Frokost på kjøkkengulvet

Jeg hørte forsiktige skritt i stuen, og skimtet henne i dørsprekken når hun gikk forbi. Det lange blonde håret lå fint nedover brystene, som struttet fint.

Det var en solfylt sommerdag i Bergen, jeg våknet av solen som klarte å lure seg gjennom persiennene. Jeg så til siden men der var det ingen å se. Jeg hørte forsiktige skritt i stuen, og skimtet henne i dørsprekken når hun gikk forbi. Det lange blonde håret lå fint nedover brystene, som struttet fint. Rompa var spretten og pakket inn i en trang hotpant. Jeg ble liggende litt og tenke tilbake på kvelden før. Vi hadde ligget og kost litt med hverandre. Litt fingring, tafsing og runking, uten at noen av oss fikk komme, så nå var tiden inne.

Helt inni mine egne tanker ble jeg oppmerksom på at hånden hadde lurt seg ned under pysjbuksen og med rolige bevegelse runket jeg den lett, den vokste i hånden min. Jeg satte meg opp i sengen og bena traff det kalde gulvet. Med rolige skritt snek jeg meg innpå samboeren min, og klemte henne til meg bak henne. Hun svatt litt til og jeg kunne kjenne hjertet hennes i brystet. Jeg grep et bryst og tok nipplene mellom fingrene og kneppet litt. De var allerede stive og deilige.Den andre hånden strøk ned over ryggen over rompa, og fulgte trusekanten til fremsiden og ned mellom bena, hun spriket lett, jeg kjente utpå trusen og kjente at den var begynt å bli fuktig.

Trusekanten ble lett lirket til siden av en finger som sakte ble dratt gjennom de fyldige leppene hennes og opp på den harde klitten hennes, hun var våt og deilig. Jeg sirklet den våte fingeren rolig rundt klitten hennes. Hun la hodet tilbake, nølte av nytelse, og kysset meg lett på nakken. Vi ble stående litt sånn før jeg kjente en hånd lure seg ned på innsiden av pysjbuksen, hun tok et godt tak rundt skaftet mitt og drog forhuden rolig tilbake. Plutselig i en brå bevegelse snudde hun seg, dyttet meg mot kjøkkenbenken og satte seg ned på kne forran meg, hun drog ned buksen, så kuken spratt ut og sto stivt og pekte rett mot henne.

Hun tok et tak nede med roten med den ene hånden og masserte helt forsiktig ballene med den andre. Hun slikket hele undersiden av kuken og begynte å suge litt på tuppen samtidig som hun runket meg lett med den ene hånden. Jeg ble bare stående og nyte synet, hun klarte ikke hele i munnen, men sammen med hendene var det helt nydelig. Hun så opp på meg med uskyldige øyne og jeg kunne se at hun likte det. Jeg merket det nesten gikk for meg, og det merket hun og sluttet like brått som hun begynte. Hun reiste seg rolig opp til meg å ga meg et langt vått kyss. Hun snudde seg igjen og lente seg over kjøkkenbenken og sto med rompa mot meg og gnidde den mot skrittet mitt.

Jeg tok tak i trusekanten på begge sider og lirket trusa hennes ned på knærne, jeg satte meg ned på kne bak henne og så rett på kjønnet hennes, det glinset i våte safter, rumpehullet var fint og rosa. Jeg tok to fingre å spredde leppene hennes, fingrene ble våte og det var nesten så det rant, kjønnet var rosa og flott, det lengtet etter å bli slikket. Jeg la en finger i åpningen hennes, fuktet den lett å gnidde utover leppene hennes, opp på klitten og inn igjen i kjønnet. Fuktet på nytt og drog to våte fingre opp til rumpehullet hennes, bøyde meg frem og spyttet litt på fingrene å gnidde rundt hullet og presset en finger akkuratt litt inn. Hun nølte lett og nøt det jeg gjorde med henne. Jeg tok en hånd på hver rumpeballe og spredde rumpa hennes, bøyde meg frem og begynte å slikke fitta hennes, den var deilig og velsmakende. Jeg nøt det vel så mye som henne. Jeg slikket rumpehullet hennes og rundt i området rundt og lot to fingre gli inn og ut av henne i høyt tempo, og opp på klitten en gang i blant for å holde spenningen.

Hun kurvet ryggen mer og puppene duvet under henne, hun ble mer og mer høylytt og det var like før hun kom. I en rask bevgelse rakk jeg hånden bort til noe matolje i det ene skapet og dryppet ut en desj og rumpa hennes. Masserte det fort utover rumpe og fitte, og fikk presset en finger helt inn i det trange hullet hennes samtidig som jeg fortsatte med to fingre vekslende mellom fitta og klitten. Plutselig skrek hun ut av velvære og begynte å knipe rundt fingrene mine hun ristet gjennom hele orgasmen, det rant deilig safter fra fitta og jeg slikket i meg det jeg fikk. Etter å ha kommet til hektene igjen snudde hun seg mot meg og smilte lurt, ble litt usikker på hva blikket skulle bety.

Før jeg fikk tenkt mer over det dyttet hun meg ned på kjøkkengulvet, og satte seg skrevende ved siden av meg, tok tak i matoljen jeg hadde brukt og helte over kuken min og massert rolig inn, før hun satte seg skrevende over meg, tok to fingre på fitta å spredde leppene lett før hun rolig gled ned over staken min. Jeg så opp på henne å puppene struttet mot meg med stive nippler, hun tok tak i den ene med hånda og masserte den mens hun ridde kuken min, opp og ned, frem og tilbake. Hun trakk seg fort ut og rettet seg litt opp, hun tok en hånd bak til rumpa og gnidde oljen litt mer inn og dyttet rolig inn et par fingre, før hun tok tak i kuken og styrte den mot det trange hullet hennes og satte seg rolig ned over den, måtte en del forsøk til, men litt og litt av kuken kom seg inn og hun beveget seg rolig opp å ned.

Jeg likte synet av å se kuken forsvinne inn i henne, og den opphovne, åpne fitta som glinset våt og nypult mot meg, der leppene lå brettet til siden og jeg nesten kunne se inn i henne. Jeg måtte bøye hodet bakover, slet med å ligge stille, så godt var det. Jeg kom som et lyn og spruten sto nok inn i henne, og pumpet ut. Hun roet ned tempoet før hun reiste seg, det rant sæd ut av rompa hennes. For et syn det var, det måtte være den beste orgasmen på lang tid. Vi ble liggende i armene på hverandre en stund, heldigvis var denne solfylte dagen var akkurat begynt.