Frodig vårnatt

Jeg hadde hatt det gående en stund med en jente, ei jente jeg virkelig likte. Hvem kan ikke like ei jente som henne? Det silkemyke håret, det rene ansiktet og den fløyelsmyke huden ville enhver mann ofret en del for å få.

Telefonen min plinget i det øyeblikket jeg tenkte på henne, jeg kastet et raskt blikk bort på skjermen og kunne skimte navnet hennes. I det øyeblikk jeg så SMS-en var fra henne, var det som om en atombombe av ekstase sprengte i mageregionen på meg, hun lurte på om jeg ville bli med på en liten fest hun skulle ha hjemme hos seg. Skulle det skje nå? Har alltid ventet på øyeblikket hvor jeg kunne holde henne tett inntil meg og si at hun er den eneste jenta for meg.

Jeg ankom i 19-tiden, ble sluppet inn av ei venninne av Camilla, og det første jeg fikk øye på var at hun stod og snakket med Morten. En vill sjalusi raste i meg selv om jeg visste at Morten ikke var noe som kunne stoppe meg. 2 timer senere: Jeg fikk endelig Camilla for meg selv, på tomannshånd. Vi var på hennes soverom, vi snakket, hun lo av vitsene mine, og tok på meg med ømme og flørtende hender. Det var da, da jeg møtte blikket hennes, at jeg skjønte hva hun ville. Hun beveget hodet sitt sakte mot mitt og jeg mot hennes, til leppene våre møttes i et ømt kyss. Vi ble sittende og kline i kanskje fem minutter, til hun tok meg på innsiden av låret mitt. Da kjente jeg at jeg ikke klarte å styre meg lenger. Jeg kastet meg over henne i sengen, og tok av den vakre blondetoppen hun hadde på seg, arbeidet hendene mine mot ryggen hennes og tok av BH-en hennes.

Jeg kysset henne ømt nedover brystet og begynte å slikke brystvortene hennes forsiktig, jeg kunne høre at hun pustet i tilfredsstillelse. Hun tok overhånd, hun la meg bakover og begynte å ta av meg buksene mine, jeg hadde allerede fått, ja, ståpikk! Hun begynte raskt å suge meg, den utrolige måten hun gjorde det på beviste at det ikke var første gangen. Etter litt klining og litt klåing her og der, tok hun frem et kondom og tok det på det stive lemmet mitt. Jeg tok henne først bakfra, sakte og ømt, men akselerasjonen økte fort: Du kan tenke deg en Bugatti Veyron fra null til hundre.

Jeg stønnet i ekstase, hun var ganske kjapp med å be meg dempe meg med tanke på at Morten og de andre satt i etasjen under. Men etter hvert som ballene mine begynte å klaske mot hennes klitoris klarte ikke hun heller å holde tilbake stønninga. Jeg trakk meg ut og bestemte meg for å ta henne i misjonærstilling så jeg kunne se fjeset hennes når vi nådde klimaks. Jeg så ned på den nybarberte fitta hennes. Den var dryppende våt og svulmet som et modent jordbær, jeg gikk til verks for å komme i mål. Idet Camilla jamret i ekstase, gikk det for meg. Jeg fylte Camillas fuktige nattehvelving som en vulkan, den hvite fløten sprutet inn i Camilla som snøkrystaller.