Girl on girl night

«Jeg kunne tenke meg at hun visste hvordan hun skulle bruke tungen og fingrene sine, så jeg ville oppleve henne. Kunne ikke gå glipp av denne sjansen»

Det var lørdag, jeg og min venninne dro på byen. Ut på mannejakt. På dansegulvet merket jeg at det var noen som hadde all sin oppmerksomhet rettet mot meg. Jeg likte det, og danset mer intenst mot venninnen min. Vi gnikket kroppene mot hverandre, for en ” girl on girl dance” funker for å få de fleste gutters oppmerksomhet. Jeg snudde blikket mot han som hadde fulgt med på meg, og så at han var på vei i retning mot utgangen. Jeg bestemte meg for å gå etter, og huket tak i armen.

Det jeg trodde var en ” han ” viste seg å være en ” hun”. Wow, jenta var noe av det fineste jeg hadde sett. Hun var guttete i stilen. Kort mørkt hår, jeans og en hvit tskjorte. Armen hennes var dekket med tatoveringer. Det var ingen tvil om at denne jenta var ”into girls ”. Hun smilte til meg og sa ” Synd du er opptatt, ellers kunne du blitt med meg hjem”. Opptatt, jeg? Det var jo bare venninnen min. Før jeg visste ordet av det, var vi på plass i leiligheten hennes. Jeg merket jeg var spent, og nervøs. Jeg hadde aldri vært med en jente hjem på denne måten før. Jeg kunne tenke meg at hun visste hvordan hun skulle bruke tungen og fingrene sine, så jeg ville oppleve henne. Kunne ikke gå glipp av denne sjansen.

Kort tid etter vi var kommet inn i leiligheten begynte hun å kysse meg forsiktig på halsen, og hånden hennes sklei forsiktig under toppen min. Hun begynte leke med nippelen, slikke og bite i den. Jeg merket det begynte å krible nedentil. Pulsen økte. Jeg ga fra meg et høyt stønn, som tegn på at jeg var virkelig klar for dette. Hun hvisket meg i øret ”jeg skal ta deg, og nyte deg”. Hånden hennes flyttet seg til bukseknappen min, hun dro av meg alle klærne, og plutselig lå jeg helt naken på sengen hennes. Hun spredde beina mine, og så meg dypt inn i øynene mens hun sakte varmet opp spyttet, som hun tok tok på fingrene før hun lot dem skli inn i meg. Sakte begynte hun å kysse meg nedover magen, nedover til innsiden av lårene, og så plasserte hun tungen mellom beina mine. Hun begynte å slikke forsiktig. Brukte myke bevegelse. Hun varierte fra slikking, lett kyssing til litt leking med klitoris. Variasjonen gjorde det ekstra godt, slik at ikke det bare ble samme følelse på et sted.

Hun spredde de indre leppene, og begynte å gjøre slikkingen mer intens. Når hun merket det nærmet seg for meg, la hun seg over meg og avsluttet med skikkelig fingersex til jeg sprutet ut i orgasme. Beina mine skalv, kroppen skalv, munn, og leppe var helt nummen. Jeg kunne kjenne det i hele kroppen. Det var helt ubeskrivelig deilig. Det var ingen tvil om denne jenta visste hvordan man skulle gi maks nytelse. Etter å ha prøvd ut dette har jeg sjeldent sett meg tilbake, til menn. Og jeg har selvsagt møtt denne jenta flere ganger igjen, og gjengjeldt henne med en like god opplevelse som hun ga meg.