Glimt i øynene

Du smiler til meg når jeg oppdager deg. Smilet dit blir bredere når du ser at jeg rødmer svakt. Jeg kunne ikke la vær å la tankene streife planen din. Det vil si det jeg vet om planen din. For du har ikke fortalt alt, det er jeg sikker på. Du er fin og sommer brun i lyse blå t skjorte og beige clamdiggers. Det er en varm sommer kveld og vi treffes på byen. Det glimter i øynene dine av latter og noe skøyeraktig, det gjør meg skjelven i knærne.

Det er noe gutteaktig rampete over deg. Du reiser deg og kommer mot meg, jeg skjønner at jeg har stått stille lenge og bare stirret. Et smil brer seg i ansiktet mitt, helt uten min bevisste påvirkning og jeg kjenner en ny mykhet i kroppen bre seg og påvirke ganglaget mitt på vei mot deg. Du gir meg en klem, nei en omfavnelse når vi møtes. Vi blir stående slik, dine sterke armer holder meg fast kinn mot kinn og jeg lener meg inn i din varme. Det er ikke noe gutteaktig over deg lenger, men noe trygt, sterkt og bestemt.

Jeg kjenner at du kysser meg i håret, lar hendene dine begraves i det. Du holder hodet mitt varsomt, ømt og flytter det slik at du kan se meg dypt inn i øynene. Der var det gutteramp blikket igjen et øyeblikk og du kysser meg mykt, krevende overveldende. Jeg er sikker på at hvis jeg ikke hadde hatt hendene i nakken din ville bena ha sviktet under meg. Jeg er nesten sjokkert over hvor sterkt jeg reagerer på deg. Allerede nå er alt blod i kroppen samlet seg på et sted under navlen, jeg kan kjenne pulsen min der, og blir ikke overrasket over hvor rask den er.

Du fører meg videre inn i parken. Du har piknik sekken på ryggen, jeg gleder meg til middagen. Vi går rolig blant de store trærne. Kvelds solen er vakker og gir alt en gylden glød. Plutselig presser du meg mot et tre. Klemmer meg mot barken, kysser meg krevende, lar hendene dine stryke tungt over kroppen min, presser det ene låret mot musa mi. Like fort som det begynte er det over. Du rekker meg hånden og utrolig nok, klarer jeg å stå på de skjelvne bena mine. Uten et ord, men med et glis, fortsetter vi videre. Hadde du fortsatt et sekund lengre hadde det gått for meg, så tent er jeg. Men du forstetter innover parken. Regien er din, jeg følger smilende med og gleder meg til resten av kvelden.

Ved vannet sprer du et pledd på bakken og vi setter oss ned. Du serverer ost og kjeks, med druer, jordbær og melon. Vinen er avkjølt, en nydelig kraftig hvitvin. Jeg tar meg stadig i å stirre på hendene dine. Du smiler når du fanger blikket mitt, vet at hendene dine er noe av det mest sexy jeg vet. Men jeg har heller ikke noe i mot det dype blikket ditt, med glimt av latter. Det vises godt at du storkoser deg med å ha regien slik. Du smiler hver gang jeg ser på deg, sikkert ellers også, så varm og selvsikker og allikevel er det en slags omsorg og omtanke som stråler i mot meg. Du ser godt hvilken innvirkning du har på meg. Det er ikke ofte ellers at jeg er så taus, jeg som har blitt kalt skravlebøtte fra før jeg kunne snakke.

Nå har jeg nok med å være her, tilstede, nyte situasjonen og kjenne hvordan følelsene jobber i kroppen min. Jeg føler at nervebanene mine er elektrifisert. Det stråler og sitrer. Ilinger farer fra hårfestet til tærne, og alltid via sentralen, kjernen, musa. Når sola går ned er vi på vei til hotellet. Jeg fanger stadig blikket ditt i meg, og det glimter lystig hver gang. Du låser opp hotellrom døra og holder den høflig opp for meg. Du vet jeg er svak for litt god gammeldags høflighet. Selv om jeg i høyeste grad er en selvstendig moderne jente som klarer meg selv i det meste fra dekkskift til snekring, har jeg ingenting i mot å bli oppvartet litt innimellom. Du lukker døra bak oss og tar tak i armen min og presser meg mot veggen med hele kroppen din.

Du kysser og lar hendene dine stryke tungt over kroppen min. Det er så godt å kjenne kroppen din. Jeg begraver hendene mine i håret ditt, er med på kyssene du overøser meg med. Leker med tungen din suger på leppene. Jeg lar hendene mine stryke på armene dine, ryggen din. Brått tar du hendene mine og holder dem fast over hodet mitt med en hånd mens du kysser meg. Jeg skjønner tegningen og står stille, nyter behandlingen jeg får. Jeg er alltid aktiv deltagende part i vår lystfulle lek, opptatt av at du skal få minst like mye igjen som du gir, at det skal være godt for deg og.

Du har snakket om at du vil jeg skal slappe av mer, nyte mer det du gjør med meg. Du kaller det flink pike syndromet mitt. Du kysser meg på halsens følsomme hud, suger øreflippen og puster hett i øret mitt. Du forteller meg hvor herlig du syns jeg er, vakker, varm og sexy. Du lar hånden understreke det du sier, den er under tunikaen min nå, tar grådig og lett om hverandre på brystene, magen ryggen. Hele tiden lener du kroppen herlig tungt mot meg. Så snur du deg litt og lar hånden skli sakte ned i buksen min. Jeg blir skjelven i knærne. Med flat hånd stryker du sakte ned under trusekanten til håret.

Varsomt holder du musa mi i en varm hånd, holder den helt rolig, gir meg tid til å nyte følelsen det gir. Du vet at en hånd slik nesten ulovlig smøget ned i buksen min er noe av det mest opphissende jeg vet. Mens du fortsatt kysser halsen min lar du langfingeren stryke opp og ned i sprekken min, varsomt ertende kiler du meg på de korte hårene på leppene der. Du har bedt meg om å ikke barbere meg de siste to ukene og jeg har gjort mine tanker om hvorfor. Ubevisst sprer jeg bena litt så du kommer bedre til. Du lar langfingeren søke dypere i den våte musa, innenfor leppene stryker du sakte opp og ned åpner dem.

Pusten min levner ingen tvil om at jeg liker dette. Du presser hardere med hånden gnir den flat mot lystknappen min og lar langfingeren kroke seg inn i meg. Du er nok ikke klar over hvor klar jeg er, eller var det med hensikt? Det går for meg som et jordskjelv ingen kan stoppe. Du gnir meg varsomt igjennom skjelvingen. Med et bredt glis slipper du meg fra veggen, holder rundt meg en stund. Så kler du lekende av meg til jeg står foran deg i min nakenhet. Du ber meg sette meg i en stol, det er en stor lenestol i svart skinn. Der serverer du meg et stort glass fløyelsmyk mørkerød vin. Jeg har nesten drukket opp glasset når du kommer ut fra badet. Du bærer på et vaskevannsfat og har håndklær over skulderen, t skjorten har du tatt av. Det glimter i øynene dine igjen, dette rampeblikket som øyeblikkelig sender alt jeg har av blod til under navlen.

Mer skulle det ikke til før jeg er sitrende lysten igjen. Jeg lukker øynene og smiler, nyter følelsene du vekker i meg. Du legger en pute på gulvet mellom bena mine. Implikasjonen får pusten min til å gå raskere, du har ikke tenkt å ha det travelt i hvert fall. Du setter deg på knærne mellom bena mine, sprer dem mer og lener deg frem og kysser meg. Jeg lar hendene mine stryke den vakre kroppen din. Jeg tenger musklene med fingrene, drar hodet ditt opp i et kyss. Du sier du vil jeg skal sitte helt stille i kveld, bare ta i mot, og spør om det ikke ville hjelpe litt om du fikk binde hendene mine opp. Jeg biter meg i leppen, er usikker, men nikker tilslutt.

Du binder hendene mine foran lett med et tørkle og reiser deg så løfter du hendene mine opp over stolryggen og legger noe tungt over tørkleet bak kanten av stolen slik at når du slipper hendene mine hviler de behagelig tungt mot stolryggen. Flink pike syndromet har fått medisin. Du lener stolryggen litt tilbake og setter deg tilbake mellom bena mine. Du tar et tak rundt hoftene mine løfter meg litt opp og legger et håndkle under meg. Vipper baken slik at du kommer bedre til i samme slengen. Så løfter du bena mine opp på armlenene. Jeg ligger vid åpen foran deg. Du legger en varm klut over musa og begynner å kysse meg igjen, sakte opphissende.

Leppene dine og tungen leker nedover kroppen min. Når du når navlen tar du kluten, vrir den i nytt varmt vann og vasker musa. Hver krik og krok får sin del av behandlingen. Det føles sterkt i min overfølsomme mus. Så smører du skum, rikelig med skum på samme sted og begynner å barbere meg med varsomme men bestemte drag. Jeg konsentrer meg om å sitte stille. Jeg anser det som en enorm tillitserklæring å slippe noen til med skarpt redskap der nede, i dine hender føler jeg meg helt trygg. Når du er ferdig vasker du nøye vekk siste rester av skum og hår og fjerner håndkleet.

Så smører du meg inn med en gele. Nøye, alle deler av musen får sin del. Det er vanskeligere enn noensinne å sitte stille og du smiler av ristingen som forekommer. ”Sitt sånn du så det får tørke litt.” Sier du og reiser deg og tar baljen inn på badet. Jeg gjør som du sier, blir sittende stille og lukker øynene. Sommer luften som strømmer inn vinduet kiler det nybarberte området. Hadde jeg ikke hatt hendene bundet nå hadde jeg nok tatt på musa for å kjenne hvor glatt og myk jeg er og for å kose meg selv litt.

Jeg gliser av tanken og forventningen. Jeg hører du kommer inn i rommet igjen men blir sittende slik med øynene igjen. Så kjenner jeg en varm vibrerende pust mot musa. Varme varsomme finger stryker lett på det nybarberte. Leppene får en varsom berøring, opp og ned. Jeg sukker i henførelse. Så kjenner jeg tungen din, den varme deilige tungen din. Du slikker meg med flat tunge på hele området som om jeg var en stor kjærlighet på pinne.

Jeg åpner øynene og ser at du ser opp på meg. Blikket ditt er ikke rampete lenger, det er varmt, svømmende, drømmende blankt. Du legger hele munnen din over lystknappen min over så mye mus du kan gape over og lar tungen leke med meg. Du suger og slikker og biter med leppene overalt unntatt klitten.

Så åpner du de ytre leppene med hendene og legger tungen på klitten, triller den rundt slikker den flatt. Så trykker du sakte en langfinger inn i meg. Ser opp på meg og ser hvordan jeg svømmer i følelsen. Du forteller meg hvor deilig det er å se meg nyte. Hvilken glede det er for deg å gi meg denne nytelsen. Fingeren din glir sakte inn og ut, tungen er lekende med på dansen rundt klitten. Jeg er i en annen verden registrerer ikke detaljene lenger. Det er bare en eneste stor nytelse, ild, jeg blir løftet opp og opp og opp. Jeg eksploderer.

Du gir deg ikke, bar letter litt på trykket, slikker videre men glimtet i øynene er tilbake. Til min forbauselse kjenner jeg det bygger seg opp i meg igjen, du hører det på pusten min og øker takten og trykket igjen. Tungen flyr som en visp over klitten. Du klarer det, jeg er på toppen igjen, svømmer på bølgene. Når jeg kommer ned til virkeligheten igjen denne gangen er du der fortsatt, insisterende, varsom, bestemt på å få meg opp i skyene igjen.

Jeg ber deg om å komme inn i meg. Du smiler, ser meg i øynene og fortsetter. Jeg resignerer det er fortsatt du som har regien og jeg flyr på en ny bølge. Denne gangen hører du min innstendige bønn og lar meg fange deg med mine ben. Du styrer din stake inn i meg. Rolig ertende støter du inn i meg. Sakte ut og fort inn. Så slutter du også å tenke og takten øker. Jeg støter i mot er med på bølgen og vi surfer sammen til toppen og lar dønningene rulle over oss. Jeg får fast medisinering for flink pike syndromet nå…