Fra gutter til menn

Denne historien skjedde på en firmafest. Det vil si to firmafester. Slik skjedde det. Jeg jobber i et firma som holder til i Oslo og Bergen. På en sommerfest i fjor hadde jeg nettopp blitt dumpet av typen min, og var deppet litt for dette. Da jeg og en kvinnelig kollega satt i baren og snakket om dette ble jeg litt emosjonell, kan man si.

Jeg felte en liten tåre, idet en mannlig kollega som jobber i Bergen kom og satte seg. Jeg var bare 22 år gammel, mens han er noen år eldre, rundt 40. Han så nok at vi hadde snakket om noe alvorlig, for han spurte "Går det bra, eller?" Da min kvinnelige kollega gikk og kjøpte mer drikke, forklarte jeg at det dreide seg om gutteproblemer. Han satte blikket på meg. Et vennlig og selvsikkert blikk. - Jeg ville trodd at en kvinne som deg heller ville vanke med en mann fremfor en gutt.

Jeg må innrømme at jeg ble litt sjokket! Jeg sa ingenting og heldigvis kom min kvinnelige kollega tilbake med mer drikke. Vi sa ikke mer denne kvelden, men jeg holdt øye med ham. Han så ikke ut til å holde meg, så jeg observerte ham. Han var ikke en råflott mann, faktisk hadde jeg ikke lagt særlig merke til ham, men etter komplimentet så jeg ham med andre øyne. Han var slank, veltrent, men ikke muskuløs. Og ikke minst, jeg tenkte over det han sa om gutter og menn.

Uansett, da julebordet kom et halvt år senere, hadde jeg ikke glemt ham. Ut på kvelden etter middagen fant vi hverandre på dansegulvet.  "Nå har jeg danset med gutter hele kvelden, men nå vil jeg bli ført av en mann" sa jeg og smilte så lurt til ham som jeg kunne. Jeg så at han skjønte hva jeg refererte til, og vi fikk en god kjemi. Under siste dansen kjente jeg at han prøvde å styre ereksjonen unna meg. Jeg for min del likte godt at han var hypp på meg.
 
Vel, etter siste dansen inviterte han meg med på hotellrommet på en drink, noe jeg selvsagt ikke sa nei til. Vi kom aldri så langt som til drinken. Med en gang døren til hotellrommet var lukket bak oss kysset han meg. Han var bestemt, men øm og hensynsfull. Visste hva han ville ha, men også hvordan han skulle gi det. Han presset meg opp til veggen mens vi kysset hverandre. Kåte og grådige begge to. Han begynte å kneppe opp blusen min, men endte med å rive knappene opp.

Skjørtet mitt lå på gulvet før jeg fikk revet av ham skjorta og åpnet buksa hans. Han løftet meg opp. Jeg er ei lita og nett jente. Han var sterk og sikker. Jeg slo beina mine rundt livet hans, og vi kysset. Han satte meg ned på sengen og la meg ned, før han begynte å kysse meg på halsen. Nedover på brystet. Videre ned på magen. Jeg sitret og stønnet da jeg kjente pusten hans på musa mi. Han slikket innsiden av lårene, nærmere og nærmere fitta mi. Jeg trodde jeg skulle bli gal av kåthet da tunga hans streifet fitta mi, før han begynte å slikke klitorisen min. Han slikket og slikket, mens jeg presset hodet hans mellom beina mine. En finger gled opp i musa mi, og masserte punktet inni meg. Gud, jeg ble våt!

Saftene rant. Jeg kjente en finger mot analåpningen. To fingre. Han presset forsiktig fingrene mot analen min. Jeg ble stressa først, men valgte å la ham spille førstefiolin. Etter et halvt minutt var det som om "bakdøren" åpnet seg og fingrene hans gled inn i meg. Nå hadde han tunga på klitten min, en finger i fitta mi som masserte G-punktet mitt og to fingre opp i rumpa mi. Gud så frekt! Så rampete og godt. "Det...det kommer til å gå for meg" gispet jeg. "Ja, men det skal gå for deg nå" svarte han. Orgasmen tok meg som en eksplosjon.

Jeg hadde aldri hatt noen form for analsex, men orgasmen virket i hele underlivet og varte uendelig lenge. Jeg kom med et skrik og tunga hans slapp ikke klitten min et sekund! Før jeg var ferdig med å riste og skjelve la han seg oppå meg kjørte pikken sin inn i meg. Jeg blir kåt bare av å skrive det. Kuken. Pikken. Han støtte seg inn i meg, det var tydelig at han hadde ventet lenge. Han tok meg. Fortsatt skjelven og overfølsom etter orgasmen var jeg, men han var så klar for meg. Harde jukk fikk meg i gang igjen. Han satte seg opp på kne og snudde meg rundt. Sterke armer som vrengte meg rundt som en filledukke. Jeg sto på alle fire og han tok meg bakfra. Hardt. Med en hard kuk støtte han meg fremover, og med sterke armer dro han meg tilbake, bare for å sende pikken inn i meg igjen.

Jeg elsket det. Elsket å bli pult på et hotellrom av en mann som visste hvordan en kvinne skulle få nytelse. Jeg kjente at jeg snart kom igjen. Han trakk seg ut av meg og la seg på sengen, slik at han hadde beina nede på gulvet. -Sitt på meg, sa han. Jeg satta meg på skrevs over ham, og red ham mens han fortsatte å støte seg inn i meg. Kukken hans traff det samme G-punktet som han traff med fingrene da han slikket meg. Jeg kom igjen. Med grådige hender på brystene mine skylte en ny orgasme igjennom meg. Han stoppet ikke de harde jukkene. Jeg kjente at det snart gikk for ham.

Jeg ville ikke at han skulle komme inni meg, ettersom ingen av oss hadde tenkt på prevensjon. Nå var det min tur til å ta styringen. Jeg steg av kukken hans. En deilig, hard struttende kukk som glinset av saftene mine. Nå var han kåt! Jeg satte meg på kne på gulvet, og han førte pikken bort til munnen min mens han sto foran meg. Jeg åpnet munnen, og lot ham gli inn. Tunga mi roterte rundt kukkhodet hans. Han stønnet. Han elsket det. Elsket at JEG sugde kukken hans. Han var hard og glatt mot tunga og ganen min. Det var ikke lenge til han kom.

Grådig tok han tak i håret i bakhodet mitt, og jukket hardt inn og ut av munnen min. Men ikke uten kontroll. Han holdt ømt og hensynsfullt på siden av kinnet mitt, og han passet på at han ikke kjørte for langt bak i halsen min. Jeg stolte på ham. Jeg holdt på lårene hans, og strøk ham bak på rumpa. Fast. Veltrent. Nå var han like ved. Kåt. Ustoppelig. Umettelig. Han dunket inn og ut av munnen min mens jeg gjorde leppene mine så våt og behagelig som mulig. Skulle jeg ta spruten hans i munnen? Jeg lot det stå til. Jeg satt på kne og sugde pikken til en mann, og jeg skulle ta spruten i munnen. Han kom. Kukken svulmet opp et lite sekund, før den første spruten gikk inn i munnen min. Før den neste spruten trakk han seg ut, og satte kukken mot halsen min.

Han sprutet videre. Sprutet og sprutet, varm sæd rant nedover halsen min, nedover brystene, magen og fitta. Jeg så opp på ham og han så ned på meg. Sprutet og sprutet til han var ferdig. Da tok jeg ham i munnen igjen. Sugde forsiktig. Han stønnet. Han holdt meg fortsatt ømt og kjærlig rundt ansiktet. Han førte meg opp og kysset meg. Han løftet meg opp igjen, og la meg ned i sengen. Og der ble jeg værende.
 
Gutteproblemer? Prøv en mann istedet.