Fuktproblem

"De stønnet i kor idét hun økte tempoet litt og sugde seg hardere fast. Pungen klasket i haka hver gang den var helt inne i munnen."

Vindusviskerne jobbet hardt med å få de store snøfillene unna og Thea konsentrerte seg om å få øye på veien idet hun kjørte hjemover. Klokka viste 07:49, hun hadde akkurat levert ungene på skolen og i barnehage og mannen hennes var på jobb. Nå måtte hun kjappe seg hjem for det skulle komme en snekker for å tette igjen hullet i veggen på vaskerommet etter en fuktskade som var utbedret. Avtalen var at han skulle komme klokka åtte, men hun satsetpå at han kom for sent som håndverkere ofte gjorde. Det var kaldt og hun frøs.

Thea skulle dra på jobb klokka 09:15, så hun måtte rekke å ta en dusj først, og da helst før han kom. 07:56, hun stormet inn på badet, rev av seg klærne og hoppet inn i dusjen. “Ding dong…” akkurat idet hun hadde rukket å bli våt ringte det selvfølgelig på døra… hun stengte vannet, sukket tungt, dro rundt et håndkle og gikk for å åpne døra. Han var ganske høy, mørkt blondthår med litt grått innimellom. Han tok av seg jakka og sto nå i t-skjorte og hun kunne se en veltrent og ganske muskuløs kropp.

Armene var dekorert med tøffe tatoveringer. De knallblå øynene hans kikket nedover kroppen hennes kun ikledd det rosa håndkleet. Med et sjarmerende og skjevt smil sa han:” ehm… jeg er snekkeren som skal kle igjen veggen deres. Passer det dårlig..?”“Neida... “ stotret Thea og kjente hun ble glovarm i kroppen og sikkert var sprut rød i ansiktet. “kom inn...jeg måtte bare dusje, også kom du og så… bare gå inn du, så skal jeg bare gjøre meg ferdig" hun snudde og skyndte seg mot badet.

Håndkleet hang seg fast i et tørkestativ som sto i gangen, ble revet av henne og plutselig var hun kliss naken. Hun prøvde å få med seg håndkleet men uten hell. Inne på badet kjente hun at pulsen var høy, og hun var en blanding av flau, stresset og kåt.Herregud så kjekk han var… det kriblet bra der nede nå, og hun kjente at fitta allerede var begynt å bli våt. Hun kikket ned og kunne se det glinset deilig i røde og svulmende fittelepper. Brystvortene var harde og det pitret i de. Sende deilige ilninger utover til en hver krik og krok i kroppen.

Mmm… men nå måtte hun komme seg i dusjen igjen sånn at… “Hei! Unnskyld! Kunne du hjulpet meg litt nå med én gang?” han ropte fra vaskerommet og hørtes litt desperat ut… hun dro på seg trusa igjen og ei t-skjorte og løp ut av badet. Inne på vaskerommet sto han med ei gipsplate som holdt på å knekke og verktøy i begge hendene. “hvis du bare kunne…” han kikket ned på trusa hennes. Thea så han ble veldig rar i blikket og raskt kikket vekk igjen. Sååå rart var det vel ikke at hun kun hadde truse på seg nedentil..? “kunne du bare satt deg på huk her nede og holdt plata for meg?” sa han med litt grøtete og skjelvende stemme.

Hun gjorde som han ba om og han fikk kontroll over verktøy og gipsplata igjen. Thea tok en titt ned og… herregud, trusa satt skjevt på så halve fitta var ute i det fri. Hun kjente nå også at det kom en kraftig dunst av kåt fitte. Håper bare han ikke… hun hørte han snuste inn gjennom nesa og kom med et lavt stønn. Nå var Thea nesten svimmel der hun satt på kne. Hun mistet litt balansen og fikk kommet borti en stor kul i arbeidsbuksa hans med hodet sitt. Det var ikke noe tvil om at han også var blitt kåt, og nesten av seg selv beveget hendene hennes seg opp og la seg over kulen. Han stønnet høyt.. den ene hånden masserte mens den andre dro ned glidelåsen og boxeren. Den harde kukken spratt frem og sto og vippet foran henne.

Hun tok tak i den og dro forhuden helt tilbake. Den var ikke så stor, men veldig deilig å både se på og ta på. Hun runket han forsiktig og masserte ballene med den andre. Leppene hennes åpnet seg og kukken gled inn i munnen mens tungen lekte rundt. Hun sugde den kåte kukken medrolige bevegelser mens hun dro buksene helt ned til anklene. Hendene la hun på den deiligespretne rumpa som hun dyttet mot seg slik at kukken dykket innover i munnen og nesten ned i halsen før den gled ut igjen. Inn og ut i rolige, deilige og sugende tak.

De stønnet i kor idét hun økte tempoet litt og sugde seg hardere fast. Pungen klasket i haka hver gang den var helt inne i munnen. Plutselig trakk han ut kukken, dro henne opp på beina, snudde henne rundt og presset henne mot veggen slik at hun sto med ansiktet mot veggen. Han dro av henne trusa med desterke tatoverte armene og spredte rumpeballene. Presset ansiktet mellom de og begynte å slikke fitta hennes. Tunga vandret i raskt tempo over og imellom fitteleppene og boret seg såvidt innefor det dampende våte hullet.

Han slikket i seg de deilige kåte saftene hennes menshan gryntet litt. Thea stønnet og kjente hun hadde vanskeligheter med å stå oppreist. Men det slapp hun å bekymre seg over da hun kjente de grove hendene hans tok tak, en rundt livet og en på hofta. Hun kjente kukken lete litt rundt for å treffe hullet hennes før den med ett jukk dykket inn og fylte den våte grotta hennes. Thea skrek av fryd. Ahh… så sinnsykt deilig. “Pul meg… ta meg hardt". Hendene hans la seg rundt hoftene og holdt henne godt fast mens han knullet henne så det klasket høyt i hele huset. Det surklet i fittesafter som rantnedover beina hennes.

Fitta hadde aldri vært så våt, så varm og så kåt som den var nå. Hunelsket å bli tatt hardt, kjenne kukken banke inn i henne i kjappe støt. Han tok tak i brystene hennes under t-skjorta og masserte de hardt. Knoppene var så harde og store. Thea så barestjerner nå og kjente at orgasmen var på vei. Som en tsunami kjente hun at orgasmen var på vei mot land i raskt tempo. Hun gryntet høyt: ”JEG KOMMER…” Han måtte løfte henne og holde henne fast mens han banket kukken hardt i noen støt og sprutet henne full av den varme sæden. Den ene hånden masserte klitorisen hennes mens han fortsatte å pule henne.

Thea bare ristet og skrek idét orgasmene nådde “land". Skylte over og igjennom på en måte hun aldri hadde kjent før. De sank rolig sammen ned på gulvet sammen og lå for å få igjen pusten sammen. Den nå halvslappe kukken gled ut av fitta og resten av sæden piplet ut. Rant nedover låret og mellom rumpeballene hennes. Det nesten dampet av den nypulte fitta. Etter noen minutter liggende slik visket han: “Da tror jeg nok fuktproblemet er fikset for en stund… du får si fra om det skulle dukke opp igjen".