Frekk morgenkos | Kondomeriet

Frekk morgenkos

Jeg og kjæresten min våkner på likt en lørdagsmorgen. Vi ser hverandre i øynene, og begge skjønner med en gang hva den andre vil. Jeg går på badet for å hente alt tilbehøret vi har avtalt å prøve. Når jeg kommer tilbake har dama allerede fomlet seg inn i kaninkostymet; en sort og hvit BH, et skjørt med dusk bak og hårbøyle med ører. Jeg ser på henne at hun er helt klar for det som skal skje. Jeg drar ned buksene, og den svære kuken min kommer fram.

Hun griper tak rundt roten, og begynner og suge meg. Ikke forsiktig, men hardt og brutalt med noe som ligner et voldsblikk i øynene. Det er en herlig følelse. Når hun er ferdig legger hun seg ned, og jeg fingrer henne hardt. Hun stønner og hyler av nytelse. Deretter tar jeg frem pisken. "Smack" hører jeg idet jeg slår pisken lett over puppene hennes. Jeg pisker henne et par ganger på magen også, og ser at hun nyter det.

Deretter tar jeg frem stearinlys og håndjern. Jeg binder hendene hennes i håndjern, og tenner på et lys. Lar det smelte litt, og drypper stearin forsiktig over magen hennes. Etter en stund gnir jeg en finger mot analen hennes, og spør om hun er klar. Etter et ja, stapper jeg kuken min inn i analen hennes. Hun stønner, og det føles deilig. Så deilig at jeg kommer brutalt i analen hennes etter omtrent tre minutter. Jeg løsner henne fra håndjernene, og begge to smiler og sovner igjen.