etter han. Hvem vet, kanskje får jeg møte mannen jeg aldri har turt drømme om å møte.

Det er overraskende få personer bak scenen. Så godt som ingen. Bare et par ekstra bamser i dress. Musikken fra scenen stilner forsiktig, og bamsene forlater rommet. Plutselig er jeg helt alene i et iskaldt rom. Bak scenen. I London.

Etter noen minutter går en annen dør opp. Jeg var ikke forlatt likevel. Inn i rommet kommer det en halvsvett mann, med gyllent velstelt hår. Det tar noen sekunder, men plutselig ser jeg hva han har på seg. En enkel slitt jeans, og en delvis tettsittende hvit t-skjorte. Er det HAN? Skjer dette virkelig? – ”Hi, you made it” sier han. Jeg vet virkelig ikke om jeg skal besvime eller om jeg skal overfalle han. Så jeg gjør det jeg alltid gjør. Stivner.

Han kommer mot meg og setter seg ved siden av meg i sofaen. Han lurer på om jeg likte konserten. Før jeg fikk tenkt meg om svarer jeg nei. NEI? Hva er galt med meg? Han ler høyt og spør om jeg er sikker. Av en eller annen grunn bestemmer jeg meg for å fortsette med den latterlige responsen min. Jeg forteller han at jeg har vært på mange bedre konserter, selv i Norge. Han ser litt sjokkert ut, men innerst inne tror jeg han skjønner at jeg ikke aner hva jeg snakker om. Han spør meg om det er noen måte han kan få rette opp inntrykket av konserten.

Brått setter han seg nærmere meg. Jeg kjenner plutselig en hånd på låret mitt. Som mange andre par har meg og kjæresten min en liste. En liste med kjendiser vi har tillatelse til å ligge med. Gjett hvem som står øverst på min. Men aldri hadde jeg trodd at jeg skulle få muligheten. Og jeg har aldri kunne se for meg at jeg kom til å gjøre noe med en evt mulighet heller.

Han fører den ene hånden sin gjennom håret mitt, legger hånden rundt bakhodet og fører seg selv nærmere meg. Leppene våre er plutselig millimetere fra hverandre. Jeg kjenner pusten hans. Jeg ser rett inn i de vakre øynene. Legger begge hendene mine rundt nakken hans. Jeg lar det skje. Leppene våre møtes. De fyldige og våte leppene hans glir over mine. Han dytter meg sakte ned i sofaen og legger seg oppå meg. Vi slipper ikke taket av hverandre. Våre lepper skilles aldri i mer en et halvt sekund. Jeg kan kjenne at han liker å kysse meg. Jeg både ser og føler en kul i den slitte buksa si.

Den andre hånden hans tar tak i kjolekanten min. Han drar den opp til navlen min. De sterke markerte armene hans tar tak i stringtrusen min. Armene spenner seg. Han sliter trusen av meg. Plutselig ligger jeg der. Med mannen jeg har fantasert utallige ganger om, mellom beina mine. Plutselig kan jeg kjenne pusten hans igjen. Denne gangen ved noen andre lepper. Den våte tungen hans leker sakte med den enda våtere fitta mi. Både jeg og han vet at jeg er klar for hva som måtte skje. Men tungen hans berører aldri det helligste av det hellige. Til slutt når tungen hans klitoris. Han hadde vært en dyktig mann munn mot munn. Men dette. Det var et helt annet nivå. Jeg klarer ikke å dempe stønningen min. Om det virkelig finnes et nirvana, må dette være det. Øynene mine ruller bakover i det jeg nærmer meg orgasme. Han fører først en finger inn. Så to.  Kroppen min rister av nytelse. Jeg legger hendene mine på hodet hans og presser leppene, tungen og fingrene hans dypere inn i meg. Han drar kjolen min helt opp og legger den ene hånden på puppene mine.

Lysten på å kjenne og se hva han har under buksa slår meg i det jeg nesten når klimaks. Jeg tar av meg kjolen min og reiser meg opp. Naken dytter jeg han vekk og setter meg på gulvet, mellom beina hans. Jeg river av han t-skjorten. Og legger hendene mine på den solbrune og veltrente kroppen hans. Magemusklene er harde som stein. Hendene mine glir raskt ned litt lengre sør. Bulen i buksen hans blir bare større og større. Idet jeg spretter opp de første knappene kan jeg allerede skimte det jeg vil ha. Jeg drar buksen hans ned til anklene. Selvfølgelig er pikken hans like majestetisk som resten av han. Jeg kan ikke vente med å kjenne den i fitta mi. Men først vil jeg smake på en ekte superstjerne. Jeg fører den store pikken hans i munnen min. Samtidig som jeg kjæler ballene hans. Han får umiddelbart rykninger i hele kroppen. Etter å ha siklet over den største pikken jeg har sett, møter vi blikk og skjønner at begge er klare.

Han kaster meg i sofaen igjen. Sprer beina mine, spytter litt på fitta mi. Setter seg til rette og lar pikken så vidt berører klitten min. Han leker seg. Han teaser meg. Kukhodet hans pirrer fitta mi. Før jeg rekker å rope ”put it in”, kjenner jeg en trang etter pust. Han fører pikken inn i meg og setter raskt opp tempoet. Jeg kjenner ballene hans treffe fitta mi, samtidig som han penetrer meg. Igjen legger han hånden sin rundt nakken min, kysser meg. Knuller meg. Orgasmen nærmer seg igjen. Men han er ikke ferdig. Han snur meg rundt og stabler meg på alle fire. Han fingrer meg litt før han igjen fører pikken sin i fitta mi. Han legger den ene hånden sin rundt hoften min og på klitten. Jeg ser pikken hans gå inn og ut, samtidig som han fingrer meg nærmere og nærmere klimaks. Stønnene hans blir mer og mer kraftige. Vi er to som snart når klimaks. Han setter opp tempoet og jeg må umiddelbart gi etter. Ukontrollerbare spasmer flyr gjennom kroppen. Pusten stopper nærmest og nytelsen er komplett. Han trekker seg plutselig ut, kaster meg rundt og kommer over puppene mine. Aldri har jeg sett blodårene i de store overarmene hans så markerte.

Lite visste jeg at jeg skulle ha så rett. For som jeg sa, de er ene og alene verdt inngangspengene.