Gøy på landet

Fordelen med å bo øde til er at du stort sett kan gjøre hva du vil uten at noen ser deg. Det er derfor jeg nå ligger naken på plenen min. Det kommer aldri noen hit, så jeg er ikke redd for at noen skal se meg. Kroppen min begynner allerede å bli sommerbrun. Jeg ligger i mine egne tanker. Lar hendene mine gli over brystene mine. En sval vind hjelper til og vortene stivner å bli harde. Jeg tenker på deg. Tenker på hva du ville gjort om du hadde vært her sammen med meg. Det er nesten så jeg tror det er dine hender og ikke mine som stryker meg.

Jeg strekker meg etter telefonen, tar et bilde av meg der jeg ligger helt naken på plenen, beina lett spredt. Tatoveringen jeg har på musa vises. Er aldri i tvil da jeg trykker på send. Det går en liten stund før jeg hører telefonen vibrere. Jeg tar den og hører kåtheten i stemmen min. Det er du som ringer å sier at du er på tur, du er ikke langt unna...jeg kan høre at du også er kåt. Jeg ligger fortsatt på plenen, er enda litt kåtere i det jeg hører dekkene fra bilen på grusen. Hører du bremser, litt for hardt til å være deg. Jeg skjønner at du vil ha meg. Jeg hører skrittene dine, hører deg gå fort. Jeg later som om jeg ikke hører deg og lar handa mi vandre ned på den våte grotten min. Jeg tar ut en glinsende finger idet du nærmer deg. Jeg kjenner handa di rundt armen min og jeg ser hvordan du fører fingrene mine inn i munnen min.

Ser deg i øynene mens du smaker på saftene mine. Jeg ser deg fortsatt i øynene mens du kler av deg skjorta di og jeg får se brystkassen din. Jeg holder blikket ditt mens du knepper opp buksa di. Ei bukse som ikke kan skjule hvor kåt du er på meg. Du viser frem en deilig stake. En stiv stake. Jeg setter meg opp å lar tunga mi gli over tuppen din. Jeg tar inn så mye av deg som jeg kan. Jeg hører gispet ditt. Nå er vi like nakne og klare for å leke sammen. Du legger deg ned og jeg fortsetter behandlingen av staken din. jeg kjenner den deilige smaken av deg. Men jeg er ikke helt fornøyd. Jeg flytter på meg så vi havner i en deilig 69. Jeg plasserer den våte musa mi rett over munnen din. Jeg trenger ikke å si hva du skal gjøre, dette kan du.

Mens jeg suger å hisser deg enda mer opp begynner du behandlingen av meg.Jeg kjenner hvordan tunga di glir over klitten min. Jeg kjenner hvordan du fører en finger inn i meg mens tunga di smaker. Jeg kjenner hvordan du stopper litt opp idet du kjenner at jeg lar noen fingre gli lett over pungen din. Du fortsetter. Du finner lille lilla, vibratoren min som jeg hadde tatt med ut. Mens du suger meg fører du lille lilla sakte inn i den våte grotta. Jeg forsetter å suge deg, jeg har så mye av deg som jeg klarer inni munnen min. Du kjenner temoet øke, kjenner hvordan tunga mi bidrar til å gjøre det godt for deg. Jeg kjenner hvordan krampene dine begynner.

Jeg kjenner den første salte strålen som kommer i munnen min. Jeg kjenner hvordan du suger meg. Jeg suger deg. Jeg kjenner hvordan tunga di danser en vill dans med meg. Du spruter harde, deilige stråler. Jeg kan høre deg stønne, men stønnene dempes av musa mi som du fortsatt suger på. Jeg lar noen stråler kommer utenfor munnen min, og noe av saftene dine blir igjen på staken din. Du liker det litt grisete...og jeg vet hva vi begge ønsker å gjøre, dette er bare begynnelsen. De siste krampene dine ebber ut. Jeg er ganske nær å komme, men har enda litt igjen idet jeg flytter meg. Jeg møter deg i et kyss, et kyss som blander smaken av meg med dine safter før jeg igjen har fokus på staken din.

Den glinser av saftene dine. Jeg tar deg i munnen å suger deg stiv igjen. du bare ligger å nyter, kjenner smaken av deg selv. Kjenner hvordan solen varmer de nakne kroppene våre. Du kjenner friheten med å gjøre det ute, men likevel trygt så ingen ser oss. Den stive staken din strutter når du finner ut at nok er nok, det er din tur å ha kontrollen. Du snur meg rundt og kommer sakte inn i meg bakfra. Jeg er våt og idet du kommer inn i meg kjenner jeg hvordan krampene ikke er langt unna. Jeg kjenner hvordan du bøyer deg frem å kjæler med brystene mine. Jeg elsker det!

Du øker tempoet Jeg kjenner krampene komme idet du støter i bunnen på meg.. Klarer ikke holde tilbake et stønn....så deilig. Du har fremdeles full kontroll på meg idet du snur meg igjen så jeg ligger på rygg. Staken din kommer inn i musa mi igjen. Mens du beveger deg ser du hvordan tatoveringen min danser i takt. Du kjenner krampene komme igjen. Den første strålen kommer utover musa mi, de neste kommer over brystene mine. Du fører staken din til munnen min å jeg suger deg forsiktig, kjenner en litt fremmed smak, min. Saftene vår er blandet.

De siste dråpene kommer over leppene mine. Du kysser meg, kjenner samme smak. Munnen din flytter seg og jeg kjenner hvordan den lukker seg rundt ei stiv brystvorte. Jeg kjenner hendene dine som nå koser med klitten min igjen. det er vått av våre safter. Den er hoven etter den siste behandlingen. Du fører lille lilla inn i meg igjen, han glir lett. Mer skal det ikke til før jeg kommer igjen. Du holder meg idet krampene avtar. Vi ligger på plenen å bare nyter dovenheten og solen siste ståler før vi til slutt reiser oss å går inn.