Gjensynsglede | Kondomeriet

Gjensynsglede

Jeg lukket igjen mac'en etter å ha sett ferdig filmen. Den hadde fått meg til å gråte. Ikke det at den var så trist, men jeg er så lettrørt om dagen. Det fine med å se film, er at det tankene som kverner rundt oppe i hodet mitt får en liten pause. Jeg tenkte tilbake på hva hovedpersonen i filmen hadde sagt: ”I didn’t love her because it was rigth. I just loved her”. Det var et utsagn som traff meg veldig.

Jeg hadde nå vært forelsket i Don i over fire år, uten at dette hadde vært noen særlig lykkelig forelskelse. Men nå var jeg endelig flyttet tilbake til byen, som gjorde at vi kanskje fikk se mer til hverandre. Jeg hadde sendt han en melding for en uke siden og vi hadde avtalt at han skulle komme til meg i morgen. Jeg var så spent og at ikke hadde hatt matlyst siden vi avtalte daten. Jeg lurte på hvordan det ville være å se han igjen etter nesten ett år. Det var like lenge siden jeg hadde hatt sex også. Derfor var kroppen min i helspenn da den visste hva som var i vente. Jeg er en ganske selvsikker dame i slutten av tyveårene. Men når jeg er rundt Don så er det til tider sånn at jeg må konsentrere meg om å puste. Når han ser på meg, tar på meg eller snakker til meg så suser det så sterkt i hodet at jeg ikke kan konsentrere meg om annet. Don er en høy, mørk og muskuløs mann. Han har et smil som får det til å gå varmt igjennom hele meg. Når han ser på meg og smiler så vil jeg som regel bare at han skal ta på meg. Ta meg inn i armene sine og gjøre det han gjør best. Sånn har jeg hatt det i forhold til han siden jeg så han første gang for over fire år siden. Samme hvor mye jeg har prøvd å kommer over han eller datet andre, så har denne forelskelsen og den utrolig tiltrekningen jeg føler i forhold til han, vedvart. Og i morgen skal han komme hjem til meg! Det går en sitring gjennom hele kroppen ved tanken. Jeg kjenner det i brystvortene og i klitten. Jeg forbereder morgendagen med å vaske og rydde hjemme og handle inn til en bedre middag. Så drar jeg og trener. Jeg gir alt jeg har, så jeg skal føle meg så fresh og attraktiv jeg kan i morgen.

Endelig er dagen her. Jeg har tatt en lang dusj, barbert og smurt kroppen inn så den er myk og deilig å ta på. Jeg legger på litt lett sminke og finner frem en lett sommerkjole jeg er rimelig sikker på at vil falle i smak hos Don. Lar vær å ta på truse, så han kan få en deilig overraskelse. Setter på litt passende bakgrunnsmusikk og tenner et par lys. Så ringer det på døren. Jeg åpner døra, og der står han. Det går et sjokk gjennom hele kroppen min når han smiler mot meg og sier hei. Jeg kjenner at selv om det har vært et langt år uten fysisk kontakt, så har dette øyeblikket vært verdt å vente på. Jeg kjenner at kroppen responderer når han tar rundt meg for å gi meg en klem. Kjenner at jeg blir våt og angrer på at jeg ikke tok på truse. Det går en skjelving gjennom meg når jeg gjengjelder klemmen og trykker meg lett inntil han. Han trekker seg fra meg og ser på meg og sier ”så bra du ser ut”. Jeg smiler mitt største smil og sier takk. Merker at jeg må konsentrere meg om å puste.

Han tar av seg skoene og kommer inn i leiligheten. Jeg går foran han inn på kjøkkenet og setter på stekeplaten. Spør om han er sulten. Han ser på meg, ser nedover den korte kjolen min, nedover beina mine og opp på meg igjen. Ser på de gjennomsiktige partiene på kjolen min og tilbake på meg igjen. ”Sulten? Ja, veldig”, sier han og smiler sitt du-vet-hva-som-kommer smil. Jeg kjenner jeg rødmer og må trekke pusten og se ut av vinduet. Jeg blir glovarm i hele kroppen og tenker ”fuck middag”. Jeg slår av platen igjen, og går mot han. Strekker armene mine ut og tar om han, mens jeg ser han inn i øynene. Forteller han at jeg har savnet han, hver dag. Han smiler et mykere og mindre cocky smil. Ser ned på meg og svarer at han har savnet meg også. Han tar armene sine rundt meg. Jeg blir helt myk i kroppen og kjenner det er bra han holder meg, for ellers tror jeg ikke jeg hadde klart å stå oppreist. Vi kysser. Endelig står jeg her i armene til fyren jeg vil ha mer enn noen annen, og kysser han. Don kysser meg mykt, deilig og forsiktig. Han smaker og lukter godt som alltid. Han stryker armene sine over kroppen min, der de kommer til. Knar meg deilig i nakken og nedover ryggen. Jeg stikker armene mine opp under t-skjorten hans, så jeg endelig skal få kjenne litt hud. Nyter å stryke han over ryggen og nedover magen og over brystkassen hans mens vi kysser.

Han dytter meg opp mot kjøkkenbordet og løfter meg opp på det. Jeg sprer beina mine og trekker han inntil meg. Løfter av han t-skjorten og trekker meg unna han. Ser nedover kroppen hans og bulen som begynner å bli synlig i buksa hans. Jeg stryker han oppover ryggen og knar han på sidene nedover igjen. Han smiler til meg og lener seg inn for å kysser meg. Kysser meg bortover kinnet til øret mitt. Biter meg i øret og slikker meg nedover halsen. Puster over de våte partiene på halsen min igjen. Samtidig tar han hendene sine fra leggen og opp over beina mine. Sakte, sakte opp over innsiden av lårene mine. Drar kjolen oppover meg. Så ser han at jeg ikke har på meg truse. Utbryter ”du er så deilig og herlig frekk!”. Jeg smiler og er fornøyd med meg selv. Don stryker et par fingre over fitten min. Han kjenner at jeg er våt. Kysser meg videre nedover utringningen min. Han sprer lårene mine til side og holder de i knehasene. Så kysser og slikker han meg forsiktig øverst på fitten min, og nedover på utsidene. Det suser nå så kraftig i hodet mitt og jeg puster tungt. Klynker litt når han slikker klitten min. Jeg legger meg bak over kjøkkenbordet og nyter at han gjør tungen sin bred og sleiker opp over hele fitten min. Slikker i seg saftene mine. Så tar han en finger og stikker forsiktig inn i meg mens han gir meg et skikkelig tungekyss, så jeg skal få smake på meg selv. Jeg blir så kåt og merker at det eneste jeg vil i hele verden er å ha kukken til denne mannen inne i meg.

Jeg tror Don tenker det samme, for han tar av seg buksa og bokseren og sparker de unna. Der er den herlige penisen hans fremme. Den er stor og stiv og veldig klar. Jeg strekker frem en hånd og holder hardt rundt den inne ved roten. Runker han med et bestemt grep. Han puster tungt mot meg mens vi kysser. Drar rumpa mi ut mot kanten av kjøkkenbordet og stikker kukken sin inn i åpningen min. Vi bare ligger der litt å kjenner på hvor ekstremt deilig å det er å ligge her inntil hverandre, endelig. Så stikker han kukken sin dypt inn i meg. Sakte. Jeg løfter kroppen min opp mot han for å møte han og for å komme enda nærmere han. Jeg river av meg kjolen så jeg får kjenne huden hans mot min. Så trekker han seg sakte ut igjen. Når vi begge endelig er nakne penetrerer han meg sakte en gang til. Jeg skriker lett ut. Er igjen overrasket over hvor utrolig deilig det går an at noe kan være. Når Don øker tempoet klarer jeg ikke holde tilbake. Jeg kjenner at det spenningen som har bygd seg opp i kroppen min over ett år, og deretter vært i helspenn hele uken er i ferd med å nå sitt høydepunkt. Kroppen min spenner seg helt, og jeg kommer. Jeg strekker kroppen min i en bue mot han på kjøkkenbordet. Beina mine spriker ut bak han. Orgasmen skyller gjennom meg. Jeg hyler ut i mens spasmene pulserer gjennom kroppen min. Don tar armene sine rundt meg og holder meg skikkelig hardt, akkurat slik han vet jeg liker det. Når jeg kommer til meg selv kjenner jeg på ingen måte at jeg er mettet på dette. Jeg legger beina mine rundt korsryggen og armene rundt nakken hans. Han løfter meg opp fra kjøkkenbordet og tar meg med inn på soverommet. Han legger meg ned på senga og smiler frekt til meg. ”Var det godt?” Jeg smiler salig mot han og nikker. Han står foran senga og jeg har fortsatt beina rundt korsryggen hans. Han er stor og hard inni meg, og langt fra tilfredsstilt.

Han stiller seg på knærne nederst i senga og begynner å bevege seg. Jeg møter hvert støt med hoftene mine og klemmer samtidig alt jeg har rundt kukken hans med skjedemusklene mine. Kjenner at jeg er skikkelig våt etter den første orgasmen og at han sklir lett inn og ut. Jeg tar hånden på klitten min og begynner å massere lett. Ser han inn i øynene og gir han mitt frekkeste smil. Han smiler tilbake men han gir meg tre harde klask på rumpa. Så knar han meg hardt i sidene. Jeg ser på han og sier hardere. Han øker tempoet og klyper meg skikkelig hardt i sidene med begge hendene. Jeg nyter å kjenne at han endelig er her. Han stopper og trekker seg ut og jeg snur meg rundt på magen. Ligger med samlede bein, men rumpa opp. Slik blir jeg så trang som mulig. Han setter hver av knærne sine utenfor mine bein og lar hendene sin gli fra skulderbladene mine og nedover. Mens jeg ligger der kjenner jeg at jeg fysisk lengter etter han. At han skal være inni meg og nærme meg igjen. Han lar hendene sine gli over hele ryggen min nedover midjen og frem over brystene. Lar kukkhodet leke forsiktig med sprekken min. Jeg strekker rumpa mi enda nærmere for at han skal komme inn i meg. Jeg hører at han smiler, men trekker seg unna. ”Er du kåt?” Jeg lar vært å svare, tenker at kroppsstråket mitt får snakke for seg selv. Han kommer med den ene hånden sin ned over rumpa mi og stikker to fingre inn i meg. Den andre hånden tar han foran på klitten min. Jeg trekker pusten fort for det er så deilig. Så trekker han fingrene sine ut av meg og kommer opp med hånden og holder håndleddene mine hardt i en skrustikke så jeg ikke kan bevege de. Jeg kjenner tunga hans skulderbladet mitt også tennene hans. Han biter meg og jeg ber han bite hardere.

Så skjer det flere ting på en gang. Han strammer grepet om håndleddene mine ytterligere, biter meg skikkelig hardt samtidig som han masserer klitten min på en voldsom måte. Deretter legger han seg over meg og støter hardt inn i meg. Han peiser på over meg, og jeg kjenner at jeg ikke har noen kontroll, men at jeg elsker det. Elsker å kjenne han så tydelig på og i flere steder på kroppen min. Orgasmen bygger meg opp igjen. Skriker og ber han fortsette. Jeg prøver å gjøre min del ved å stramme skjedemusklene alt jeg klarer. Det er ikke lenge jeg klarer denne type beinhard knulling før orgasmen kommer. Den er så eksplosiv og sterk at jeg blir helt borte. Jeg kjenner bare at jeg er, og at det er deilig. Jeg kjenner Don heise seg over meg og fortsetter å støte. Jeg skjønner på hyppigheten og intensiteten i støtene at han nærmer seg, han også. Så støter han et siste dypt og kraftig støt inn i meg, før han kollapser over meg. Stor, tung og deilig trykker han meg hardt ned i madrassen. Han ligger med kinnet over der han har bitt meg, og fletter fingrene sine inn i mine. Slik blir vi liggende en stund.

Etter hvert som jeg kommer til meg selv kjenner jeg på den friske luften som kommer inn av vinduet. Den når kroppen min der Don ikke dekker meg. Jeg kjenner at svetten pipler nedover ansiktet mitt. Etter noen minutter begynner det å bli kaldt. Den friske luften blandet med svetten på kroppene våre avkjøler oss fort. Don trekker seg ut og reiser seg opp. Det blir kaldt nedover hele kroppen min når han ikke lenger varmer meg. Jeg reiser meg opp fra senga og tar han i hånden. Finner frem to håndklær på veien mot badet. Skrur på dusjen og venter til det blir varmt og deilig vann. Nå hutrer jeg, men bryr meg ikke. Jeg kjenner at jeg har en ekstrem lykkefølelse jeg i kroppen min. Don og jeg går inn i dusjen. Jeg stryker han over ryggen og stiller meg tett inntil han. Kjenner den varme huden hans mot min egen kropp. Han legger armene sine rundt meg, og kysser meg forsiktig på munnen. Det varme vannet skyller over oss og vi står og holder rundt hverandre. Endelig er jeg tilbake der jeg hører hjemme.