Glitterpenis

Finalist novellekonkurranse 2019: "Åpningen min var våt og klar for mer da Frida stoppet vibratoren og dro en finger lengre bakover. Den våte væsken ble dratt bak til min andre åpning."

Det er mange ting man ikke burde si på vors. “Jeg har aldri kommet!” er en av dem. Spesielt ikke når dine nærmeste og fjerneste studiekompiser er til stede. Heldigvis ignorerte de fleste mitt lille utbrudd. En medstudent hørte meg likevel. “Er du sikker på at du har prøvd alt?”  

Den ellers sjenerte Frida så nysgjerrig på meg. Jeg hadde alltid hatt lyst til å prate med henne, men planla ikke at samtalen skulle starte sånn. Frida var søt og kledd i en rosa glitrende topp. Den fremhevet de runde puppene hennes. De var mye mindre enn mine, men fortsatt deilige å se på. Frida fortsatte. “Det er helt greit å ikke-” 

“Jeg har hatt sex før.” Både med meg selv og andre. Enda jeg hadde vært veldig nære-, og hadde hatt lyst, hadde ingen fått meg til å komme.

“Kanskje du må spice ting opp litt? Har du noensinne prøvd ...” Frida ble rød rundt ørene og senket stemmen. “Jeg vet faktisk en del om hvordan man kommer.”

“Du vil vise meg?” Frida, ble enda litt rødere. En av de andre jentene ropte til oss. “Blir dere med ut, eller?” Vi så på hverandre. “Vi har andre planer” svarte jeg.  

Frida bodde i en egen leilighet, noe som var uvanlig for en student.“Det er dyrere, men på denne måte får jeg mer plass for meg selv. Og tingene mine”. Belysningen i leiligheten var dempet. Jeg fikk så vidt tid til å se meg rundt før hun trakk meg inn i et herlig kyss. Frida var mye høyere enn meg, og måtte bøye nakken. Jeg strakk meg opp på tærne. Kysset ble dypere før Frida avsluttet og åpnet opp soveromsdøra. 

“Jeg bør kanskje gjøre dette klart.” Sa hun. “Jeg har en del leketøy. Men jeg har aldri testet dem på noen andre før.” sa Frida og stoppet meg. Hun ga meg et dytt så jeg falt ned på sengen. Frida stod over meg. “I kveld er det jeg som skal få deg til å komme.”

Litt forfjamset satte jeg meg opp i senga. Vanligvis var det jeg som tok initiativet. Frida hadde tydeligvis andre planer. Ut fra klesskapet trakk hun et rosa halsbånd.
“Skal jeg..?”  Spurte jeg og strøk hånden over halsen. Frida var ganske rød i ansiktet men slapp ikke blikket mitt.

Jeg nikket smilende enig. 

Frida smøg seg opp sengen med halsbåndet. Den ellers så søte jenta var sexy og sulten på kroppen min. Hun satte seg over meg og hjalp meg av med genseren. Ivrig åpnet hun buksen min så den rød stringtrusa syntes. Jeg rødmet da jeg kjente at jeg var våt allerede. Det pulserte i underlivet mitt da Frida la den varme håndflaten mot skrittet. Fingrene hennes utforsket meg utenpå. Så lente hun seg inn og kysset meg dypt. “Jeg er våt” mumlet jeg inn i kysset. Da hånden hennes strøk over den røde Bh-en min presset jeg brystene mot henne.

“Ta den av” sa hun og så med lyst i blikket på puppene mine. Frida så på mens jeg sakte hektet jeg av hempene på Bh-en. Den hadde strammet hele kvelden, men endelig var de store brystene frie. Frida var raskt på dem og klemte forsiktig på den ene mens hun kysset meg. “De er så myke” hvisket hun forsiktig. Jeg la hendene på hoftene hennes og presset henne mot meg. 

Frida strakte seg etter halsbåndet på sengen.
“Hvis du vil komme må du adlyde regelen min.”

Hun løftet håret mitt og jeg følte halsbåndet strammet rundt halsen. “Du får ikke lov til å ta på meg med mindre jeg sier at du kan.” Et knepp lød fra låsen på halsbåndet.
“Er det greit?” Til svar førte jeg hånden hennes opp mot halsbåndet. Frida tok et hardt tak og med rytmiske bevegelser gned hun kjønnet sitt mot låret mitt. Til min glede hadde hun ikke på truse under skjørtet. Jeg kjente hvor våt hun var. Det gjorde nesten vondt og ikke kunne stikke fingrene inn og fylle den våte fitta hennes. 

Snart fant Frida frem en stor eske i rosa fløyel fra under sengen. Hun trakk frem to små rosa klyper med en lenke mellom dem. Selvsikkert satte hun seg over fanget mitt. Da jeg satte meg opp og strakte hånden mot klypene slo hun den lett bort. “Ingen røring, bare føling”. Frida tok tak i halsbåndet og geleidet meg ned til madrassen. Hun strøk en klype over nippelen før hun med dyktige hender festet den. Metallet på lenken var kaldt mot den varme huden min. Hun strammet til låsmekanismen. “Ah!” utbrøt jeg. Jeg hadde blitt kløpet i puppen før, men dette var uvant men også utrolig digg. Fingre begynte å leke utenpå stringen, over klitorisen. Følelsen av de stramme klemmene smeltet sammen med stimulering av det sensitive punktet mitt. Frida ledige hånd begynte å dra i lenken mellom klypen. Først lett, så hardere. Små klynk slapp ut av meg. 

“Vil du ha mer?” Jeg nikket ivrig og ville at hun skulle stryke videre på den våte fitta mi. “Vent her” I hånden hadde hun en liten vibrator, på størrelse med en leppestift. Frida tok av sin egen BH. De runde brystene hennes hadde presset mot stoffet i Bh-en, men endelig sprang de fri. Hun spredte beina mine og la seg ned. Med en hånd skrudde hun på vibratoren, mens den andre gled en finger inn i munnen min. Jeg sugde og småbet på den lekende fingeren. Det klirret i lenken mellom brystene mine. “Liker du den her?”. Vibratoren presset mot åpningen. “Eller her?” Jeg kjente at klitorisen svulmet. “Jeg, -jeg liker det” var alt jeg greide å si, før Frida ivrig gikk løs på puppene mine med munnen.

Åpningen min var våt og klar for mer da Frida stoppet vibratoren og dro en finger lengre bakover. Den våte væsken ble dratt bak til min andre åpning. Hun masserte bakenden og presset fingeren prøvende mot inngangen. “Er det godt?” hvisket hun samtidig som hun fortsatte å massere. “Jeg har ikke hatt noe der før.” stønnet jeg. “Jeg vet om noe som vil fylle deg perfekt” sa hun. En stor rund tupp, annerledes enn vibratoren, støtte imot åpningen. Frida var generøs med glidemiddelet og gled fingeren sin prøvende inn og ut av meg før jeg tok imot det Frida hadde. “Åhhh!” Jeg stønnet høylytt da hun førte den skinnende buttpluggen helt inn. En skinnende krystall strålte i enden. Jeg kjente vekten av den inni meg. Hullet viet seg ut mens Frida fortsatte å leke med den. “AHH, hva er det du gjør? Det er så godt!” peste jeg.

Jeg presset Frida nærmere med hånden. Nipplene mine var stive, jeg var fylt i bakenden, klitoris svulmet og fitta mi var våt og klar. Jeg ville komme. Frida tok tak i hånden min. “Fy” sa hun mens hun presset armen min mot madrassen. “Dette var ikke avtalen”. Til min uendelige lidelse reiste hun seg opp fra sengen. “Please, ikke stopp”. Frida så litt paff ut. ” Vi skal ikke stoppe. Men slemme piker tolereres ikke.” Igjen løftet opp hun opp den røde boksen. “Du får ikke se. Snu deg rundt på magen. Rumpa opp!”. Jeg fulgte lydig ordre og snudde meg. Det føltes utrolig sårbart å ligge med åpningen min så tilgjengelig og buttpluggen stikkende ut. Sårbart, men også utrolig pirrende. Bak meg kunne jeg høre klirring. “Ingen kikking!” Klirringen vedvarte før Frida stoppet.

“Er du klar for meg?” sa hun. 

Jeg tok sjansen på å se, og ble ikke skuffet. Jeg hadde aldri blitt tatt på denne måten. Av en jente med strap-on og stor, tykk, rosa glitterdildo.
Vekten i sengen skiftet og Fridas nakne kropp strøk mot min. Den store penisen sto stiv og stor ut fra skrittet hennes. Jeg gjorde mitt beste for å gjøre åpningen min tilgjengelig. Til min store frustrasjon gled hun den ikke inn. Jeg skjøv meg mot den og håpte at hun ville fylle den dryppende våte inngangen. Frida tok tak i hoftene mine og skjøv meg hard mot dildoen, stadig uten å la den komme inn. Jeg ynket meg. Hvor lenge skulle jeg lide uten å bli helt fylt. Endelig begynte den store dildoen å presse mot åpningen.

“Jeg vil fylle deg helt opp”. Sakte førte hun det tykke skaftet inn. Jeg utvidet og strakk meg til det ytterste med både den store dildoen og buttpluggen inni meg. Frida ga meg en dask over baken da jeg startet å pese. Jeg var så fylt opp at jeg nesten ikke kunne bevege meg. Følelsen av det glitrende skaftet var utrolig. Den var hard og myk på samme tid. Fridas hofter traff kroppen min i et stadig økende tempo og for hvert støt nærmet jeg meg klimaks. 

Til min overraskelse la hun den kraftige lille vibratoren på klitten. “JA! AHH!” Jeg nærmest humpet på vibratoren for å la den svulmende klitten min kjenne vibrasjonene. Det klirret i lenkene fra de såre store brystene for hver gang Frida støtte mot meg. Jeg klemte til alt jeg kunne rundt dildoen. Rundt Frida. Så kom jeg så hard at Frida stønnet med meg av lyden jeg lagde. 

Frida tok utstyret av meg og la seg ned på sengen. Klypene på nipplene ble løsnet og erstattet med forsiktige kyss og slikking.  Glitterdildoen struttet fortsatt rett til værs fra skrittet hennes, og væske fra den våte vaginaen min syntes enda på den. Hun trykket den myke kroppen sin inntil min. En stund lå vi bare der i hverandres armer. Jeg hadde allerede startet å fantasere om hvordan jeg skulle fingre henne til hun nådde klimaks etter klimaks når jeg fikk muligheten..
“Du var min første” sa hun.  

Det viste seg å være en første gang for oss begge, men forhåpentligvis ikke siste gang med glitterpenisen.