Fristelser i 10 år

I 10 år hadde vi hatt kontakten, det hadde vært mye teksting om hva man skulle gjort om man hadde møtt hverandre. Det var mye dirty teksting. Mye telefon sex. Men en dag fikk begge nok, nå var det på tide og gjøre fantasien til virkelighet. Der sto jeg utenfor døra hans, en sjelvende hånd ringte på døra. Jeg hørte skritt innenfor døra. Hjerte slo fort og hardt og jeg følte ansiktet var rødt og man kunne sikkert lukte nervøsitet av meg på lang vei ! Døra gikk opp, der sto han like kjekk som jeg kunne huske. Det var 7 år siden jeg hadde sett han sist. Men han var like lekker som sist. Han inviterte meg inn.

Han viste meg rundt i huset sitt, det var knall fint. Jeg tok av meg jakka. Under hadde jeg bare en liten singlet,ingen bh og en trang bukse med en string som satt litt opp over bukse kanten. Jeg så han studerte meg nøye, heeele meg ! Jeg likte oppmerksomheten.Så buksa hans strammet seg, jeg klarte ikke å ta bort øynene fra skrittet hans. Kunne jo lett se at det ikke var småtteri som gjemte seg under der. Han smilte å tok meg med inni stua. Slengte med ned i sofaen. satt seg ved siden av meg. Jeg hadde ikke tid eller ork til å vente mere. Jeg satt meg skrevs over fanget hans.

Han tok tak i rompa mi, jeg gjemte ansikte i halsgropa hans og kjente lukten hans. Jeg likte det. strøk hendene over brystet og ned mot buksa. begynte å åpne den. han dro av meg singleten. han kyssa meg på munnen, nedover halsen og på brystene. Jeg kjente at saftene begynte å sildre, men dette skulle nytes ! Jeg stønna forsiktig. han tok meg mellom beina og kjente det var fuktig. Vi smilte og var kåte i blikket. Han la meg ned over stuebordet. dro av meg buksa. Stringen ble dratt til side, han skulle smake på saftene mine. Jeg stønna og kjente hvor deilig det var å endelig ha en mann som viste hvordan han skulle gjøre det. Det var så deilig å kjenne tunga gli over klitten, nedover og oppover igjen.

Jeg holdt på å komme, han stoppa og satte seg i sofaen igjen. Jeg reiste meg, satt meg på kne og tok frem "MONSTERET" tok på den, runka den litt og smakte på den. Sugde den som en slikkepinne med jodbærsmak. Den var deilig og stor. Den fylte munnen min, jeg tok den så langt inn jeg klarte. Han likte det tydelig ut fra lydene som kom fra han. Jeg kjente han var hard, pikken pumpa og jeg skjønte det ikke var lenge igjen. Jeg skulle ha den i flere hull. ikke bare i munnen. Jeg dro buksa og bokseren helt av, stringen gled lett ned over rompa og havna ved føttene mine. Jeg satt meg skrevs over han med ansiktet mot hans. Pikken glei inn med en gang.

HERREGUD så deilig! Jeg kjente at ingen av oss kom til å holde ut lenge. bevegelsene ble kjappere og kjappere, jeg stønna mere og mere. Hele kroppen rista og der gikk det for begge to. Noe så deilig.. kjente varmen komme inni meg. Begge smilte, vi var ikke ferdig enda. En liten pause og så var det påan igjen. Jeg viste han ville prøve analen og jeg hadde også lyst. Kjente jo at det var vått i hele område der nede. Så viste det ville gå bra. Jeg ba han ta meg med på bade. vi gikk inni dusjen, vannet var varmt og deilig. vi klinte, han tok meg igjen på rompa. Skjønte hva han ville.

Jeg viska i øre på han ta meg NÅ du vet hvor. Jeg bøyde meg frem og sa vær forsiktig. Han var veldig forsiktig, han fikk pikken inn og beveget den litt der inne veldig sent og forsiktig. Jeg gav lyd som viste at jeg likte det. Han likte det også det kunne jeg høre. Han stønna og jeg skjønte dette ville gå fort. Å jeg hadde rett, han kom og trakk pikken ut. Jeg så han rista av nytelse. han dro meg inntil seg og sa, du er like deilig som jeg alltid har forestilt meg. Dette var første gang, men det ble langt fra den siste....