Fra mørket

Hun trykket på knappen og kjente i samme øyeblikk et lite rykk gå gjennom kroppen, hørte duren fra den elektriske motoren sette i gang, som sendte heisen oppover, og kjente den kriblende følelsen i magen vokse.

Hun trykket på knappen og kjente i samme øyeblikk et lite rykk gå gjennom kroppen, hørte duren fra den elektriske motoren sette i gang, som sendte heisen oppover, og kjente den kriblende følelsen i magen vokse.

Speilet i heisen kunne bekrefte det hun alt visste, slik hun alt følte seg: hun så bra ut. Det brunrøde håret som rakk akkurat ned til de bleke skuldrene. Fregnene i ansiktet som rammet inn to lysegrønne øyner og lepper som for anledningen var farget i en dyp rødfarge. Den lange sorte sommerkjolen som skjulte de brede hoftene og de små brystene, som når hun så på dem nå duvet raskt opp og ned i takt med pulsen.
Hun var ikke nervøs, men spent. De hadde møttes noen uker tidligere, på byen. Han hadde blitt med henne hjem, og det hadde vært såpass bra at hun hadde sendt sms til ham ved noen flere anledninger etter denne første kvelden.

Hver gang hadde han møtt opp, og hver gang hadde hun fått det hun ville ha. Men dette var første gang han hadde tatt kontakt med henne. En kort sms som kun sa: ”Kom.” Og deretter en adresse, en kode til ytterdøra, en ny kode til heisen, og hvilken etasje hun skulle til. Hun hadde satt fra seg den halvdrukne ølen på bordet, fremsagt en vag unnskyldning til vennene, og kastet seg inn i første og beste taxi.
Hun var ikke nervøs, men spent. Det var i hvert fall det hun fortalte seg selv.

Heisen stanset med et lite pling, og dørene gikk opp. Det slo henne at hun ikke visste helt hva han arbeidet med, men ut fra heisdørene som åpnet seg opp og umiddelbart åpenbarte innsiden av en leilighet, så arbeidet han med noe som tydeligvis kunne betale for en heis som tok deg rett inn til leiligheten. Håper bare det ikke er olje, tenkte hun før hun hørte stemmen.

”Kom inn.”
Stemmen hans var ulik seg selv slo det henne, så mørk og rolig.
”Hei du,” svarte hun før hun fikk lyset i øynene. I taket hang tydeligvis en lampe, en kraftig spot eller noe, som lyste ned mot heisdøren. Hun skjønte ikke hvor sterk den var før hun trådte inn i lyskjeglen. Hun måtte legge en hånd skjermende over øynene for å kunne se konturene av ham sittende i en stol lenger inn i leiligheten. Hun skulle til å dra en vits om det var på dette tidspunktet han skulle spørre hvor hun hadde vært da og da som i en dårlig krim, men før hun fikk sagt noe så hørte hun nok en gang stemmen hans.

”Stans. Stå i lyset.”
”Ja, vel?”
”Ikke snakk. Ta av deg klærne.”
Hun stanset. Mer av overraskelse enn av ordene hans. Faktisk kun av overraskelse når hun tenkte seg om. En lek? Var det dét det var? Ja vel. Hun kunne leke hun. Armen som skygget for lyset sank ned idet hun flippet av seg sandalene.
”Kjolen.”

Stemmen var ikke kommanderende. Mer som om den sa noe som var bare helt selvfølgelig, og hun kjente at kriblingen i magen vokste enda mer. Hun forsøkte å ikke vise det for mye, prøvde å få kontroll over pusten, men visste ikke helt om det gikk. Det sorte bomullsstoffet i kjolen gikk opp langs leggene, lårene, hoftene, den myke magen og ble derfra vrengt opp over brystene, over hodet og falt ned på gulvet. Hun skulle gjerne gjort det litt mer elegant, tenkte hun, men det ble aldri som på film, ble det vel?
Ikke en lyd kom fra mørket rundt henne. Hun stod der kun i undertøyet nå. En sort bh og en sort truse, nesten avkledd, men var allikevel glovarm. Det måtte være det sterke lyset, tenkte hun. Stillheten fortsatte og hun skulle akkurat til å si bryte den, idet stemmen kom henne i forkjøpet med så få hundredeler at hun nesten skvatt til.

”Resten,” sa stemmen.
Pupillene begynte å venne seg til det sterke lyset nå. De krympet seg for å slippe minst mulig inn, slik at hun nå tydelig kunne se konturen av ham. Han satt fortsatt i den samme stolen, og det kunne se ut som han hevet et glass opp mot munnen. Satt han der og drakk og så på henne? Hun tok hendene bak ryggen og løsnet hempen på bhen, lot den falle ned på gulvet, før hun lot fingrene finne trusekanten, nølte litt før hun dro den ned, lot den gli ned leggene, og skyvet lett fra med tærne slik at trusen gled langs gulvet og vekk fra henne.

Hendene hevet seg helt ubevisst til foran skrittet, som for å skjule seg, som for å ikke være helt avkledd, helt blottet for blikket. Hun kjente det krusete håret som dannet en liten trekant på venusberget, den barberte huden under, og nesten litt overraskende at det mellom leppene hennes begynte å bli fuktig.

Hun skimtet at han reiste seg og gikk mot henne, men stanset. Og plutselig så kom noe flygende ut av mørket og landet foran henne. ”Ta den på,” sa han. Hun bøyde seg og plukket opp tingen. Mellom hendene kjente hun kaldt lær. Hun visste ikke hva det het på norsk, men på engelsk het det en blindfold. Kanskje det var dét det hette på norsk også, blindfold? Den hadde borrelås for å feste rundt hodet, og folder på framsiden som gikk under øynene, slik at man skulle se minst mulig. Hun la foldene foran øynene og strammet borrelåsen slik at lærreimene lå tett inntil håret hennes. Fra lys til mørke.

Hun kunne ikke se noe, men hun hørte skritt, og hun kjente på varmen som forsvant at han slo av lyset som skinte på henne. Deretter hørte hun igjen skritt. Så lyden av en kjøleskapdør som åpnet seg, deretter klukking, så igjen den dumpe lyden av døren. Han hadde hentet seg mer å drikke. Han drakk og så på henne. Det var med en viss overraskelse at hun merket at hendene ikke lenger skjulte kjønnet hennes, men nå lå langs sidene hennes ved lårene.

Han måtte ha bevegd seg stille, for plutselig kjente hun pusten hans ved øret sitt, lukten av hvitvin, og stemmen som hvisket. ”Gå ned på kne.”
Knærne traff det kalde tregulvet og sendte en liten iling gjennom kroppen hennes. Hun kunne virkelig ikke se noen ting. Men det var som om hver eneste lyd ble forsterket, som om hun hørte dem slik de virkelig var, for første gang. For aldri hadde hun hørt lyden av en glidelås som ble åpnet så detaljert, hver eneste nyanse idet jernkjevene ble trukket fra hverandre. Han hadde ikke bedt om det, men hun skilte de røde leppene sine, åpnet munnen, og ventet.

Noen sekunder etter var ventetiden over, og hun kjente myk hud på tungen sin. Hun lot leppene omslutte skaftet hans, lot tungen leke over den glatte overflaten, og kjente at han vokste i munnen hennes. Vanligvis, når hun sugde ham, brukte han å bevege hoftene sine, la kuken gli inn og ut av munnen hennes, men ikke nå. Han sto helt stille, bare ventet, slik at hun måtte bevege hodet frem og tilbake selv, ut til hodet som var så myk mot tungen, ned langs det harde skaftet, til ballene, og sakte ut igjen.

For å gjøre bevegelsen lettere la hun hendene sine på lårene hans, for å ha noe å støtte seg til, men i det samme tok en neve tak i håret hennes og trakk henne tilbake. Hun kjente kuken gli ut mellom leppene sine og legge seg inntil kinnet hennes, gjøre kinnet vått av sitt eget spytt, før kuken forsvant og ble erstattet av munnen hans. Han hadde bøyd seg ned til henne. Hun kunne kjenne leppene hans bevege seg inntil kinnet hennes. Den dype stemmen som sa rolig. ”Hendene bak ryggen.”

Hun hadde fortsatt åpen munn da hun la hendene bak ryggen. Leppene hans forsvant fra ansiktet, men neven holdt fortsatt det faste taket i håret hennes, og skjøv henne fremover til hun kunne kjenne ham i munnen sin igjen. Hun lukket leppene mens han presset leppene hennes ned til roten av kuken hans. Der ble hun holdt mens hun pustet inn gjennom nesen, før håret igjen ble dratt tilbake, hun fikk så vidt pustet et par ganger gjennom munnen før hun igjen kjente at kuken hans presset seg mot leppene hennes og inn i munnen hennes igjen. De røde leppene. Leppestiften måtte farge hele ham rød, tenkte hun, og tanken gjorde at hun strammet munnen enda hardere rundt skaftet hans, og han ga fra seg et lite sukk av lyst.

Hun visste ikke hvor lenge hun stod slik på kne, men hun var nesten andpusten av å få munnen knullet da han gled ut av henne og ikke kom tilbake som før. I stedet hørte hun ham gå bak henne, fortsatt med neven knyttet hardt i håret hennes. Så kjente hun overkroppen sin som ble bøyd fremover, hendene hennes skjøt automatisk frem og tok for, slik at både hendene og hodet hennes lå på gulvet, mens baken hennes ble skutt ut og opp i luften i forlengelsen av en krummet korsrygg. Først da hun hadde funnet seg til rette i stillingen slapp neven tak i håret.

Brystet hennes hevet og senket seg i raske drag. Pusten var ikke nervøs. Ikke engang spent. Det var en pust som sa at hun ville ha mer. Og pusten fikk mer, idet hun kjente en finger som la seg mellom leppene i fitta hennes. Hun kjente hvor våt hun var nå, og nøt fingeren som vandret ned, gled halvt inn i henne, ut igjen, som gled opp til klitten hennes, kjente på klitten i rolige sirkler, fingeren som igjen gled tilbake langs det våte, inn i henne. Litt lenger inn denne gangen. Ut igjen, tilbake til klitten. Fingeren som vandret frem og tilbake, mens hun kjente pusten sin mot tregulvet. Igjen gled fingeren tilbake fra klitten, men denne gangen stanset den ikke ved fitta. Den fortsatte bak til rompa hennes. Hun kjente fingeren massere i rolige sirkler på det trange hullet, før følelsen av fingeren som sakte sakte økte trykket og hun kjente at de stramme musklene klemte rundt fingeren som sakte gled noen millimetre inn. Hun ga fra seg et dypt sukk.

Fingeren ble der i baken hennes. Hun visste ikke helt, men det føltes som om fingeren gikk i de minste sirklene overhodet mulig. Men før hun kunne konsentrere seg nok til å finne svaret så kom en ny finger, denne på klitten hennes. Fra samme hånd mistenkte hun. Fingeren gled noen få ganger over den følsomme knoppen før den stanset, fortsatt trykk på klitten, men uten å bevege seg.

Slik sto hun med en finger i baken og en finger på klitten, helt urørlig, før hun sakte men sikkert begynte å bevege hoftene selv. Hun skjønte det. Han ville at hun skulle knulle fingrene hans, så fingrene ble der, helt stille, men faste og bestemte. Bevegelsene hennes førte sakte fingrene hans frem og tilbake. De gled sakte over klitten, og beveget seg, om hun ville, de få millimeterne inn og ut av rompehullet hennes. Hun økte farten, og merket at pusten hennes hadde fått stemme i form av små, raske klynk.

De små klynkene bygget seg opp til lange stønn, og hun kjente følelsen av at fortsatte hun slik, så ville hun komme om ikke lenge. Men hun ville ikke. Ikke enda. Og det var som om han hørte tanken hennes, fordi i det samme øyeblikk trakk hånden seg vekk, fingrene gled av klitten hennes og ut av rompa. Og selv om hun visste hun ikke ville komme enda, så forsvant et klagende klynk av et ”nei” fra munnen hennes. ”Bli der,” sa stemmen og hun hørte han gikk. Lyden av myke skritt vekk fra henne, et glass som ble hevet fra et bord, satt ned igjen, så skritt tilbake til henne.

Hun skvatt til da hun kjente den kalde følelsen av noe vått og kaldt rett mot rompehullet. Glidekrem, tenkte hun mens kulden fikk henne til å krumme ryggen enda mer. Men hun forble i stillingen. Så kjente hun noe som masserte det trange hullet, noe butt og hardt som spredde den glatte kremen i små sirkler. Deretter økte trykket. Hun kjente gjenstanden sakte sakte sakte utvide rompehullet, vellyst som økte for hver trege millimeter, helt til den lille gjenstanden plutselig gled hele veien inn i henne. Hun slapp fra seg en liten lyd, og kjente følelsen av en analplugg som fylte henne, og de små hakene som hindret at den skulle forsvinne inn som hvilte mot rompeballene.

Neven hans fant håret hennes og bøyde henne opp i knestående igjen. Hun kjente pluggen bevege seg , og sende små bølger av kåtskap gjennom henne. ”Åpne munnen,” sa stemmen. Hun hadde forventet kuken hans igjen. Han elsket å bli sugd, det visste hun. Så hun ble overrasket da hun kjente smaken av gummi og formen av en liten ball bli ført inn i munnen hennes. Den ble presset inn slik at hun måtte åpne munnen så mye hun kunne, før hun kjente remmene fra ballen bli strammet mot bakhodet hennes, like under de første remmene fra blindfolden. Lyden av borrelås som festes. Gummiballen satt fast i den vidåpne munnen hennes.

Igjen kom stemmen hans ved øret hennes, men denne gangen mykt og beroligende slik hun husket den fra tidligere: ”Jeg stanser hvis du knipser, men kun da. Ok? Knips hvis du skjønner.” Det var først da hun knipset at det gikk opp for henne at armene hennes automatisk hadde samlet seg bak ryggen hennes. Han kysset henne på kinnet, ømt og vått. Stemmen hans var like plutselig forandret tilbake til den dype bestemte, da han fortsatte. ”Følg meg.” 

Hun reiste seg og stavret seg dit han ledet henne. Noe som foregikk ved at han med den ene hånden presset svakt på analpluggen i rompa hennes, og med den andre holdt den ene armen hennes og snudde henne i riktig retning. Så kjente hun en myk kant treffe helt øverst på leggene sine. ”Ned på alle fire,” kommanderte han. Hun la seg ned og kjente at det var en seng.

Lydene bak henne fortalte at han enda ikke hadde vært naken. Mens hun sugde ham, og pulte fingrene hans, hadde han bare dratt ned buksen så hun slapp til. Hun visste ikke helt hvorfor, men hun syntes tanken var pirrende. Ikke mindre pirrende var lyden av beltespennet hans som traff gulvet, og hendene hans som tok tak i hoftene hennes.Hendene befølte rompeballene hennes, strøk over dem og klemte dem. Beveglsen fikk pluggen til å bevege seg deilig. Plutselig forsvant hendene, men kom plutselig tilbake som to håndflater som smekket hver sin rompeball med et høyt klask. Hun kjente tennene bite hardere rundt gummiballen og tenkte et øyeblikk på muligheten for å knipse. Men før tanken var ferdigtenkt tok hendene hans tak i henne og kastet henne over på ryggen, og hun merket kroppstyngden hans presse henne ned i madrassen, så kuken hans som så vidt skilte kjønnsleppene hennes, som vandret opp og ned og smurte kukhodet hans med saftene hennes.

Han tok tak i remmen fra gummiballen. Hun merket den lirke seg enda litt lenger inn i munnen hennes, og litt sikkel krøp ned langs munnviken hennes, men hun rakk ikke tørke den vekk fordi i samme øyeblikk presset han kuken inn i henne og hun presset mot så hardt hun kunne, la hendene ut til siden og tok tak i sengetrekket for å ha noe å holde fast i. Gummiballen forhindret henne kanskje i å snakke, men hun klynket like kraftig som før. Kanskje enda høyere. Kuken hans gled inn og ut av henne, raskere og raskere nå, og hun kjente sin egen pust bli dypere i takt med den løpende pulsen.

Plutselig rev han av henne blindfolden, og hun så inn i øynene hans. Han pustet også tungt, men langt mer kontrollert enn henne. Han så rett inn i øynene hans, og det virket som om blikket var helt nytt nå når hun måtte venne seg til lyset, som om hun så ansiktet for første gang igjen, og det føltes som om han vokste inni henne av følelsen, og hun kjente orgasmen nærme seg. Det kjente tydeligvis han også, for etter noen jukk stoppet han og trakk seg ut av henne, selv om hun så bedende på ham.

”På alle fire,” sa han, og hun snudde seg på magen før hun hevet seg på hender og knær med rompa mot ham, og ventet på det hun håpte ville komme. Og det kom i form av hendene hans som tok tak rundt hoftene hennes, og trakk henne mot seg, sakte, først tuppen inn i henne, så ulidelig sakte inn i fitta hennes til hun kjente hele ham inne i seg. Han stod helt stille, og hun skjønte hva han ville. Akkurat som tidligere begynte hun å bevege hoftene, men denne gangen mot kuken hans i stedet for fingrene, knullet ham seigt og sakte, kjente kuken treffe det spesielle punktet som man bare treffer i denne stillingen. Og hun elsket det.

For tredje gang kjente hun orgasmen bygge seg opp. Men hun ville at det skulle skje sakte. Nok en gang fant hånden hans håret hennes, og hjalp henne med de seige takene, gjorde at hun ikke fikk knulle ham for sakte og heller ikke for raskt, og så følte hun de velkjente bølgene starte i det dype og vandre opp mot overflaten. Og idet bølgene steg opp tok han tak i pluggen i rompa hennes og dro den ulidelig sakte ut, mens den andre hånden dro kroppen hennes fra håret på hodet og sakte mot kuken hans. Og idet hun kjente orgasmen bølge gjennom henne, dro han pluggen helt ut av rompa hennes, noe som sendte en ny bølge gjennom henne og hun mistet armfestet. Han slapp håret hennes og la begge hendene rundt hoftene. Rykningene i underlivet hennes strammet rundt kuken hans, og hun hørte så vidt gjennom sine egne rop at han ropte opp mot taket så det runget mellom veggene i leiligheten.

Og hun kjente at han tømte seg i henne. De pustet tungt begge to. Han var fortsatt inne i henne og hun lå på kne, men med ansiktet i madrassen og pustet alt hun kunne gjennom nesen. Han var fortsatt inne i henne da han løftet henne opp slik at hun stod på kne med ryggen inntil brystkassen hans, og med kuken inne i henne, da han løsnet remmene som strammet håret, og tok ut gummiballen.

Ballen tok med seg sikkel fra munnen hennes som dryppet ned på de nakne brystene hennes, men hun brydde seg ikke om å tørke det vekk. Lot det bare bli der. Med gummiballen ute kunne hun endelig puste med munnen igjen. Hun kjente oksygenet fylle kroppen og pustet i takt med hans. Kuken som pulserte med henne, og ereksjonen som sakte ga seg inni henne.

Han la forsiktig ansiktet sitt inntil hennes, og hun tenkte at han skulle si noe søtt, noe fint som avsluttet det før de sovnet, men i stedet la han leppene sine helt inntil kinnet hennes og hvisket, nesten uhørlig, men like fullt bestemt:
”Sug meg hard igjen.”

Hun kjente et rykk gå gjennom kroppen.