Gode Venner | Kondomeriet

Gode Venner

Det var lørdag kveld. Gatene myldret med unge jenter og gutter i festhumør. Jeg hadde helst lyst til å sitte hjemme og se en god film etter en hektisk ”siste dag i uka” på jobben, men romkameraten min dro meg med ut. "Det er en perfekt kveld!" sa han. "Det kommer til å være hundrevis av pulekåte damer der ute!" Det var nøkkelsetningen, de gyldne ord som alltid vekker meg opp. Senest i går kveld hadde jeg truffet to kåte undertøys modeller fra Bergen, og gud så trange og deilige de var. Jeg stod opp, gikk på badet, dusjet og gjorde meg klar. Etter et par minutter gikk både jeg og han gatelengs, på jakt etter et utested med litt plass.

Det var ved en ganske grei pub jeg så henne, ikke lenge, men nok til at alt inni meg innstilte seg på at henne måtte jeg ha. Hun hadde rødt, skulderlangt, litt bustete hår, og kurver som den deiligste forsidepiken til playboy. Fyldige lepper hun en gang i blandt fuktet med et lite glass vodka, og mørke, glitrende og mystiske brune øyne. Jeg og kompisen min satte oss ned og bestilte noe å drikke. Jeg hadde ho i kikkerten hele tiden, og fikk øyekontakt mange ganger. Da hun omsider satt der alene ved det gamle pubbordet, reiste jeg meg og kom bort til ho. "Hei..." kom det fra de deilige leppene hennes som så ut som de var skapt for suging. "Hei." sa jeg tilbake. "Er det ledig her?" Og slik begynte det hele. Vi satt og småpratet litt mens natten senket seg og de fleste forlot puben da hun omsider spurte. "Vil du bli med hjem til meg? Jeg har ei god flaske vin jeg aldri får delt med noen." Ja jøss. Det hadde jeg ingenting imot.

Leiligheten hennes var litt større enn min, med en tilsynelatende dyr inredning. Lyset var dempet, men jeg kunne likevel se brystvortene hennes under den hvite singleten. Ingen bh. Vi satte oss i sofaen hennes og nippet sprit da jeg sa at hun var den deiligste jenta jeg noensine hadde sett. Hun smilte litt ertende og bet seg i underleppa. Vi kom nærmere hverandre og munnene våre møttes i et hett, vått kyss. Hennes deilige, fyldige og våte lepper smakte på munnen min, mens tungene våre sloss som om det stod mellom liv og død. Hun dro av meg t-skjorta mens hun pustet tungt. Det så ut som om singletten hennes skulle revne. De struttende brystvortene hennes pekte utover. Jeg dro av henne det som stod i veien og lot tungen leke med de perfekte brystene hennes. Hun stønnet lavt og pustet tyngre mens hun masserte pikken min som verket etter å komme ut og bli med på morroa. Jeg førte fingeren min inn i jeansene hennes, under den mørkerøde g-strengen hennes. Kjønnet hennes var varmt og vått, med en liten elv av deilige safter konstant rennende ut av det. Jeg kneppet opp jeansene hennes og dro dem av sammen med den våte g-strengen. Kjønnshårene hennes var trimmet til et hjerte, og kjønnet var rødt og hovent av kåthet. Jeg lot tungen gli hele veien fra brystene hennes ned til klitorisen hennes. Jeg slikket den hovne tappen hennes mens jeg forsiktig førte en finger inn i det villige hullet hennes. Det var ubeskrivelig varmt og fuktig. Jeg hadde aldri vært borti noe sånt før. Jeg lot tungen rote med de rosarøde, hovne leppene hennes mens jeg fingerpulte henne raskere og hardere i takt med stønnene hennes.

Etter noen få minutter med fingerpuling og suging kom hun i en brakende orgasme. Saftene fortsatte å renne, og hun reiste seg litt sjanglende opp med et lite ertende smil. Hun kneppet opp buksene mine og dro dem av. Jeg dro av boxeren min og lemmet mitt sprang opp. Hun var ikke sen med å føre det mot munnen sin. Hun begynte med å sirkle tungen rundt det røde, blodsprengte hodet mitt. Tungen hennes var varm som ilden og måten den rørte pikkhodet mitt på fikk meg til å stønne. Men det beste var enda ikke kommet. Hun tok hele hodet i munnen og sugde mens hun runket pikken min kraftig. Jeg måtte ta meg sammen for ikke å besvime. Hun lot hele pikken gli inn i munnen hennes. Så dypt inne hadde jeg aldri vært, ikke visste jeg at det var mulig heller. Men faen så godt. Da jeg kjente utløsningen nærme seg, ba jeg henne om å legge seg på ryggen. Sofaen var passe stor, men rumpa hennes hang utfor kanten. Perfekt tenkte jeg mens jeg førte lemmet mitt inn i den våte, varme elven av safter som enda rant ut av kjønnet hennes. Jeg kjente musklene hennes stramme til på innsiden av kjønnet hennes da jeg penetrerte det. Pikkhodet ble svelget inn i den umettelige fitta hennes og fortsatte å føre inn resten av meg. Jeg lot pikken gli inn og ut av den deilige skapningen foran meg. Jeg så glinsende safter renne nedover kjønnet hennes mens jeg rytmisk støtet inn i henne. Hun låste beina sine rundt meg og jeg løftet henne opp. Hun red meg stående og jeg kjente strømmen av safter renne nedover skaftet mitt og fukte ballene. Jeg støtet dypere og dypere inn i det varme kjønnet hennes. Hun kom i enda en orgasme. Denne var kraftigere enn den forrige og jeg kjente skjelvinga langt inne i henne. Musklene i kjønnet hennes klemte rundt lemmet mitt begravd inne i henne og jeg kjente det var vanskelig å holde igjen lengre. Jeg dro ut lemmet mitt og la henne ned på sofaen hennes. Så satte jeg meg på magen hennes og klemte de deilige, svette brystene hennes sammen, for så å kjøre pikken min mellom dem. Saftene fra kjønnet hennes ble smurt mellom de perfekte puppene hennes. Hun stønnet enda mens hun klorte på rumpeballene mine. Jeg kjente at det var like før nå, og stønnet høyere. Hun skjønte at det kom snart og åpnet munnen for å ta imot ladningen min. Hun fikk det som hun ville. Det sprutet seigt, varmt sæd utover hele ansiktet og inn i munnen hennes. Men hun var ikke ferdig enda. Hun slikket i seg sæden min, og la leppene rundt lemmet mitt. Hun smurte sæden rundt pikkhodet med tungen og sugde det av igjen helt til jeg var fullstendig tom. Så lot hun munnfullen med sæd renne nedover tungen og inn i halsen. Jeg lå over hos henne den natten, og flere netter som kom. Vi prøvde ut mange nye stillinger og orgasmene kom på rad og rekke. Men om noen spør, så er vi bare gode venner.