gatekjøkkenet

Hun var ny i byen. Marit var 19 år og lite kjent. Hun var på jakt etter jobb ved siden av skolen. Dagene gikk og etterhvert hadde hun fått en liten jobb, på et gatekjøkken som var veldig populært. Sjefen var en kjekk, ganske ung mann i 30 årene. Hun var på jobbintervju med han. - Du kan begynne i morgen ettermiddag om det passer? - Jo da, sa hun og smilte så pent hun kunne.

Dagen gikk og skolen var over. Hun gikk hjem og dusjet, skiftet klær og gjorde seg klar til å dra på jobb. Bussen kom, langt om lenge, og hun gikk inn og sa hvor hun skulle. Da bussen var framme, gikk hun av og var spent på hvordan dette kom til å gå. Hun så sjefen sto der med kunder. Så kjekk han var da, tenkte hun. Døren var treg å få opp, så hun måtte dytte hardt. Hun kom seg inn, og så kom sjefen og ønsket henne velkommen. Han ga henne jobbklærne og sa at hun skulle bare gå å skifte.

Hun gikk inn i garderoben, tok av seg alle klærne, sto i bare undertøy og tok på seg jobbklærne, Da han kom inn i gangen, fortet hun seg å lukke døra. Shit!! tenkte hun.Håper han ikke så meg der. Hun gikk ut på kjøkkenet, der han sto og ventet på henne. -Nå? Er du klar til å begynne? - Jepp, sa hun og så på han mens han snudde seg bort et sekund. - Ok, slik er reglene her. Han forklarte henne hvordan det var og hva hennes oppgaver gikk ut på. Hun drømte seg bort et sekund, men våknet til liv like fort. Hun nikket med hodet og fulgte med på hva han sa.

Åh, tenk å få kysse de leppene da, tenkte hun.. Han hadde ikke noe ring på fingeren, et godt tegn tenkte hun. Tro om han har en kjæreste da? Etter at han hadde forklart hva hun skulle gjøre, gikk hun i gang med arbeidet. Hun skulle kutte grønnsaker, vaske opp litt og deretter lage maten til folk. Han så på henne med et sexy blikk, og hun tenkte sitt da. Han blunket til henne, og hun smilte tilbake. Hva var det der, tenkte hun.

Kvelden kom og hun var ferdig for dagen. Hun gikk og skiftet tilbake til klærne sine. Da han kom forbi, så han på henne å smilte lurt. Hun dyttet opp døra, spurte om det var noe spesielt han ville? - Neida, synes du er vakker, sa han. - Takk, sa hun og smilte. - Får jeg komme inn en tur? Han gikk inn til henne, så på henne lenge, så plutselig tok han på henne, strøyk henne med hendene sine, over ryggen, ned på rumpen. Han snudde henne rundt med ansiktet mot han. Tok henne på halsen, kysset henne ømt i nakken, Og lengre ned mot brystene. Hun hadde bare bh på seg, så han flyttet på den. Hun ga et lite ynk fra seg, fordi dette var så godt syntes hun. Han kysset lenge på brystene hennes og hun tok handa si ned mot magen hans.

- Liker du dette, spurte han henne. - Det e så deilig sa hun lavt. Hun ba han fortsette og han ba henne sette seg på en stol. Hun satte seg ned og han tok ned trusa på knærne hennes, Lot tunga leke, leenge, hun stønnet forsiktig. Han tok tunga og lekte med fitta hennes. Opp og ned, mens hun klamret seg fast på stolen. Der gikk tunga inni fitta, og hun stønnet enda mer. Hun ba han slutte, for det gikk nesten for henne. Han reiste seg opp igjen, tok fram kuken, og spurte om hun likte å suge kuk. Hun sa at hun hadde ikke gjort det før, så hun skulle da få prøve noe nytt sa han. Han tok den helt fram, og puttet den inni munnen hennes. Mmmmm var allt hun sa. - Deilig? Spurte han. - Mhm, sa hun - Bare fortsett du lille hore..

Etter en stund, tok han den ut, og ba henne stille seg opp på alle fire på gulvet. Hun gjorde som han sa, og kjente at den harde, deilige kuken hans gled inn i den trange våte fitta hennes. Hun stønnet som bare det nå. - ÅÅÅH herregud!!! Så trang du er ropte han. - ÅÅÅH jaaaah!!! Hun skalv for det var så deilig for henne. Han presset kuken langt inni fitta, harde støt, inn og ut. - Det går for meg snart ropte hun. - Kom!! sa han. Hun stønnet og stønnet, Og han tok ut kuken av henne, la henne på magen. Hun sprutet, og han sprutet henne på magen, all sæden sin. - mmmm deilig, sa hun. - Dæven du er deilig lille tøsa. Hun smilte til han og kysset han på munnen. Hun kledde på seg, og han sa - Kom hjem til meg på middag i morgen etter jobb du søta, og ga henne et blunk.