Fra nå av er du min

Johanna hadde vært medlem på en dating side i et år uten hell, hun begynte å tro at alt håp var ute. Hun lovte seg selv det at hvis det ikke hadde dukket opp noen interessante meldinger eller personer på hennes profil innen en uke skulle hun slette profilen..

Dagene gikk og ingen interessante personer hadde dukket opp, så var dagen der, hun skulle slette profilen sin. Hun sa til seg selv "Johanna, det er nå eller aldri" i det hun trykket på logg inn.

Hun sjekket hvem som hadde vært inne på profilen hennes og hun så på det skuffet. Så gikk hun inn på innstillinger og lette etter slett profil knappen.

Og plutselig i plinget det og hun så at hun hadde fått en privat melding av en som kalte seg selv for "trendsa35", hun tenkte et lite øyeblikk og trykket seg inn på meldingen, og der, endelig, en som var så hinsides pen og søt. Profilbildet hans var så sjarmerende at hun kjente det kriblet i magen bare av å se på han, han hadde blondt kort hår og øynene hans var is-blå, og det smilet var til å gå av skaftet for!

Etter en stund med fnising, rødming og kribling konsentrerte hun seg om meldingen, i meldingen stod det at han syntes hun var veldig søt og at han ville møte henne.. Hun svarte selvsagt ja til å møtes og de bestemte seg for at de skulle møtes på en lørdag 2 uker senere.

De to ukene hadde gått altfor fort, de hadde snakket sammen hver dag og blitt ganske godt kjent, de hadde til og med utvekslet telefon nummer.

Den lørdagen de skulle møtes var Johanna kjempe nervøs, hun tenkte at hun kom til å skuffe han og at han ville bare forlate henne. Hun bestemte seg for å drikke 2 glass med rødvin i håp om å få roet ned nervene.

Hun satte seg i stuen og satte på litt musikk og drakk rødvinen, plutselig plinget det i mobilen hennes og hun kjente at magen vridde seg,hun tok opp telefonen og så på skjermen at han hadde sendt hun en melding,hun tenkte med engang at han hadde avlyst møtet demmes. Det tok en stund før hun åpnet meldingen, og der stod det "Er fremme om 20 minutter, gleder meg til å møte deg søta ;)" -Om 20 minutter?! han kommer 2 timer før avtalen! Hun løp opp på badet og så på seg selv i speilet, og sa til seg selv "Johanna, nå gjelder det!"

Hun hadde kommet seg ned i byen og nærmet seg stedet hvor de skulle møtes, hun visste at han kjørte i sin egen bil men ante ikke hva slags bil han kjørte -"Hvorfor hadde hun ikke spurt om det?"

Der stod hun og så etter Kenneth, hun så han ikke. Hun kjente det vibererte i lommen hvor hun hadde lagt mobilen, hun tittet og det var en melding fra han! -"Gud så sexy du er der du står som en forlatt unge på tivoli" Hun kjente det ilte kaldt nedover ryggen, "ser han meg? hvor er han? Leker han med meg?" Hun bestemte seg for å svare -"Hva har jeg på meg?" Hun stod der i kanskje 2 minutter og ventet på svar, det føltes som en evighet. Det vibererte i mobilen, hun tok den frem og åpnet meldingen, det var et bilde av henne der hun stod!

Dette begynte å bli en ekkel men samtidig veldig pirrende lek. Hun la fra seg mobilen og begynte å gå i den retningen hun så at bilde var tatt fra. Plutselig kjente hun at noen tok tak i den ene armen hennes. Hun frøs til is. Så hørte hun den velkjente dype stemmen si -"Snu deg!". Hun gjorde som Kenneth sa og snudde seg, der stod han med et blikk som var sexy, lekent og mørkt. Han smilte og sa -"Hei søta, skremte jeg deg?" Hun brukte litt tid så klarte hun å si -"Neida, jeg ble nok mer overrasket." Han blunket til hun og begynte å gå, han holdt henne fortsatt i armen med et fast grep.

Han lette frem et par bil nøkler og trykket på nøkkelen så bilen pep og blinklysene blinket hurtig to ganger. Han kjørte en sølvgrå BMW, den var ikke av de gamle modellene men en av de nye.

Da de kom bort til bilen åpnet han døren til passasjer setet og sa -"værsågod, sett deg inn".
Hun tenkte seg litt om og til slutt satte hun seg inn.
Han lukket døren og hun følgte meg han når han gikk rundt for å sette seg inn. Hun kjente hjertet hamret i brystet hennes og ble overrasket over at hun var blitt kåt.

Han satte seg ned i setet og så på henne med et blikk som var så sexy at hun kjente det i fitta. Hun tittet ned i skrittet hans og så at han hadde en reisning.

-"Stoler du på meg?" spurte han henne om. -"Ja" sa hun, forundret over sitt eget svar. Så kom han nærmere og han begynte å kysse henne, først forsiktig, så trengte han tungen inn i munnen hennes, det ble hett i løpet av noen nano sekunder.

Så ble det brå stopp og han startet bilen og kjørte ut av byen. Det var helt stille i bilen, hun tittet på han der han satt og konsentrerte seg om veien. "Gud så sexy han er!" tenkte hun.

Etter 15 minutter hadde de kommet til et hus, det var tydeligvis der han bodde. De svingte inn på gårdsplassen og han stoppet bilen og sa -"BLI SITTENDE". Hun gjorde som han sa Og satt der.

Han kom og åpnet døren, og rakk frem hånden sin.

De gikk opp til døren hvor han fant frem nøklene så de skulle komme seg inn. Han satte nøkkelen i døren og tittet på henne med øyne som var varme og snille. -"Hvis du ikke vil bli med inn kan jeg kjøre deg hjem igjen sa han." -"Nei, jeg vil være med deg inn" svarte hun.

Han vridde om nøkkelen og åpnet døren -"Damene først" sa han og viste hun inn". Det luktet herlig vanilje inne i huset, en lukt hun elsket og det visste han.

Hun stod stille i den store gangen. Han tok tak i henne og dro hun inntil seg og kysset hardt og lenge, han stønnet inntil munnen hennes og sa -"gud, så kåt du gjør meg!.. Av med klærne!" Hun tittet på han og gjorde det han sa. -"flink jente!". Der stod hun med bare stringtrusen. Han gikk rundt henne og klasket henne på rumpa. Så hørte hun at han fant frem noe. Han lente seg inntil henne og hvisket -"Stoler du på meg søte?". Hun nikket. Så knyttet han et bind foran øynene hennes.

Han tok tak i armen og førte hun inn i et rom hvor han satte henne ned i sengen. -"Legg deg ned", hun gjorde som han sa og nå kjente hun at hun var klar, hun var våt, og fitta vibererte.

Han dro av henne stringtrusen og spredte bena hennes til side, han tok en finger og kjente på fitta mi, -"Du er så klar for meg, så våt". Han begynte å kysse henne på innsiden av lårene og nedover mot fitta, sakte. Hun klarte ikke å ligge stille, hun stønnet.

-"ligg stille, ellers må jeg binde deg" sa han med en streng stemme. Hun håpet på at han skulle gjøre det men han gjorde det ikke.

Han begynte å massere klitten hennes og tok tak i den ene brystvorten og rullet den mellom tommel og pekefinger, hun var så nære en orgasme da hun hørte han begynte å kle av seg.

Så kjente hun at han trengte seg dypt inni henne med et stønn så høyt. Han kjørte henne hardt og dypt, han tok av henne bindet for øynene og sa -"jeg vil se deg inn i øynene da det går for deg!"

Hun kjente det klemte rundt pikken hans, hun var så nær! Det pulserte i pikken hans, hun visste han var nær. -"Jeg kommer" sa han og hun klarte ikke å holde orgasmen unna og kom så hardt og lenge, hun stønnet -"Kenneth"! Og han presset seg helt inn i henne i det han kom, hun kjente sæden hans sprutet og pikken hans pulserte. Han la seg ned oppå henne og sa -"fra nå av er du min!"