Grillfesten

Grillfest hos gode venner. Det hører naturlig med til sommeren. Været har ikke vært det beste, så alle er i godt humør etter en fin dag i sola. Vi blir sittende rett ovenfor hverandre. Jeg smiler til deg, du blunker tilbake til meg. Jeg tar av meg skoen og fører en fot sakte oppover benet ditt. Du klarer å skjule overraskelsen min for de andre, men jeg ser deg i øynene, jeg ser at du liker det.Foten min går så langt opp som jeg når, men ikke så langt som jeg vil.  Samtalen mellom oss som er tilstede går om løst og fast. Maten er nydelig og vi blir alle mette.

Etter mat slås det på god musikk og god drikke blir satt frem. Blikkene våre møtes til stadighet. Blikk som lyser forventing. Stemningen blir bedre i det ettermiddagen går over til kveld. Musikken endres og en litt rask swinglåt kommer på. Jeg bys opp, men ikke av deg. Du ser på mens jeg smiler, ler og danser med en god venn. Ønsker nok innerst inne at det var deg, men tenker at du får nok muligheten senere. Timene går. Blikk utveksles.
 
Blikkene våre møtes i gangen idet jeg er på tur til toalettet. Vi er helt alene. Vi dras mot hverandre og kysser. Først sakte, prøvende,så stadig dypere. Kysset avsluttes uten ord. Jeg går inn på toalettet mens du fortsetter ut til vennene våre.
 
Når jeg kommer ut igjen har musikken endret seg. Det er nå de gode gamle "siste dans låtene" som vi husker fra ungdomstiden som står på. Jeg prøver å finne deg, men ser deg ingen steder idet jeg kjenner hender som tar meg om livet....dine hender, de snur meg rundt og smiler til meg..."vil du danse?" Uten å vente på svar går vi mot gresset. Du holder meg tett. Jeg kjenner pusten fra deg, husker smaken av kyssene dine, kjenner den deilige lukten av deg....lukten av mann. Jeg kjenner den begynnende kulen i buksa di. Jeg kjenner at jeg blir fuktig. Du trykker meg nærmere og jeg flytter hendene mine rundt halsen din. Legger kinnet mitt til brystet ditt. Hører hvordan hjertet ditt slår.

 Vi danser sakte. Flytter oss knapt. Du hvisker stille til meg: "kjenner du hva du gjør med meg?" Jeg svarer tilbake "du vet da jeg var på toalettet isted...jeg fjerna undertøyet mitt da" Du stønner stille og jeg kjenner at du vokser enda ett hakk. Sangen er slutt og vi avslutter dansen. Du finner deg en stol som står nært, jeg forstår deg, kulen er synlig for de som eventuelt hadde sett etter. Jeg finner noe å drikke og rekker deg et kaldt, glass vann med isbiter i. Vi er helt alene og jeg ser deg i øynene mens jeg stille sier. "

De isbitene vil jeg la gli over leppene dine. Jeg vil lage en kald sti som lager dråper på vei mot den harde staken din. Jeg har tenkt å la de varme leppene mine følge den stien. Jeg vil la deg kjenner hvor utrolig deilig det kan være...det kalde mot det varme. Du holder blikket mitt mens du svarer "Er du klar over hva du gjør med meg? Hvordan skal jeg noen gang komme meg opp fra denne stolen om du fortsetter på det viset?" Jeg bare smiler og reiser meg. Tusler bort å snakker med vennene mine. Det blir stadig færre av dem.
 
Kvelden har gått over til natt. Vi som er igjen begynner på hjemveien, du er en av dem. Til slutt er det bare oss to. Sommernatten er deilig å varm. Jeg har ikke lyst til at den skal ta slutt. Vi kommer hjem til meg og du følger etter meg inn. Ingen spørsmål, ingen svar.
 
Døren lukkes bak oss og jeg snur meg sakte mot deg. Møter deg i et vått, deilig og krevende kyss. Hendene våre går sakte på oppdagelsesferd. Jeg fjerner skjorta di å finner bar hud. Tunikaen min forsvinner samme vei. Du smaker på brystene mine. Vortene mine er allerede stive av forventning. Hendene dine vandrer lenger ned og jeg kjenner hvordan du stryker meg sakte over ryggen, over rumpa og til slutt enda lenger ned. Du kjenner nå at jeg snakket sant, undertøyet var fjernet. Tightsen forsvinner samme vei som tunikaen.

Jeg er helt naken foran deg. Jeg kjenner hvordan hendene dine stryker over musa mi og finner veien inni den fuktige og grotta mi. Jeg kjenner hvor lett de glir inn. Du koser lett med meg. Jeg kjenner hvordan fingrene dine trekker seg ut. De stryker lett over knappen min. De fuktige fingrene dine skaper en helt utrolig følelse i meg. Jeg kjenner hvor lyst jeg har på deg. Jeg kjenner at jeg trenger deg inne i den våte grotta mi snart.
 
Hendene mine finner veien til buksa di. Jeg åpner deg og den faller lett ned. Trusa forsvinner fort samme veien. Jeg tar den stive staken din å runker lett. Du stønner tungt. Jeg bøyer meg ned å tar det jeg kan av deg i munnen min. Tunga mi stryker over den deilige, stive tuppen din. Jeg kjenner smaken av deg. Deilig. Jeg lar neglene mine gli lett over pungen din. Du liker det. Samtidig beveger jeg på tunga, du kjenner at leppene mine beveger seg opp og ned på den deilige, stive staken din. Du kjenner at jeg hisser deg enda mer opp.
 
Selv om begge er opphisset og klare nå og begge vil ha mer nå...vil vi også at det skal vare lenger. Vi beveger oss sakte inn mot soverommet. Du legger meg med på senga. Du sprer beina mine å tunga di finner veien mot grotta mi. Du napper, smaker og danser med knappen min. Jeg kjenner hvordan jeg blir enda våtere. Jeg stønner tungt. Du flytter på deg. Ser meg i øynene og lar meg smake på saftene av meg selv idet vi møtes i et kyss. Midt i kysset kjenner jeg hvordan du sakte kommer inn i meg.

Jeg kjenner hvordan staken din finner veien til mitt innerste, sakte, sakte. Jeg kjenner hvordan du trekker deg  ut bare for å komme inn igjen, litt lenger denne gangen. Kysset stopper. Neste gang nøler du litt før du kommer inn i meg igjen, jeg ser deg i øynene, du ser bønnen min. Du smiler til meg idet du kommer helt inn i meg. Du fyller meg på en måte ingen  andre har gjort. Jeg kan nesten kjenne hvordan du pulserer. Du kjenner hvordan du fyller meg. Vi passer sammen.
 
Du beveger deg sakte, for sakte for meg. Jeg prøver å øke tempoet, men du vil ikke enda. Du trekker deg ut av meg og flytter deg. Atter en gang kjenner jeg hvordan tunga di glir over knappen min. Jeg kjenner hvordan tunga di nå kommer inn i grotta mi å smaker på saftene av oss. Jeg klarer ikke mer, jeg vil ha deg, vil kjenne deg. Du flytter deg igjen og jeg kjenner hvordan du atter en gang fyller meg. Tempoet øker.

Jeg kjenner hvordan min ograsme nå begynner. Jeg kjenner hvordan krampene mine spenner om deg samtidig som du beveger deg fortere, jeg kjenner hvordan du stivner, kjenner varmen fra deg idet du kommer. Kjenner hvordan du fyller meg med saftene dine. Kjenner hvordan krampene mine avtar. Kjenner hvordan dine ebber ut. Du trekker deg ut av meg og fører en finger inn i meg, det er åpent. Fingeren din er nå glinsende av våre safter. Jeg ser hvordan du smaker på den, kjenner at jeg også vil smake.
 
Idet du kysser meg kjenner jeg det...vi smaker godt.