Golf med mersmak

I høst var jeg og min kone med på en spennende privat golfturnering i Spania. Det var to firer-flighter, en med damer og en med menn. Reglene var enkle; vinner av mennene skulle ut på en helaften med vinner fra damelaget. Nummer to med nummer to og så videre. Ingen fikk gå på samme sted, men på fire forskjellige steder. Min kone og jeg visste ikke om reglene før vi stod klare til start, men vi syntes det hørtes spennende ut, og stilte sporty opp. Vi kjente det ene paret, men de andre var ukjente for oss. Et svenskt og et dansk par.

Stedet var i nærheten av Alicante, og været var nydelig. Vi slo ut og spillet var i gang. Litt opp og ned og hit og dit som det pleier i slikt spill. Det ble en fin runde, og jeg var fornøyd med mitt spill, og lurte jo på om det ble helaften med kona, eller hvem det ble med. Etter at vi kom inn, var det poengberegning og resultatet var klart. Jeg skulle ut med kona til venneparet. Min kone skulle ut med den danske mannen. Vi ble enige om at vi måtte hjem og skifte, og så var det ut på byen.

Jeg og Bente som min aftenpartner het, skilte lag med de andre da vi kom ned på strandpromenaden i Alicante. Vi fant en liten bar, og satt oss ned for å nyte en drink. Hun hadde på seg en lys tynn kjole, og så bare deilig ut. Vi pratet om løst og fast, og var ofte inne på hva de andre gjør. Hennes mann var ute med den svenske damen. Dermed var det ingen som var ute på helaften med sin egen partner. Etter en stund ble vi enige om å finne en koselig restaurant for å nyte kvelden. Vi fant en fin plass, og plasserte oss innerst i lokalet, slik at vi kunne sitte litt uforstyrret. Bestilte en forrett med et glass hvitvin. Som ble avløst av en god biff, med rødvin. Ett glass ble til flere og vi hadde det kjempekoselig. Jeg begynte å benflørte litt, og hun løfte leggen litt lengre frem, slik at det var lettere å stryke med mitt ben. Hun smilte og vi skålte. Da sa hun at hun ble kåt av dette: Masse rødvin og en romantisk kveld, selv om vi var gift på hver vår kant. Men vi hadde jo en «frikveld». Jeg sa til henne "Da tar vi mer vin". Hun lo.

Jeg fortsatte med benflørtingen, fjernet skoen min, og løftet mitt ben opp mellom hennes lår. Hun gjorde ingen ting til å hindre meg, bare smilte. Hun sa at hun måtte på toalettet en tur, og var snart tilbake. Hun satt seg igjen rett ovenfor meg ved bordet. Jeg gjenopptok benflørten, og nå spredde hun bena mye mer, og min fot kom opp mellom hennes lår. Så satte hun seg lengre frem på stolen, og plutselig var foten min helt fremme ved en våt og varm mus. Hun så meg inn i øynene og sa "nå går vi en tur ned på stranda og spaserer i vannkanten". Vi betalte, og gikk ut og ned til stranden. Der spaserte vi hånd i hånd, stoppet og kysset litt, og spaserte videre.

Vi gikk tett omslynget, og jeg løftet på kjolen hennes, og strøk henne over hennes bare rumpe mens vi gikk. Vi kom frem til noen trær, og stoppet opp. Vi ble stående og kysse og stryke på hverandres kropper. Jeg kjente at jeg var skikkelig stiv, og den verket og ville ut. Bente strøk over den og laget et langt "ummm". Jeg så en benk litt lenger bort, og dro henne med over dit. Jeg la meg ned og hun la seg over meg. Kyssene ble mer og mer krevende, og vi reiste oss opp. Jeg førte henne rundt benken og ba henne lene seg over stolryggen. Jeg løsnet buksen min, og løftet på kjolen hennes. Nå var det ingen hindring lenger, og jeg gled inn i henne. Hun stønnet, og sa at dette var første gang hun hadde en annen mann inne i seg på 14 år. Jeg tok henne i lange seige jukk.

Plutselig så jeg at det stod en mann og kikket på oss litt unna. Han hadde kuken ute og runket. Han kom sakte over mot oss. Jeg sa ingen ting til Bente. Jeg fortsatte å jukke, og sa at det snart går for meg. "Vent litt", sa hun, "jeg kommer også snart". Da oppdaget hun mannen, og ble helt stiv. "Vil du ha en til", spurte jeg, men hun ristet på hodet. Mannen stod nå rett foran henne og runket. Jeg økte tempoet, og plutselig kom hun med et hikst, og hun melket meg noe enormt. Så sprutet jeg også inn i henne, det kom så fort at jeg ikke hadde mulighet til å holde igjen. Mannen som stod foran Bente sprutet like etterpå. Jeg ga tegn til han at han skulle komme seg unna.

Vi reiste oss opp og gikk og satte oss på benken for å puste ut. Da kom angeren hennes, og hun sa at vi ikke skulle gjort dette. Jeg svarte at vi fikk jo frie hender på en helaften, og det var sikkert flere som gjorde det samme. Etter en stund reiste vi oss opp og gikk og tok en drink på en bar. Mens vi satt der, begynte jeg å kjenne meg kåt igjen, og jeg begynte å stryke Bente ned over ryggen og ned på baken igjen. Etter en liten stund lente hun seg mot meg og sa at det var deilig, og at hun var kåt igjen. Vi ble enige om å fortsette på spaserturen, for å finne et mer privat sted for mer elskov. Vi gikk igjen ned på stranden, og så etter et mulig sted for en hyrdestund, men nå ville vi ha litt mer kroppskontakt. Vi kom til en park, og gikk inn der for å se etter en passende plass. Det var nydelig temperatur ute selv om det var i slutten på september. Vi gikk mot en uteserveringsplass som var stengt for kvelden, og gikk inn mellom den og en hekk som skjermet for innsikten.

Vi oppdaget plutselig stemmer, og tittet forsiktig inn. Der lå den svenske mannen og den danske damen. De var i gang med en rolig elskov, og snakket om hvor deilig det var. Vi stod å så på litt, før vi trakk oss stille tilbake mens vi smilte. "Hva var det jeg sa", sa jeg, "vi er ikke de eneste som har det deilig". Men nå var vi blitt mer kåte begge to. Vi gikk igjen ned på stranden, og nå gikk jeg med hånden under kjolen hennes og strøk henne opp og ned på rumpa. Vi kom frem til et sted med masse solsenger og gikk dit. Der fant vi et sted som var litt skjult fra veien, og fant noen badehåndklær som hang på en stolpe. Jeg la Bente ned på solsengen, og stilte meg på knærne, slik at jeg kunne slikke henne. Etter en liten stund sa hun at hun ville suge meg også. Jeg flyttet meg opp til hodet hennes slik at hun fikk kuken min inn i munnen, og som hun kunne suge. Deilig sugemunn... vakuum.. "Ta det litt med ro, eller så sprøyter jeg med en gang", sa jeg. Hun slappet litt av i sugingen, og sa at jeg skulle ta henne hardt bakfra, og sprute i henne igjen. Jeg snudde henne igjen, og tok tak i den deilige baken hennes, og presset meg inn i henne. Først med lange seige bevegelser, så med raskere tunge bevegelser, mens jeg med den ene hånden masserte klitten hennes.

Plutselig skrek hun ut, ristet kraftig i hele kroppen, og fortsatte å rope "ja. Ja, ja deilig...". Fitta hennes pulserte rundt kuken min og jeg kom også i en kjempeorgasme. Jeg nærmest falt frem over ryggen hennes, og pustet tungt. Jeg reiste meg og satte meg ved siden av Bente på solsengen. Hun satte seg også opp og lente seg mot meg. Plutselig ble vi opplyst av en kraftig lyskjegle, og en høyttaler sa noe på spansk. Vi skjønte ingen ting, og stemmen sa da på engelsk at det var politiet, og vi måtte komme opp til der de stod. Vi så på hverandre, og jeg sa at vi måtte gjøre som de sa, ellers blir det bråk. Jeg reiste meg og trakk buksa opp i samme bevegelse, Bente reiste seg samtidig, og hennes kjole falt pent ned. Vi var fortsatt i lyskjeglen, og gikk opp mot der den kom fra. Heldigvis at vi ikke kledde av oss, sa jeg. Vi så nå at det stod en del mennesker der, og plutselig falt Bente. Jeg løftet henne opp igjen, og støttet henne videre. Da sa Bente "vi sier at jeg falt og slo meg, og du har forsøkt å massere foten min."

Da vi kom opp mot veien, og hun hinket opp trappen mens hun støttet seg til meg, kom den ene politimannen og lurte på hva vi gjorde på stranden på natten. Der var det forbudt å være. Hun svarte at vi var på vei til vår leilighet, og vi gikk i vannkanten, da hun plutselig tro over og falt. Var det du som skrek, sa politimannen. Ja, svarte Bente. Politimannen studerte oss en liten stund, før han sa: "Hjelp henne hjem, jeg ringer etter taxi til dere". Alle som stod der mumlet bare, og forsamlingen løste seg opp. Taxien kom og vi dro hjem til hennes leilighet. Den var tom og vi gikk i dusjen for å få av oss sand og svette. Vi avsluttet med et deilig nummer på badegulvet, men nå var det ikke så mye mer sprut i junior.