Frustrerende ferie - del 4

" Trine satte seg opp på kne og ba de kle av seg. Det var pikker i ulike størrelser og varianter. De stilte seg rundt henne. Hun tok en pikk i hver hånd og begynte å runke de sakte."

Jeg våknet neste dag idet Trine kom ut fra badet. Hun krøp opp i senga til meg, dro lakenet til side og løftet metallburet som holdt pikken min fanget og spurte om jeg kunne tenke meg å være fri en liten stund. Jeg så på henne og nikket ivrig. Hun fortsatte med å si at dersom jeg gjorde som jeg fikk beskjed om gjennom hele dagen, så skulle hun vurdere det når kvelden kom, før hun la til at dersom hun ble veldig fornøyd så skulle jeg kanskje få en blowjob.

Vi hadde en rolig dag med frokost etterfulgt av late timer ved bassenget og så lunsj. Trine ba meg hele tiden om småting som å smøre henne inn og hente ting til henne. Etter lunsj så bestemte hun seg for at vi skulle på shopping. Vi gikk tilbake til hotellrommet og kledde på oss. Trine tok på seg en blå stringtruse og en matchende BH. Utenpå hadde hun en hvit, kort blondekjole. Vi dro til sentrum og shoppingen startet. Det første vi gjorde var å gå inn i en sexbutikk hvor Trine kjøpte et ankelkjede med en Q dinglende. Etterpå gikk vi inn en skobutikk og Trine gikk rundt og så på forskjellige sko. Hun ba meg sette meg i en stol så lenge. Etter hvert kom det en ansatt bort til henne og spurte om hun så etter noe spesielt. Trine spurte om å få prøve et par høyhælte sko i størrelse 37. Skoselgeren fant et par til henne, og Trine satte seg ned slik at selgeren kunne sette skoene på henne. Han tok på henne begge skoene før hun reiste seg opp og gikk noen steg frem og tilbake. Hun stilte seg opp foran et speil og studerte skoene, hun var ikke helt fornøyd.

Hun ba om å få prøve et nytt par og han fant de frem og satte de på henne. Disse likte hun bedre og spurte hva selgeren syntes. Han sa de så bra ut der hun holdt skoen opp foran han. Trine ba han ta av henne skoene og mannen gjorde som hun ba om. Etter at han hadde tatt av henne begge skoene så plasserte hun foten med ankelkjedet på kneet hans og spurte om han hadde noen sko som passet til kjedet. Han studerte kjedet og spurte hva Qen stod for. Trine lente seg frem og hvisket noe i øret hans. Jeg kunne se at han rødmet. Trine spredte beina litt og lot han se opp under kjolen samtidig som hun strøk foten opp langs låret hans. Idet hun kom helt opp til pikken så ringte det i en bjelle og det kom andre kunder inn i butikken. Selgeren spratt på beina. Han hadde fått en bul i buksene, så han skyndte seg bak disken før de andre kundene så det.

Trine tok på seg skoene sine, reiste seg og ga selgeren et slengkyss før hun kom bort til meg og sa at vi skulle videre. Vi fortsatte til en klesbutikk like ved. Jeg fikk igjen beskjed om å gå og sette meg mens Trine gikk rundt og så på klær. Noen minutter etter oss kom et annet par inn i butikken. Trine smilte idet de passerte henne. Mannen i paret snudde seg rundt og sjekket ut Trine. Dette fikk hun med seg og kom bort til meg og spurte om jeg så hvordan mannen sjekket henne ut og sa at slikt ville hun aldri tillatt at jeg gjorde. Hun fortsatte med å si at han var ganske sexy og at hun ville tease han litt for å se om han ville gjøre noe mer enn å se på henne. Jeg ble sittende å følge med idet Trine bevegde seg mot der paret stod.

Etter at dama i paret fant en kjole som hun ville prøve tok Trine med seg en topp og et skjørt og gikk inn i prøverommet ved siden av henne. Typen hennes stod rett utenfor og jeg så at Trine bevisst lot det være en glipe i forhenget som gjorde at typen kunne se inn til henne. For å få bedre innsyn måtte jeg litt nærmere så jeg fant en stol som stod slik til at jeg så rett inn til prøverommene og satte meg ned igjen. Trine hadde tatt av seg kjolen og stod på prøverommet kun iført truse og BH. Hun løsnet BHen og slapp den ned på stolen foran seg, typen snudde på hodet og så inn til henne. Hun smilte til han før hun trakk toppen over hodet og ned over brystene. Hun trakk på seg skjørtet før hun gikk ut for å se seg selv i speilet. Hun så på typen og spurte om han likte antrekket. Han nikket. Trine gikk tilbake på prøverommet og tok av seg skjørtet og toppen og ble stående i bare trusa.

Hun strakk ut pekefingeren og vinket typen inn til seg. Han så bort mot prøverommet der dama stod, gardina gikk til side og hun kom ut med en ny kjole på seg. Trine dro forhenget igjen og det andre paret snakket sammen en stund før dama gikk inn igjen i prøverommet. I mellomtiden hadde Trine tatt på seg kjolen igjen og kommet ut av prøverommet. Hun lente seg inn til fyren som stod utenfor og hvisket noe i øret hans. Han sa noe til dama si før han fulgte etter Trine inn i prøverommet helt innerst i butikken. Jeg kunne ikke se hva som skjedde, men så vibrerte telefonen min. Det var Trine som startet en videochat. Jeg godtok og der så jeg Trine sitte på kne inne i prøverommet. Hun hadde tatt av seg kjolen og holdt på å ta av seg BHen. Hun så opp mot kameraet og ba meg følge med og si fra dersom dama hans nærmet seg.

Jeg nikket og så at hun lente seg frem og tok pikken hans ut av buksene, puttet den i munnen og begynte å suge han. Hun la venstre hånd på ballene hans og masserte de mens hun runket og sugde han. Dama hans kom ut av prøverommet og så seg om, hun så lettere forvirret ut. Hun gikk bort til kassen og gestikulerte, men dama i kassen trakk på skuldrene. Hun tok frem telefonen og ringte. Jeg hørte det vibrerte inne på prøverommet hos Trine. Typen tok telefonen og snakket lavt på tysk. Så vidt jeg forsto så sa han at han var på do. Dama snakket en stund før han sa adjø og la på. Dama gikk ut av butikken. Jeg så ned på telefonen igjen og så at Trine fortsatte å suge han til fyren ba om å få se musa hennes.

Hun satte seg opp på krakken som stod bak henne. Hun trakk ned trusa og begynte å fingre seg selv en liten stund før hun satte seg ned på kne igjen, tok pikken hans i munnen og fortsatte å suge han. Han begynte å puste tyngre, han ba henne fortsette og sa at han snart kom. Hun smilte opp til kameraet og lente seg tilbake og lot han sprute henne i ansiktet. Han brukte pikken til å smøre sæden utover kinnet hennes før hun reiste seg opp og tørket det vekk med hånden. Samtalen ble avsluttet og like etterpå kom fyren ut fra prøverommet og gikk ut av butikken. Like etter kom Trine. Hun gikk bort til kassa og ba meg komme og betale for klærne.

Det var tydelig at hun ikke hadde tatt på seg BHen og heller ikke trusa. Det eneste hun hadde på var den tynne, hvite kjolen. Etter at vi hadde fått en pose til å ha klærne i så sendte hun meg inn på prøverommet for å hente undertøyet hennes og legge det i posen. Vi forlot butikken og gikk nedover gata og jeg så flere som så på Trine der hun gikk med en lettere gjennomsiktig kjole uten noe under. Vi fant en cafe med takterrasse hvor vi gikk for å kjøpe noe å drikke. Jeg kjøpte en smoothie til Trine og en øl til meg selv. De eneste andre som var der var tre menn i tyveårene som hele tiden stirret på Trine. Hun likte oppmerksomheten og satte seg slik at de kunne se hele henne. Hun spredte beina og viste de den glattbarberte musa si. Gjengen holdt opp ølene sine og skålet til henne. Hun ba meg gå bort og sette meg sammen med de.

Jeg skulle spørre de om hva de ville hun skulle gjøre og så tekste henne. De skålet med meg da jeg kom bort, og ble nokså giret da jeg spurte hva de ville Trine skulle gjøre. Gjengen var engelsk og det første spørsmålet kom kjapt. De spurte om hun kunne vise de brystene. Jeg sendte henne en melding, hun så på telefonen før hun så bort på oss og smilte. Hun trakk kjolen sakte ned og viste frem brystene sine. Trine svarte på meldingen min og ba de komme med flere ønsker. Jeg sendte en ny melding og Trine trakk kjolen opp rundt magen før hun trakk overdelen ned over brystene slik at kjolen ble liggende som et belte over magen. Hun la ene foten over armlenet på stolen slik at musa hennes kom tydelig til syne.

En av gutta ba henne fingre seg selv, jeg sendte meldingen og hun førte hånden ned mellom beina og begynte rolig å massere musa si. Rundt meg satt de måpende og nøt synet. Vi hørte stemmer som nærmet seg, jeg gjorde Trine oppmerksom på det og hun tok på seg kjolen og satte seg opp. Det var et eldre par som kom opp trappene, men de snudde raskt og gikk ned igjen. Trine tok opp telefonen, jeg fikk en melding som ba meg si at de tre kompisene skulle komme bort til henne. De var ikke vanskelig å be. De gikk bort og satt seg rundt henne. To trakk kjolen ned og masserte brystene henne, den siste førte hendene under kjolen hennes. Plutselig satt Trine seg opp, skjøv mennene til side og trakk opp kjolen igjen. Jeg så mot trappa og der kom en kelner. Han gikk bort til Trine og sa at de måtte forlate kafeen.

Kompisene snakket sammen og spurte om de kunne ta med seg Trine tilbake til hotellet deres. Like etterpå var vi på vei. Jeg fikk beskjed om å holde meg ti meter bak hele veien. Jeg fulgte etter inn på hotellet og videre opp til rommet. Der ble jeg bedt om å stille meg i et hjørne. Trine tok kommandoen og fortalte gjengen at det var hun som bestemte og at dersom de gjorde noe annet enn det hun ba de om så kom hun til å gå. De nikket forstående og hun så på meg og sa at det gjaldt meg også. Jeg nikket. Trine ba meg kle av meg. Jeg hadde ikke noe valg, jeg tok raskt av meg klærne og ble stående der naken. Kompisgjengen så bort på meg og Trine forklarte at for at jeg skulle slippe ut av buret måtte jeg gjøre akkurat som hun ba om. Det oppsto latter og jeg kjente på ydmykelsen, men den ble raskt erstattet av kåthet når Trine tok av seg kjolen og la seg naken på senga. Hun spurte om de hadde noe olje, en av fyrene forsvant ut og kom raskt tilbake med en flaske med sololje.

Trine ba han tømme flasken over henne. Han presset alt innholdet ut over henne. Hun ba de om å massere henne. De stilte seg på kne rundt henne og lot hendene gli over kroppen hennes. De smurte oljen over hele henne før de konsentrerte seg mest om brystene, magen og lårene. Tre par hender masserte henne og hun nøt det. Hun laget koselyder som gikk over i stønning da en av de la hånda mellom beina hennes og begynte å massere musa hennes før han fingret henne. Trine satte seg opp på kne og ba de kle av seg. Det var pikker i ulike størrelser og varianter. De stilte seg rundt henne. Hun tok en pikk i hver hånd og begynte å runke de sakte. De fortsatte å massere brystene hennes og stod på kne foran henne med hånda mellom beina hennes og fingret henne. Etter en stund så reiste alle tre seg opp og stilte seg rundt Trine.

Hun tok tak i pikkene deres og runket de en etter en, hele tiden vekslet hun på hvem hun runket. De prøvde å få henne til å suge, men hun ristet på hodet og fortsatte å runke de. Hun spurte om de var klar til å komme. De nikket og hun ba de runke til de sprutet over henne. De begynte å runke pikkene sine. Trine la hånden mellom beina og fingret seg selv. En etter en sprutet de over brystene hennes. Trine fortsatte å fingre seg selv til alle tre hadde runket seg tomme, først da nådde hun klimaks. Hun stønnet i det orgasmen tok henne. Hun fortsette så lenge hun klarte før hun ble liggende på rygg og riste av etterdønningene etter utløsningen. Etter en stund så ba hun om et håndkle slik at hun fikk tørket av seg all oljen, svetten og sæden før hun tok på seg kjolen igjen og vi gikk sammen tilbake til vårt eget hotell.

Det var blitt så sent nå at vi gikk rett inn i restauranten og fikk oss noe å spise. Trine fikk øyekontakt med et par som satt like ved oss, og hun gikk bort og spurte om de ikke ville komme og spise med oss. De kom og satte seg. Paret var på vår alder, slanke og attraktive. Mannen var litt tynn i håret mens dama hadde en sexy ildrød manke. Stemninga var god og Trine spurte om de ville være med oss tilbake til rommet. På rommet spurte Trine om paret var klar for å leke litt. De nikket. Hun så på meg og ba meg kle av meg. Plagg for plagg forsvant og jeg ble stående naken foran de. Paret så ned på pikken min, så på hverandre før de så på Trine. Trine forklarte igjen situasjonen og at jeg måtte gjøre alt hun ba meg om.

Rødtoppen virket fascinert og spurte om hun også kunne komme med forslag. Trine nikket. Rødtoppen ba meg gå ned på kne. Jeg så på Trine som nikket og jeg gjorde som jeg ble fortalt. Etter at jeg hadde kommet ned på kne så ba rødtoppen Trine om å suge typens pikk rett foran ansiktet mitt. Trine gikk gladelig ned på kne foran meg, hun tok mannens pikk ut av buksene og begynte å suge han. Etter at hun hadde sugd han en liten stund så ba rødtoppen meg om å kysse Trine. Jeg lente meg inn mot henne og ga henne et heftig tungekyss og rødtoppen elsket det hun så. Trine spurte om rødtoppen ville gjengjelde tjenesten og suge meg slik hun sugde typen hennes. Rødtoppen nikket og Trine ga henne nøkkelen til hengelåsen. Hun gikk ned på kne, låste opp og trakk buret sakte av meg.

Hun førte meg bak til en stol og ba meg sette meg. Trine kom bort til meg med noen stropper som hun hadde hentet ut av nattbordskuffen. Hun førte hendene mine bak stolryggen og knyttet de fast før hun festet føttene mine til stolbeinene. Trine trakk av seg kjolen og satt seg i senga ved siden av typen som begynte å ta på henne og kysse henne. Trine gjengjeldte kysset og begynte å stryke pikken hans. Rødtoppen stod på kne foran meg. Hun masserte ballene mine før hun begynte å rolig runke pikken min. Hun fuktet pikken og masserte den før hun bøyde seg ned og la leppene på siden av skaftet og lot de gli opp og ned. Hun fortsatte ved å la tungen leke med pikkhodet mitt til pikken ristet og jeg ba henne desperat om å ta meg i munnen. Hun ba meg være tålmodig og fortsatte å leke med tungen. Til slutt fikk jeg ønsket mitt oppfylt og hun la leppene rundt pikken min og begynte å rolig suge den.

Hun fortsatte helt til hun merket at jeg nærmet meg orgasme. Hun snudde seg og spurte Trine om hun skulle la meg komme. Trine svarte at det var for tidlig og rødtoppen slapp pikken min. Hun reiste seg opp og strippet for meg. Hun stod naken foran meg og lot meg kjenne på de store, fyldige brystene hennes. Hun satte seg ned på kne igjen, la pikken min mellom brystene sine, presset de sammen og lot pikken gli opp og ned. Jeg så bort på Trine som satt og fulgte med på meg samtidig som typen hadde lagt seg mellom beina hennes og slikket henne. Rødtoppen tok igjen pikken min i munnen og sugde meg. Hun la en hånd rundt roten av pikken mens hun vekslet mellom å suge og slikke tuppen helt til hun merket at jeg igjen nærmet meg.

Hun snudde seg og så på Trine som sa at jeg ikke fikk komme enda. Rødtoppen slapp pikken min og gikk bort til Trine og typen. Hun tok typens pikk i munnen og begynte å suge han mens han fortsatte å slikke Trine. Etter en stund så kom endelig Trine og jeg tenkte at det endelig ble min tur. Trine ba meg vente og sa at første måtte typen få komme og så måtte rødtoppen få komme før det ble min tur. Rødtoppen fortsatte å suge typen til Trine kom seg til hektene og stilte seg ved siden av henne og de to vekslet på hvem som hadde han i munnen mens den andre konsentrerte seg om ballene. Slik vekslet de to helt til han nærmet seg orgasme, da tok rødtoppen ansvar og sugde han helt til han sprutet i munnen hennes.

Hun holdt sæden hans i munnen, lente seg bort til Trine og lot henne få smake i det de ga hverandre et heftig tungekyss. Trine sa noe til rødtoppen som kom gående bort til meg. Hun sa at nå var det hennes tur til å komme og at det var min jobb å slikke henne til orgasme. Hun stilte seg med rumpa mot ansiktet mitt, bøyde seg fremover og ba meg slikke henne. Jeg arbeidet med tungen så godt jeg kunne, hun begynte å puste tyngre og etter hvert så stønnet hun, men hun kom ikke. Jeg kjente jeg begynte å få krampe i tunga, men prøvde å slikke så godt som jeg klarte. Det var ikke godt nok for henne. Trine kom bort, ba rødtoppen legge seg på rygg og begynte å slikke henne. Hun brukte både tunge og fingre og det tok ikke lang tid før orgasmen kom. Rødtoppen ble liggende på gulvet og Trine kom bort til meg, stilte seg på kne og sa at det var slik det skulle gjøres. Hun tok pikken min i munnen og begynte å suge meg. Jeg var sprengkåt og verket etter å komme. Idet jeg trodde jeg nådde klimaks så sluttet Trine å suge. Hun sa at siden jeg ikke fikk rødtoppen til å komme så fikk ikke jeg komme heller. Hun reiste seg opp og gikk bort til paret som nå hadde tatt plass på senga. Hun takket for kvelden og ga de begge et kyss før de forlot rommet. Trine kom bort til meg, satte seg på kne, tok frem metallburet, førte det på meg og låste det. Hun løsnet stroppene og gikk og la seg.