Fredrik

Nå skal jeg fortelle deg historien om Fredrik. Fredrik var en helt vanlig mann på rundt 20 år. Jeg møtte ham ute på byen en lørdagsnatt, dette var mens jeg studerte i Oslo for flere år siden. Han var ca 1,80 høy, slank og hadde halvlangt mørkebrunt hår. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var ganske brisen og lysten på mannfolk på den tiden, siden jeg ikke hadde hatt sex på flere vonde måneder.

Fredrik tok tegninga ganske kjapt. Heiv i seg tre halvlitere, stirret meg i senk med hånda på låret mitt og drepte meg innvendig med smilet sitt. Fitta mi var våtere enn noensinne, jeg trodde jeg skulle dø av kåtskap. Han, på sin side, virket utrolig kald. Men det brydde jeg meg ikke om, for jeg var ikke ute etter annet enn en ting. Når han begynte å stryke hånda si opp mot fitta mi greide jeg ikke å la være å klynke, samt sprike med beina.

Etter enda tre halvlitere fra Fredrik sin side og en god del shotter fra min side som sikkert inneholdt en god del mer sprit enn jeg egentlig tålte på den tiden, tok vi en taxi til leiligheten min. Fredrik tok styringen på en måte jeg aldri hadde opplevd før med noen av guttene jeg har ligget med. Munnen min ble dratt mot hans og det hele endte med klining bedre enn all sexen jeg noensinne hadde opplevd på den tiden.

Hendene hans visste hvor de ville, han rev av meg jakken på vei opp til leiligheten, slang den fra seg i oppgangen foran døra til naboen, masserte brystene mine slik at jeg ikke kunne annet enn å stønne og presset pikken, som enda var i buksa, mot fitta mi. Gjorde meg så kåt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Hele tiden helt rolig, bestemt. Ikke en eneste lyd. Bare dyp pust som vitnet om at han følte det samme som meg. Han var sprekkeferdig.

Jeg var nesten naken da vi låste oss inn i leiligheten, enset i fylleørske at klærne mine lå i trappa, på trappegelenderet og foran døra til naboen. Jeg hørte at naboen åpna døra si i det vi låste oss inn til meg. Han rev av seg klærne mens han rev av meg resten av mine klær. "Fy faen så fin du er!" Var det eneste han fikk frem, og alle mine mindreverdighetskomplekser forsvant som dugg for solen. Jeg fikk sjokk da jeg fikk se kuken hans. De fleste kukene "mine" har vært mellom 14 og 18 cm lange og normalt breie, men Fredrik sin var gigantisk. Sikkert 20 cm lang og en god del breiere enn alle de jeg var borti før det. Jeg lurte på hvordan jeg i helvete skulle få presset noe sånt oppi vaginaen min, men såpass mye lengre rakk jeg ikke å tenke før han rev tak i håret mitt og presset meg ned på kne.

"Sug meg!" Beordret han mens han holdt meg nede. Jeg fniste, åpnet munnen og begynte å suge så smått på kukhodet. Det var først nå jeg fikk høre ham stønne, og jeg har aldri siden hørt noe så sensuelt og vakket under samleie. Jeg runket ham mens jeg masserte kukhodet hans med tunga. Han slapp taket i håret mitt, lente seg mot veggen bak seg og stønnet dypere og dypere. Og når jeg sier dypere og dypere, så mener jeg dypere, ikke høyere. Jeg fikk ikke kuken mer enn halvveis inn i munnen før jeg brakk meg, noe som tente ham noe inni helvete, for stønnene ble dypere enn de tidligere hadde vært før, kroppen hans anspente seg og jeg kjente noe seigt renne nedover halsen min.

Fredrik sank sammen rett foran trynet mitt med en tilfredshet over seg som jeg aldri noensinne har sett hos noen andre enn ham. Jeg slikket meg rundt munnen, satte meg ned i noe vått jeg ikke hatt registrert at var der. Begynte å leke med fitta mi, var så kåt at jeg klynket bedende "vær så snill" til ham. Fredrik gliste og satte seg opp, bøyde seg mot meg og kysset meg før fingrene hans fant veien til det våte hullet mitt. Han masserte klitorisen min mens han sugde på puppene mine.

Jeg har aldri siden opplevd lignende massasje av klitoris. Ikke av meg selv en gang, og tro meg, jeg har prøvd. Han fant G-punktet i vaginaen min med en gang hans stakk fingrene inn. Han fikk meg til å komme på en måte jeg aldri siden har kommet. Trodde ikke det var mulig å hyle under samleie, men det gjorde jeg, mens jeg klynket om mer. Vi kunne liksom ikke få nok av hverandre.

Fredrik ble fort stiv igjen og satte seg inn til veggen, ville at jeg skulle ri ham. Jeg satte overskrev over kuken hans, presset den i vaginaen min. Følelsen av åssen jeg mistet jomfrudommen, kom tilbake til meg. Kuken hans var så stor at jeg følte at fitta vrengtes innvendig. Jeg klynket i en blanding av smerte og nytelse mens jeg presset meg opp og ned. Jeg roterte på hoftene mens jeg presset meg opp og ned. Han begynte å stønne dypere og dypere, og etterhvert var bevegelsene våre symmetriske. Kuken presset mot G-punktet mitt og fikk meg til å skjelve mens jeg hulket og stønnet om hverandre.

Kjente hvordan kuken ble større og større etterhvert som han ble mer og mer sprekkeferdig, det tente meg noe innihelvete. Han bet meg lekent i puppene mens jeg fortsatte det ville rittet. Pusten hans ble dypere og dypere, i samtakt med min. Jeg klynket i det jeg kjente det bygge seg opp i meg fra fitta og opp mot magen. Lenger opp. Lenger ned. Jeg kom så heftig at jeg kjente det fra tærne og opp mot hodebunnen.

Etterpå lå vi mot ansiktene mot hverandre på stuegulvet og så hverandre i øynene til søvnen tok oss. Da jeg våknet dagen etterpå var jeg alene med en lapp, hvor det stod; "Ring meg på dette nummeret hvis du vil ha mer av meg, Fredrik" uten nummer. Så jeg fikk aldri møte Fredrik igjen. Men takk for det du lærte meg om meg selv den natten vi fant hverandre.