Frustrerende ferie - del 8

"Hun holdt rundt pikken min og lot tunga leke seg rundt pikkhodet, nedover skaftet og til ballene. Hun sugde på ballene før hun slikket skaftet igjen og tok tuppen i munnen. Trine merket at jeg nærmet meg igjen og sluttet å suge."

Den siste kvelden sovnet Trine som en stein etter en utmattende dag. Jeg, på min side, lå og tenkte på det jeg hadde blitt lovet. En natt igjen. Etter frokost skulle jeg få sleppe ut av buret og endelig få orgasme. Jeg ble liggende lenge før jeg sovnet, men til slutt kom søvnen til meg og jeg våknet ikke før Trine kysset meg neste morgen.

Vi spiste frokost sammen før vi trakk tilbake på rommet og jeg skulle endelig få den forløsningen som jeg hadde ventet på hele uka. Trine ba meg sette meg på stolen og hun fant fram stroppene som hun hadde brukt til å binde meg fast tidligere. Jeg forsto hva som ventet og la hendene på ryggen slik at Trine lett fikk bundet de. Hun bandt fast beina også før hun gikk bort til nattbordskuffa og åpnet den. Hun så på meg og sa at hun håpet at den andre nøkkelen fortsatt lå der. Hun bevegde hånda rundt ned i skuffen, men da hun tok den ut var det ikke noen nøkkel å se. Hun gikk inn på badet, på veien sa hun at kanskje nøkkelen var i smykkeskrinet.

Noen minutter senere kom hun ut igjen, fortsatt uten nøkkel. Hun gikk mot døra og sa at hun nok måtte ut og lete. Jeg så oppgitt på henne, men hun forsvant ut døra uten at jeg rakk å si noe. Jeg ble sittende i stolen, bundet. Jeg så på klokka på veggen, kvart på ti. Det var to timer til vi måtte dra. Klokka bikket ti og Trine hadde fortsatt ikke kommet tilbake. Jeg prøvde å vri hendene ut av stroppene, men de var for stramme. Jeg kunne humpe meg framover, men hvor skulle jeg gå med en stol festet til meg. Frustrasjon og sinne hadde bygget seg opp, og det var like før jeg ropte ut i desperasjon da døra gikk opp og Trine kom inn igjen. Jeg så på klokka, kvart over ti.

En halvtime hadde hun latt meg sitte der alene, bundet til en stol. Jeg skulle til å kjefte, men da hun holdt opp en nøkkel var jeg så lettet at jeg trakk pusten og spurte henne fint om å låse opp. Trine kom gående bort til meg, hun satte seg på kne og førte nøkkelen mot hengelåsen. Hun satte nøkkelen inn og vred om. Hun hektet av låsen og trakk buret av pikken min. Jeg var helt nummen. Hun trakk av ringen og pikken min var helt fri. Trine gikk på badet og kom tilbake med en varm klut som hun følsomt vasket pikken min med.

Trine så bort mot klokka og ba meg nyte den neste halvtimen. Jeg tvilte på at jeg kom til å holde ut så lenge, men Trine sa at det ville hun sørge for. Hun bøyde seg ned og tok tuppen i munnen. Hun brukte bare munnen i det hun sugde på tuppen til pikken hardnet. Jeg merket allerede at orgasmen nærmet seg, men det ville ikke Trine ha noe av. Hun sluttet å suge og ventet på at pikken roet seg før hun igjen tok den i munnen. Etter at den var blitt hard så la hun hånda rundt rota og runket den forsiktig samtidig som hun sugde på tuppen.

Trine så opp på meg og spurte om jeg klarte å holde ut. Jeg nikket, men sa at om hun fortsatte slik så varte det ikke lenge. Hun holdt rundt pikken min og lot tunga leke seg rundt pikkhodet, nedover skaftet og til ballene. Hun sugde på ballene før hun slikket skaftet igjen og tok tuppen i munnen. Trine merket at jeg nærmet meg igjen og sluttet å suge. Hun bet seg i leppen og spurte hvor jeg ville komme, om jeg ville komme over brystene hennes, eller i munnen. Hun avbrøt svaret mitt og sa at det var hun som bestemte om jeg i det hele tatt fikk komme. Jeg nærmet meg på ny og Trine holdt begge hendene rundt pikken og runket den samtidig som hun slikket og sugde meg. Pikken rykket til, men akkurat i det jeg var i ferd med å nå klimaks så sluttet Trine å suge. Hun reiste seg opp og gikk ut på badet. Jeg bannet høyt i frustrasjon.

Jeg bønnfalt Trine om å komme tilbake og fullføre det hun hadde startet, men hun ba meg vente tålmodig. Jeg så på klokka. Det hadde gått nesten tyve minutter siden hun begynte, jeg skulle jo nyte den neste halvtimen så jeg tenkte at Trine bare terget meg, utsatte orgasmen min. Hun kom ut igjen fra badet med en oljeflaske i hånda. Hun helte oljen over pikken min og begynte å runke den. Hun ba meg nyte de neste ti minuttene for det var så lenge hun hadde tenkt til å runke meg. Om jeg ikke kom før ti minutter hadde gått ville jeg ikke få komme i det hele tatt. Jeg visste at det ikke ville bli noe problem, jeg nærmet meg allerede og nøt hånda hennes som runket den oljete pikken min med rolige bevegelser. Hun vekslet mellom å runke meg, massere ballene mine og kjele med tuppen.

Trine så opp på klokka og sa at nå var det bare fem minutter igjen. Jeg kjente jeg var nær, veldig nær. Jeg ba henne fortsatte slik at jeg endelig fikk komme. Trine spurte om jeg var sikker. Jeg nikket og stønnet. Hun økte tempoet og jeg kjente hvordan utløsningen bygget seg opp til jeg ikke klarte å holde den tilbake lengre. Jeg spente hele kroppen og spruten stod i været som en fontene. Trine gispet i det sprut etter sprut skjøt ut som fyrverkeri. Etter at jeg hadde sprutet ferdig så brukte Trine sæden som glidemiddel og fortsatte å massere tuppen.

Det føltes fortsatt godt, men etter hvert så ble det mer og mer ubehagelig. Hun rørte ved et sensitivt område og jeg ba henne slutte. Hun svarte at det fortsatt var noen minutter igjen. Hun hadde jo sagt at hun ville runke meg i ti minutter og når jeg så på klokka så var det fortsatt fire minutter igjen. Trine så meg dypt inn i øynene og fortsatte å runke pikken min ivrig. Ubehaget ble større. Trine smilte til meg og fortsatte å runke pikken min. Pikkhodet var absolutt den mest følsomme delen, dette visste Trine, men likevel så masserte hun det med jevne mellomrom.

Ubehaget gikk over til smerte og hele opplevelsen var ekstremt intens. Jeg vred meg i stolen, men med hender og føtter bundet var det lite jeg kunne gjøre. Det var nesten uutholdelig, men når jeg så på klokka var det fortsatt tre minutter igjen. Hun fortsatte å runke meg, heldigvis lot hun pikkhodet være i fred. Etter noen sekunder så roet hun ned og spurte om det gikk bra. Der og da kjentes det bedre så jeg nikket noe motvillig. Hun smilte begjærlig og økte tempoet igjen. Hun hadde hele tiden blikket festet på ansiktet mitt. Når smerten ble for stor så merket hun det og roet ned i noen sekunder, før hun igjen økte intensiteten.

Hun førte hånda si til det følsomme hodet og masserte det. Jeg ristet og dro hardt i stroppene som holdt hendene mine bundet. Hun slapp pikken noen sekunder og jeg pustet tungt. Jeg så på klokka. Fortsatt to minutter igjen. Hun grep rundt skaftet med den ene hånda og masserte pikkhodet med den andre. Hun nærmest polerte hodet og jeg trakk så hardt i stroppene at jeg trodde de skulle revne. Jeg stønnet og vred meg så mye som stroppene tillot, det var nytteløst. Trine runket pikken min raskere og raskere. Det svartnet nesten for meg. En ilende smerte gikk gjennom hele kroppen.

Jeg håpte at tiden snart var ute, men det var fortsatt et helt minutt igjen. Plutselig endret noe seg. Jeg kjente en ny orgasme bygge seg opp. Sekunder senere rykket det i pikken og sæd piplet ut. Det var ikke en befriende eksplosjon som sist, men likevel var det en god følelse. Jeg fikk tankene bort fra smerten noen sekunder. Trine så opp på meg og sa at det var bra jeg nøt det så mye at jeg kom igjen. Jeg stønnet i det hun fortsatte å runke meg noen sekunder til før hun endelig stoppet og jeg så på klokka at tiden var ute. Smerten ga seg gradvis og jeg ble sittende svett og skjelvende. Trine fant en klut og vasket pikken min før hun løsnet stroppene. Timer senere satt vi på flyet. Tidenes mest frustrerende ferie var over og hverdagen ventet.