Frekkis i natten

Jeg hadde vært singel en stund og kjente fraværet av mannlig kontakt krevde sitt, så jeg laget meg en profil på en datingside en veldig sen kveld og søkte etter one stand-treff siden jeg ikke var klar for noe nytt fast forhold enda.

Etter kort tid hadde jeg fått svar fra flere fra samme by. Spesielt en som skrev litt gøyalt og ikke gikk rett på sex-prat fanget interessen min. En mann på ca samme alder ville gjerne vite hva jeg ønsket med å komme i kontakt med ham. Jeg forklarte at jeg ønsket litt spenning men uten forpliktelser. Og at jeg gjerne kunne møte ham på blind date med sex i tankene. Dette er ikke noe jeg har gjort før så det kriblet litt både i kroppen og mellom bena.

Dette passet hans hensikt med å være på en slik side og så, vi bestemte oss for å chatte og se om kjemien stemte der for vi valgte å treffes. Vi avtalte fort å ha en videodate men uten å vise ansikt. Begge var nå litt opphisset og spente og vi slo på videokamera på pcene våre samtidig.

Det første jeg så var en bar overkropp og en bokserkant. Jeg hadde enda på meg topp og truse. Han ba meg dra toppen opp så han kunne se puppene mine. Jeg var litt nervøs men drog den sakte opp og viste det ene før jeg litt blygt dro den ned igjen. Men etter at han skrev han likte det han så dro jeg den helt opp. Opphisselsen over dette nye gjorde meg lettere kåt og jeg så at han tok hånden sin over bokseren som nå bulte lett.

Litt mer vågal begynte jeg å leke lett med brystvortene mine og han skrev han ble kåt av det. Siden vi begge nå følte oss tryggere bestemte vi oss for å slutte å skrive og bruke hendene våre til å tilfredsstille oss selv mens den andre så på. Han lot hånden sin gli sakte under bokserstikken og befølte seg selv. Noe som gjorde meg ganske så kåt.

Det var kommet en flekk på trusen min som jeg viste ham. Han hadde føringen og viste at han ønsket at jeg og skulle beføle meg selv, men utenpå trusen. Jeg hadde en hånd på et bryst og en uten på trusen rett over klitoris. Kjente at dette var så opphissende at jeg lett kunne få orgasme om jeg ikke var forsiktig. Det ville jeg unngå! Ville dra det ut litt til. Jeg lurte en finger under trusestrikken og kjente saften av min opphisselse gi meg god glid rundt klitoris.

Imens hadde han dratt bokseren litt nedover og jeg så nå tuppen av en deilig stake titte over kanten. Tenkte jeg skulle så gjerne ha vært der å smakt. Han dro forhuden tilbake og avslørte et glatt hode. Nå bestemte jeg meg for å ta av min truse og viste han hvor våt jeg var. Det banket i kjønnet mitt og jeg roterte mot fingrene mine samtidig som jeg så at han var uten bokser nå og han drog hånden opp og ned langs skaftet som sto som en hard påle mot meg på skjermen.

For at han skulle se skikkelig hva jeg gjorde snudde jeg pcen litt skrått mot kjønnet mitt og åpnet opp litt med fingrene og stakk en finger inn. Nå var jeg snart på kanten og hadde bare lyst på en herlig orgasme. Jeg lot 2 så 3 fingre skli inn og ut mens den andre hånden roterte på klitoris. Samtidig prøvde jeg å fokusere blikket på hånden som jaget fortere opp og ned på staken hans.

Han var spent i kroppen og virket klar for å sprute når som helst. Jeg trykket fingrene hardere på klitoris og roterte fort mens jeg fingret meg selv med 3 fingre og kjente at toppen nærmet seg. I det jeg kjente at jeg snart kom til å eksplodere så jeg at dragene han over staken ble hardere men ikke fullt så raske og så kom spruten.

Det ga meg puffet jeg trengte og jeg begynte å riste i en deilig orgasme som fikk meg til å miste konsentrasjonen på det som skjedde på skjermen. Da jeg fokuserte dit igjen så jeg han satt å så med slørete øyne rett på kjønnet og fingrene mine med et tilfreds smil. Jeg stilte videokameraet slik at han kunne se ansiktet mitt og. Der så han samme tilfredshet som hos seg selv. Neste gang skal vi møtes og gå rett på sak.