Friminuttet

De andre er på vei ut av klasserommet når jeg begynner å pakke sammen tingene mine. Hun sitter elegant ved kateteret med beina i kors. Den myke stemmen hennes, og måten hun beveger seg på gjør at en pirrende følelse brer seg gjennom kroppen min. 

Jeg tar meg selv i å stirre på de flotte puppene hennes, og rødmer i det jeg oppdager at hun ser på meg. Jeg ser at hun følger med på alle mine bevegelser, og i øynene hennes er det et hint av nysgjerrighet og spenning. Jeg biter meg selv forsiktig i underleppen, og gir henne et lekent blikk idet jeg går forbi henne, og ut av klasserommet.

Jeg trenger ikke snu meg for å se, jeg vet at hun er like bak meg. Jeg runder hjørnet til venstre, og åpner døren til handicap-toalettet. Jeg går inn, og like før døren lukker seg, smetter hun inn og låser døren. Jeg er allerede våt. Klissvåt. Uten å nøle presser hun meg inntil veggen, hun holder hendene mine fast over hodet mitt, og kysser meg ømt fra halsen og opp til munnen. Duften av vanilje slår mot meg, og lukten gjør henne enda deiligere. De fløyelsmyke leppene hennes føles fantastisk mot mine. Idet tungene våre møtes går det en ilende følelse gjennom kroppen min. Pulsen min øker og jeg orker ikke vente. Jeg vil ha henne. Før jeg vet ordet av det har hun kledd av seg på overkroppen, og ligger over meg på gulvet. De perfekte brystene hennes er rett foran ansiktet mitt. Jeg fører leppene mine opp mot det høyre brystet hennes. Leppene mine leker med nippelen og den lille piercingen. Hånden min kjæler med det andre brystet hennes. Niplene hennes blir stive. Hun stønner. Jeg kjenner hånden hennes gli fra brystet mitt, ned mot magen og videre mot underlivet mitt. Hun knepper opp buksa mi, fører hånden innenfor trusekanten, og deretter fører hun forsiktig to fingre inn i meg. Jeg klynker, og kroppen min spenner seg i nytelse. Hun fingrer meg hardt og intenst. Hun vet nøyaktig hvordan hun skal bruke fingrene sine.

I neste øyeblikk er alle klærne av. I sittende stilling drar hun meg inntil seg. Vi sitter med beina tvunnet om hverandre, og jeg føler den varme fitta hennes mot min. Jeg klorer henne nedover ryggen, og tviholder henne fast inntil meg. Hun stønner i en blanding av smerte og nytelse. Vi gynger mot hverandre, og øynene hennes lyser kåthet. Hun dytter meg ned mot det kalde flisgulvet, slikker meg fra brystene og ned til hofta. Hun plasserer hodet sitt mellom lårene mine, og jeg føler en tungespiss mot den svulmende fitta mi. Hun slikker klitten min med gjentatte bevegelser. Jeg presser hodet hennes enda nærmere kjønnet mitt. Tungen hennes glir sakte fra klitten min, nedover kjønnsleppene og til åpningen min. Hun stikker tungen forsiktig inn i meg, roterer den rundt, og fører den deretter tilbake til klitten. Jeg stønner høyere og høyere. Jeg kan se saftene mine renne fra munnviken hennes. Kroppen min skjelver ukontrollert, og jeg får en trang til å skrike. Hun kysser meg ømt fra underlivet og opp til brystene. Samtidig som hun kysser og slikker på nippelen min, begynner hun å fingre meg igjen. Hun masserer og stryker over klitten min, før hun fører tre fingre inn i meg. Denne gangen er fingringen enda mer intens. Hun beveger fingrene i raske bevegelser, mot g-punktet mitt. Det kjennes ut som kroppen min skal eksplodere. Et fyrverkeri av følelser velter gjennom meg. Kroppen er i fritt fall, og jeg har ingen kontroll. Hun fingrer meg helt til den siste bølgen av orgasme skyller over meg.

Naken, andpusten og utmattet ligger jeg på gulvet, når hun begynner å kle på seg. Hun setter opp håret i en anstendig hestehale, og retter på t-skjorta, før hun snur seg mot meg og sier: «Møt meg her til samme tid i morgen». Deretter blunker hun med det ene øyet, og forsvinner ut av døra.