Frustrerende ferie - del 3

"Malin bevegde hoftene slik at fittene deres ble gnidd mot hverandre. Hun lente seg tilbake og fant en fin rytme som funket for begge to i det stønnene deres ble høyere. Etter en stund så hjalp Trine til. Hun la en hånd på Malins mus og en på Majas og masserte de to jentene mens de fortsatte i samme stilling."

Vi lå ved bassenget og solte oss da resepsjonisten kom bort og sa at vi hadde besøk. Trine reiste seg og gikk ut for å ta i mot gjestene. Hun kom tilbake ti minutter senere sammen med Malin og Maja. De tok begge av seg sommerkjolene de hadde på seg og la seg naken på hver sin solseng. Jeg benyttet anledningen til å studere de litt nærmere. Malin hadde langt, lyst hår og blå øyne. Hun var høy og formfull med store fyldige bryster. Maja hadde kort, brunt hår og brune øyne. Hun var kortere, slankere og med små, faste bryster. Det var ingen andre skandinaver på hotellet så jentene kunne prate fritt om det de ville uten at noen forsto hva som ble sagt. Samtalen varierte fra hva de savnet hjemmefra til størrelsen på noen av pikkene rundt bassenget.

Vi holdt oss i og rundt bassenget de neste timene. Jentene koste seg og jeg koste meg med å følge med på dem. Ut på ettermiddagen tok Trine de med seg tilbake til rommet vårt og jeg ble med. Jeg satt meg i en stol ved siden av senga og Trine ba jentene sette seg oppi senga sammen med henne. Hun spurte jentene om de var klare til å gi meg et skikkelig show. Malin nikket entusiastisk, Maja nikket også, men mer beskjedent. Trine ba jentene kysse hverandre. De ga hverandre et kort lite smask, men Trine var ikke fornøyd og ba de gjøre det med mer innlevelse. Hun lente seg inn til Malin og demonstrerte hva hun mente. Malin ble revet meg og begynte å massere Trines bryster, men Trine trakk seg unna og ba henne leke med Maja i stedet for.

Malin trakk Maja til seg og ga henne ett langt, vått kyss. Maja lot seg endelig rive med og gjengjeldte kysset og de klinet heftig. Trine ba Maja om å ta på Malins store, deilige bryster, massere de og kysse de. Maja gjorde som hun fikk beskjed om. Malin stønnet og Trine begynte å kysse henne mens Maja fortsatte å leke med brystene hennes. Etter en stund så byttet de roller, Malin lente seg ned og tok de små, faste brystene til Maja i munnen og sugde på brystvortene hennes. Malin skjøv Maja bakover slik at hun ble liggende på rygg med Malin over seg. Malin førte hendene sine mellom beina til Maja, men Trine stoppet henne og ba henne være mer tålmodig.

Malin kysset Maja samtidig som hun masserte brystene hennes. Maja tok tak i Malins bryster og ga henne samme behandlingen som hun selv fikk. De holdt på slik en stund før jentene satt seg opp. Trine krøp tettere inntil de og kysset først Malin og deretter Maja før hun la seg på rygg og Maja bøyde seg over henne, kysset henne og masserte brystene hennes. Malin la seg på den andre siden og jentene masserte, kysset og sugde på hvert sitt bryst der Trine lå på rygg mellom de. Trine spurte om jentene var klar til å slikke fitte, jentene nikket og Trine ba Malin legge seg på rygg. Hun gjorde som hun fikk beskjed om. Trine spredte beina hennes, bøyde seg ned og begynte å kysse henne på innsiden av lårene. Maja lå ved siden av og kysset og masserte Malins bryster.

Trine flyttet munnen over Malins mus og begynte å slikke henne. Malin stønnet høyere og høyere mens Trine slikket henne. Etter en stund så satt Trine seg opp og kysset Maja mens hun la hånda mellom Malins bein og masserte musa hennes og fingret henne. Etter en stund så trakk Trine seg til side og ba Maja om å overta. Maja tok plass mellom Malins bein og bøyde seg ned og begynte å slikke henne. Det var tydelig at Malin likte behandlingen for hun stønnet høyere og høyere. Malin ville også prøve så hun ba Maja legge seg på rygg. Maja la seg på rygg med spredte bein og Malin stilte seg på kne foran henne, bøyde seg ned og begynte å slikke musa hennes. Maja stønnet høyere og høyere samtidig som Trine holdt henne i fanget og masserte brystene hennes. Trine ba Malin sette seg over Maja slik at fittene deres masserte hverandre.

Malin satte seg over Maja med en fot under hennes høyre fot og den andre over hennes venstre. Malin bevegde hoftene slik at fittene deres ble gnidd mot hverandre. Hun lente seg tilbake og fant en fin rytme som funket for begge to i det stønnene deres ble høyere. Etter en stund så hjalp Trine til. Hun la en hånd på Malins mus og en på Majas og masserte de to jentene mens de fortsatte i samme stilling. De holdt på slik til begge jentene hylte i det de fikk orgasme. Trine la seg på rygg og sa at nå var det hennes tur. Både Malin og Maja la seg mellom beina hennes og spurte hvordan hun likte det. Trine ba de om å gjøre det samme som de gjorde med hverandre. Maja var først ut da hun dykket ned mellom beina hennes og slikket henne samtidig som Malin kysset henne på innsiden av låret.

Trine begynte å stønne mer og mer og fortsatte da Malin tok over og Maja stilte seg ved siden av henne, bøyde seg frem og kysset, sugde og masserte brystene hennes. Malin slikket og fingret Trine til hun ikke klarte mer og også hun kom i en enorm eksplosjon. Jeg ble så kåt av showet at jeg ville rive hengelåsen av buret og la pikken få slippe fri, men det gikk ikke. Trine hadde kontroll på nøkkelen og hun elsket å se meg vri meg i smerte og frustrasjon. Det gjorde det ikke bedre når hun ba Malin og Maja gå bort til meg og la meg få smake saftene som var på leppene deres. Jentene kom bort og kysset meg, først Malin og deretter Maja. Jeg kjente på smakene og snek meg til å føle på brystene deres, men det gjorde det bare verre. Jeg trodde jeg skulle eksplodere, men jentene fortsatte å kysse og terge meg helt til Trine sa at jeg hadde fått nok. Jentene kledde på seg og vi gikk sammen ut for å spise før jentene dro tilbake til sitt eget hotell. Dette var siste dagen deres her, og for en dag det var.