Frustrerende ferie – del 2

"Pikken hans var så stor at selv med begge hendene rundt den så stakk tuppen ut og hun sugde den. Etter en stund snudde hun ansiktet mot meg og spurte om jeg likte det jeg så."

Neste dag så ville Trine på stranda. Hun hadde forhørt seg med de som jobbet på hotellet og fått noen anbefalinger. Vi ruslet ned til stranda og gikk et stykke bort fra den største folkemengden til vi fant et område som lå litt skjermet og hvor det bare var en fem, seks andre som lå. Trine trakk strandkjolen over hodet og viste fram den nakne kroppen sin. Hun ba meg kaste shortsen. Jeg var litt nølende, det var ikke mange rundt oss, men jeg ville ikke vise frem den innelåste pikken min til de som var der.

Trine insisterte og jeg skjønte at jeg ikke hadde noe valg. Jeg trakk av meg shortsen og satt der naken med beina trukket opp for å skjule metallburet. Jeg så meg rundt og fant ut at de fleste var opptatt med sitt så da slappet jeg litt mer av. Trine tok frem en solkremtube og jeg spurte om jeg skulle smøre henne inn. Hun ristet på hodet, i stedet ba hun meg gå bort til en mann som lå litt bortenfor og be han om å komme å smøre henne inn. Jeg hadde skjønt nå at det ikke nyttet å protestere så jeg gikk bort til mannen og forklarte han at kona mi ønsket at han skulle smøre henne inn med solkrem. Han nølte ikke, han bare reiste seg og gikk over til Trine.

Hun ga han solkremen og satte seg fremoverlent på kne ved siden av han. De utvekslet noen ord før han fylte hendene med krem og begynte å smøre henne inn. Han startet øverst på ryggen og smurte inn ryggen og nakken hennes før han fortsatte nedover. Han tok seg god tid på rumpeballene hennes. Trine la seg ned på magen og han gikk over til å smøre lårene, så leggene og til slutt føttene. Trine snudde seg rundt og de utvekslet noen nye ord før han tok for seg fremsida. Han startet nede og smurte seg oppover leggene og lårene. Han smurte henne godt på innsiden av lårene før han fortsatte oppover magen og til brystene, også her tok han seg god tid.

Etter at han hadde smurt inn hele kroppen hennes så satt hun seg opp og strakk hånda mellom beina hans og tok tak i pikken hans. Hun runket den sakta noen ganger før hun lente seg inn til han og kysset han. Hun slapp pikken hans og de to ble sittende å snakke sammen i noen minutter før mannen reiste seg og gikk tilbake til hvor han satt.

Jeg ruslet ned igjen til Trine og satte meg ned. Hun fortalte at mannen het Lucas og at de hadde avtalt lunsj klokka ett. Hun tok frem en bok og begynte å lese mens jeg la meg på magen og prøvde å slappe av. Etter en stund så ville Trine ut og kjøle seg ned og hun ba meg bli med. Vi gikk ut i vannet og jeg gikk raskt ut på dypt nok vann til at pikken var under vannet. Trine fulgte etter og stilte seg foran meg. Hun kysset meg og ba meg fingre henne.

Jeg la hånda mellom beina hennes og begynte rolig å massere henne. Hun kysset meg lidenskapelig og jeg fortsatte å massere henne mellom beina. Hun begynte å stønne og jeg ble redd for at de andre rundt oss ville reagere så jeg stoppet. Trine så oppgitt på meg, før hun innrømte at det var greit av vi sluttet der. Jeg ble litt overrasket, men når hun fulgte opp med at hun ville være kåt og klar til lunsjdaten med Lucas så skjønte jeg tegninga. Jeg så innover stranda og det var kommet litt flere folk rundt oss. Jeg merket meg to jenter rundt tjue år som plasket og lo nokså nærme land.

Trine så nok at jeg kikket på dem for hun svømte bort og begynte å snakke med dem. Jeg var for langt unna til å høre hva de sa, men jeg så at Trine pekte på meg og at en av jentene tok hånda foran munnen for å skjule reaksjonen. Trine vinket meg bort til dem, og jeg svømte inn mot land. Ti meter fra land reiste jeg meg opp og gikk de siste metrene bort til jentene.

Jentene så ned mot pikken min og lo. De viste seg å være svenske og de lurte på hva som var greia. Trine fortalte at hun hadde låst pikken min i bur den dagen vi kom og at hun nå gjorde det hun kunne for å tenne meg frem til dagen vi skulle reise. Hun ville at jeg skulle være klar til å eksplodere når jeg endelig fikk muligheten til å få ståpikk og orgasme igjen.

Jentene spurte videre om hva Trine hadde gjort for å tenne meg. Trine fortalte at jeg hadde sett på at hun hadde sex med to menn før jeg slikket henne til orgasme, at hun om kvelden hadde danset, flørtet og kysset med så mange menn hun klarte mens jeg måtte bli sittende å se på og at hun i dag hadde blitt smurt inn av en deilig spanjol som hun også hadde lagt lunsjplaner med. Jentene kniste og lurte på hva jeg syns om dette. Før jeg rakk å åpne munnen så svarte Trine at jeg elsket det.

Hun spurte så de to jentene om kanskje de ville hjelpe til med å tenne meg enda mer. Jentene spurte hvordan og Trine foreslo at de kunne kysse hverandre foran meg. Bare tanken på det tente meg. Den ene av jentene var lita med små faste bryster og den andre var litt større med store fyldige bryster. Den minste av jentene ristet på hodet, mens den største virket mer villig.

Trine foreslo at hun kunne kysse henne og den største jenta nikket. Trine tok et steg fram og leppene deres møttes i et hett, sensuelt kyss. Trine førte hånda si langs armen på jenta ned til hofta og videre bak til rumpa hennes. Hun trakk henne nærmere og jenta la hånda si på Trines rumpe mens de fortsatte å kysse lidenskapelig. Den minste jenta ble stående der brydd og ba om at de måtte slutte. Den største jenta trakk seg tilbake og Trine slapp taket.

Jentene begynte å bevege seg inn mot land, Trine gikk like bak de og sa at dersom de ville oppleve mer så var det bare å komme bort til hvor vi lå. Den største jenta virket interessert og Trine pekte på plassen hvor vi holdt til. Jentene gikk for seg selv og vi gikk tilbake til plassen vår. Da vi kom opp til plassen vår var klokka tolv og det var bare en time til lunsj. Trine tok frem boka igjen, mens jeg ble sittende å tenke.

Både på det som hadde skjedd og på hva jeg hadde i vente. Litt før ett kom Lucas bort til oss og spurte om Trine var klar for lunsj. Trine la fra seg boka og gjorde seg klar. Hun tok på seg kjolen og ba meg ta på meg shortsen og være med. Vi fant et bord inne på strandkafeen og fikk utdelt menyene. Trine bestemte seg raskt for hva hun ville ha og vinket kelneren bort til seg. Hun bestilte en salat, jeg ba om en burger og Lucas ville ha en omelett. Trine visket noe i øret til Lucas som like etter begynte å snakke spansk med kelneren.

De utvekslet noen setninger og så forlot kelnereren bordet. Lucas reiste seg og ba Trine om å bli med han. Trine gjorde som hun ble fortalt og ba meg om å følge etter. Jeg reiste meg og gikk etter de to. Vi gikk forbi toalettene til et rom på baksiden av kafeen. Det så ut som det var pauserommet til de ansatte. Der stod en sofa og noen stoler. Litt lengre inne i rommet var det en vask og et toalett. Trine ba meg sette meg i den ene stolen og jeg gjorde som jeg fikk beskjed om. Hun stilte seg foran meg og trakk Lucas til seg og kysset han intenst.

Han trakk kjolen hennes over hodet og bøyde seg ned og kysset brystene som han masserte. Trine trakk av han shortsen før hun gikk ned på kne foran han. Pikken hans var allerede hard. Hun la hånda om rota før hun tok tuppen i munnen og begynte å suge han. Hun lekte med tuppen samtidig som hun rolig runket han. Han begynte å stønne og hun fortsatte behandlingen. Sugingen gjorde pikken hans god og fuktig og Trine brukte begge hendene for å runke han. Pikken hans var så stor at selv med begge hendene rundt den så stakk tuppen ut og hun sugde den. Etter en stund snudde hun ansiktet mot meg og spurte om jeg likte det jeg så.

Jeg nikket og hun snudde seg tilbake og tok pikken hans så langt inn i munnen som hun klarte. Hun fikk godt over halvparten inn i munnen og holdt den der mens hun runket han før hun måtte ha luft. Hun så på meg igjen og ba meg legge meg under henne og slikke henne. Jeg la meg på rygg på gulvet og begynte å slikke henne mens hun fortsatte å suge Lucas. Jeg konsentrerte meg om å slikke Trine og det var tydelig at hun likte det for hun begynte å puste tyngre og å stønne mer og mer. Hun så ned på meg og ba meg fortsette å slikke henne, men at jeg også måtte se opp på Lucas sin pikk og hvordan den fylte munnen hennes.

Jeg så hvordan hun tok tak i hoftene hans og arbeidet med munnen på pikken hans. Hun koste seg virkelig og jeg merket at orgasmen hennes nærmet seg. Hun sluttet å suge Lucas, hun bare klamret seg fast i han idet orgasmen kom og hun begynte å riste over meg. Jeg presset tungen mot klitten hennes og holdt den der til hun slapp taket i Lucas og presset hodet mitt mot bakken. Hun var så tungpustet at hun knapt klarte å snakke. Hun bare pekte mot stolen og ba meg gå og sette meg igjen.

Etter at jeg hadde satt meg ned igjen så tok hun igjen Lucas sin pikk i munnen og begynte å suge den. Det gikk ikke lang tid før han sa at han kom. Trine runket han med en hånd samtidig som hun gapte opp. Hun spurte om jeg ville se han sprute henne i munnen. Jeg nikket og hun fortsatte å runke mens hun ba han på engelsk om å komme i munnen hennes.

Det var tydelig at det var like før og Trine lot pikken hans hvile mot underleppa mens hun fortsatte å runke han. Han stønnet i det første spruten kom. Den traff henne inn i munnen, den neste traff henne på øyelokket og den tredje på kinnet. Trine tok pikken hans i munnen igjen og slikket og sugde han til han var tappet for sæd. Hun gikk bort til vasken og vasket ansiktet før hun tok på seg kjolen igjen. Lucas og jeg kledde også på oss og sammen så gikk vi tilbake til bordet vår. Maten kom like etter og vi trengte alle påfyll av næring etter den heftige opplevelsen. Etter lunsj gikk vi tilbake til stranda og Lucas ble med oss.

Jeg ble liggende å se på når han igjen smurte inn Trine med solkrem. Vi ble værende på stranda noen timer til. Det skjedde ikke noe spesielt før vi skulle til å gå. Vi holdt på å pakke sammen tingene våre da de to svenske jentene kom bort til oss. Jentene presenterte seg som Malin (den største) og Maja (den minste). Malin var den som stod for snakkingen. Hun sa at de var nysgjerrig på det vi holdt på med og ville gjerne være med på mer. Trine så på Maja og spurte om det gjaldt henne også. Maja nikket beskjedent før hun sa at så lenge det ikke skjedde så offentlig så ville hun være med. Trine ba jentene komme til hotellet vårt neste dag og skrev ned navnet og adressen på telefonen til Malin.