Fotballkampen jeg aldri glemmer

Det hadde vært en glovarm juni måned og alle værvarsler tydet på at det varme og fuktige været skulle holde seg sommeren gjennom. Jeg hadde kommet frem til den siste fredagen i måneden og så endelig lyset i tunnelen. Det var nemlig denne dagen som var min siste før jeg tok fatt på sommerferien. Det skulle bli en fantastisk følelse å skru av pc-en og glemme alt mas og stress de neste fire ukene. Utenfor kontorbygningen, som ligger i hjertet av Oslo hadde vi gutta på jobben lenge nytt godt av det varme været. Det var ikke sjelden vi kastet lange blikk mot lettkledde og solbrune damer som ruslet forbi på gaten. Det er liksom noe spesielt med denne tiden på året. ”Hvor er alle disse damene på vinteren? ”var en klassisk kommentar å høre fra en av de andre gutta. Dette var tiden der man virkelig kunne bli sittende lenge og dagdrømme om herlig sommersex med vilt fremmende jenter man tilfeldigvis støtte på i butikken på vei hjem fra jobb. Varmt og fint vær, deilige jenter overalt og kald øl hjemme i kjøleskapet. Ja, jeg var klar for litt ferie nå.

Hun og jeg hadde chattet litt med hverandre på nettet i en periode. Etter en lang tørkeperiode hadde jeg gått til det skrittet å registrere meg på en datingside og lagt hjerte og sjel i profilen min for å få fram hvilken kjernekar jeg egentlig var. Som en gledelig overraskelse så fikk jeg svar fra en av de aller første jentene jeg klikket meg inn på. Etter litt frem og tilbake fant vi hverandre på chatten og timene gikk raskt unna. Det første som slo meg med henne var øynene hennes. De lyste mot meg både av vellyst og empati, ja det var rett og slett noe med henne som jeg umiddelbart likte. Etter en periode med litt uskyldig flørting og hyggelig prat så kom vi en sen kveld inn mer på intime temaer, og vi fant fort tonen. Kanskje var det sommerværet som gjorde det men det var åpenbart at vi begge ble tente av den halvgrisete samtalen. Vi utvekslet bilder og vi likte begge det vi så.

Etter en kjapp tur innom leiligheten så rakk jeg akkurat fem-toget fra Oslo S. Turen gikk til hjembygda, en liten by plassert en times tid fra hovedstaden. Jeg skulle tilbringe en uke her i mitt barndomshjem og siden mine foreldre var bortreist så jeg frem til litt real avslapning. I det toget dro ut fra perrongen ristet det i lomma. ”hei kjekken” stod det, det var henne som lurte på hva slags planer jeg hadde for helgen. Siden hun også holder til i samme fylke som mitt hjemsted blei vi mer eller mindre enige om å møtes i løpet av helgen. Dessverre hadde jeg for lengst lovet meg bort til gamle kompiser både fredag og lørdag så vi satset på søndagen. Toget suste av gårde og jeg lente meg tilbake med et glis om munnen. En fest eller to med gamle kompiser, date på søndagen og fri de fire nærmeste ukene! Ikke rart jeg fikk rare blikk fra de andre passasjerene der jeg satt og smilte. Etter to knallbra fester våknet jeg usedvanlig tidlig på søndagen. Vi hadde hatt litt kontakt på sms i løpet av helgen og hadde blitt enige om å stikke på fotballkamp og muligens gå ut å ta noen øl i etterkant. Siden hun også hadde ferie var vi begge i strålende humør. En kompis var grei og kjørte meg de førtifem minuttene og jeg gikk ut av bilen med et hode fylt av forventninger og et hjerte som dunket nervøst. Tenk hvis vi ikke fant tonen, kanskje hun ikke likte det hun så? Nei, jeg mannet meg opp og presset frem brystkassa.

For anledningen hadde jeg satt på meg en lang kamuflasjeshorts, ganske tettsittende t-skjorte og en grønn militærcaps. Jeg gikk til det avtalte møtestedet utenfor stadion og ventet i spenning. Det gikk fem minutter så fikk jeg en melding. ”snu deg da kjekken”, det var henne. Hun stod bare tre meter rett bak meg. I det jeg snudde meg og øynene våre møttes kjente jeg med en gang en seksuell gnist. Jeg kunne liksom bare kjenne det på kroppen at dette var en dame jeg hadde utrolig lyst på. I det hun klemmer meg og sier hei så kjenner jeg den deilige duften fra parfymen hennes og det gir meg nesten frysninger nedover ryggen. Herregud tenker jeg, for en sexy dame. Jeg tar et rask blikk opp og ned og registrerer at hun må ha lest tankene mine. Hun har på seg en kort kjole i dongeristoff. Jeg kikker ned på de deilige solbrune lårene hennes og registrert at hun har satt på seg et par sexy sorte støvletter med akkurat passende høye heler. Perfekt.

Praten går løst mellom oss og det er tydelig at vi begge er tilfreds med hverandre. I folkemengden opp trappen på tribunen tar jeg tak rundt livet hennes slik at vi ikke skilles fra hverandre. Hun snur seg og ser på meg, smiler ikke men bare gir meg et blikk som gjør at jeg må konsentrere meg hardt for å ikke få ereksjon der og da. Vi setter oss ned relativt langt oppe på tribunen og jeg føler at dette er virkelig en av livets gode sider. Fotballkamp rett foran meg og en deilig, solbrun og utrolig hyggelig jente ved siden av. Etter hvert som kampen tar til klarer jeg ikke la være å kaste små blikk ned på lårene og puppene hennes. Jeg vet godt at hun merker dette men jeg klarer rett og slett ikke å la være. Ved en anledning så lener hun seg fremover for å plukke opp noe fra vesken sin. Jeg kan ikke unngå å få innsyn mot de herlige brystene som på en perfekt måte fyller ut den sorte bhen.

Etter ca 30 min med håpløs norsk fotball er det hennes tur. Hun snur seg mot meg og ser meg i øynene. Det er tydelig at høflighetsfrasene er over og jeg merket at den seksuelle stemningen er til å ta og føle på. Hun tar tak i shortsen min og sier hun liker den, det samme med t-skjorta. Jeg merker veldig godt at ting begynner å skje i buksa. Etter noen sekunder med øynekontakt legger jeg hånden rundt henne og vi setter oss tettere sammen. Pang! 1-0 til hjemmelaget, publikum er i ekstase og applausen runger over stadion. Vi reiser oss opp og begynner å klappe. Takk gud for at jeg valgte en stram Bjørn Borg bokser som holder ting på plass nedentil mens jeg står der og hopper. Etter de første 45, går jeg i pausen og kjøper to softis. Vi setter vendt mot hverandre og slurper i oss isen som to unger. Det er en nytelse og se hvordan leppene og tungen hennes beveger seg rundt på isen med stor innlevelse. Jeg skal innrømme at hennes ord går tvers igjennom hodet mitt og tankene heller dreier seg om hennes lepper rundt mitt knallharde jern. Vi hadde snakket om dette før i våre pirrende samtaler på nettet der det hadde kommet frem at hun elsket å bruke munnen på alle slags måter. Det gjorde meg ikke mindre kåt der jeg satt.

Kampen nærmet seg slutten og vi kunne se sola var på vei ned bak horisonten. Vi var innom ulike temaer og hadde virkelig funnet tonen. Jeg hadde henne godt plassert i armkroken da jeg helt plutselig og nesten på ren refleks ga henne et ømt kyss på halsen. Måten hun beveget hodet på tilsa at hun ville ha mer så jeg kysset henne to tre ganger, og lot tungen min kile henne litt nedover halsen. Jeg merket fort at hun ble opphisset siden hun nesten spontant snudde seg og slikket meg lett i øret mens hun hvisket at hun gjerne ville gå. Fotball fikk være fotball tenkte jeg og var rask med å reise meg opp. Hun gikk med raske skritt og stoppet brått i bunnen av tribunetrappen. Jeg ble litt overrasket da jeg plutselig kjente to våte lepper rundt munnen min. Det var tydelig at kyssene på halsen hadde hatt sin effekt. Vi ble stående og råkline i et halvminutt før hun foreslo å gå direkte hjem til henne som var en 10 minutters spasertur unna. Det var selvfølgelig ikke meg imot så vi marsjerte av gårde i et relativt høyt tempo. Det var en fryd for øyet å se hvordan rompa hennes beveget seg i den trange kjolen og høre de høye hælene klikke mot asfalten.

Da vi var fremme satte jeg meg ned i solsengen ute på terrassen mens hun gikk inn for å hente et par kalde øl. Vi hadde roet oss ned litt nå og var begge lystne på en kald pils på denne herlige sommerkvelden. Til min store begeistring kom hun og sette seg skrevs over solsengen med ansiktet mot meg. Måten hun løftet beinet på når hun satte seg over gjorde at jeg lett kunne se den lille stringtrusen hun hadde under. Jeg så det i blikket hennes at hun ville jeg skulle se. Etter en halv øl hoppet jeg en halvmeter frem slik at vi havnet helt inntil hverandre. Som en reaksjon plasserte hun beina skrevs over mine og jeg tok tak i henne og presset henne inntil meg. Uten et eneste ord sagt satte vi i gang og leke med tungene og tafse på hverandres kropper. Måten hun satt på gjorde at kjolen gled helt opp og det tok ikke lang tid før hånden min var på gang med å leke med fitta. Jeg kjente med en gang utenpå trusa at hun var våt, veldig våt. På samme tid kneppet hun opp shortsen min og frigjorde den steinharde pikken. I det hun tok tak i den og dro forhuden tilbake ga jeg fra meg et godt stønn.

Det var en vanvittig deilig følelse og sitte på den måten og tilfredsstille hverandre. Siden vi satt utendørs og for så vidt var til naboen beskuelse gikk vi etter en stund inn på soverommet. Hun satt seg ned på sengkanten og kastet leppene sine rundt pikken min som stod som en kjepp ut fra shortsen min. Mens hun sugde og slikket på meg dro jeg kjolen hennes over hodet så jeg kunne nyte den deilig brune kroppen mens jeg mottok hennes herlige behandling. Jeg var rask til å få av bhen og ble begeistret av to stive brystvorter som pekte mot meg. I tillegg hadde hun beholdt støvlettene på, noe som gjorde dette til et utrolig erotisk øyeblikk. Nå var det hennes tur. Jeg dro av henne stringen og hun la seg ned på senga med spredte ben. Jeg så den bløte nybarberte fitta hennes lyse mot meg og brukte ikke lang tid før jeg lot tunga jobbe opp og ned langs åpningen. Hendene mine brukte jeg til å spre leppene slik at jeg kunne suge og bruke tungespissen mot klitoris. Det var tydelig at hun likte dette siden hun stønnet høyere og vred seg i senga.

Plutselig tok hun tak i håret mitt og dro hodet mitt opp mellom beina. Hun så på meg med kåte øyne og nærmest forlangte at jeg skulle trenge inn i henne. Pikken min var fortsatt knallhard av all opphisselsen, så jeg lente meg over henne og kunne kjenne det harde lemmet mitt sakte gli inn. I det øyeblikket stoppet hele verden opp, det var rett og slett ubeskrivelig deilig for oss begge. Det var nesten så vi trakk et lettelsens sukk fordi vi hadde kåtet hverandre opp så lenge og nå fikk vi endelig oppleve det deiligste vi visste om. Jeg ble liggende og jokke på henne som jeg aldri hadde gjort før. Hun holdt hardt rundt armene mine mens jeg spente kroppen for å gi henne mer kraft hver eneste gang kuken gikk inn. Vi knulla som to gærninger og svetten rant av de solbrune kroppene våres. Jeg hadde fantasert om dette så mange ganger og ikke i mine villeste fantasier trodde jeg at det skulle være så deilig. Jeg lukket øynene og lot kroppen styre hver bevegelse. Vi hadde holdt på en stund og vi kom begge inn i en fase der vi ville ta det litt roligere.

Jeg gikk bort til en av stolene på soverommet og lente meg tilbake. Det tar på med en slik type av fysisk aktivitet. Nesten ubevisst satt jeg og dro litt i meg selv mens hun lå i senga og kikket bort på meg. Med et smil om munnen spurte jeg ”hva skal vi gjøre nå da?”, det var tydelig at vi var veldig komfortable og hadde det utrolig bra som sexpartnere. Etter noe betenkningstid svarte hun ”hmm, bare sitt der i stolen du vennen”. Hun reiste seg fra senga og gikk en drøy meter mot meg. Hele tiden med øynene festet rett i mine. Så stoppet hun plutselig opp og spredte beina fra hverandre. Gud for et syn. Der stod hun i høye heler med bena en halvmeter fra hverandre og kikket på meg med et blikk jeg aldri vil glemme. Hun tok tak i den ene brystvorta og klemte på den. Den andre hånden gikk ned på den glatte musa og kilte på klitten. Der satt jeg med pikken i hånda og så på denne gudinnen foran meg. Jeg gjorde uttrykk for hvor utrolig sexy hun var og hun svarte meg med samme mynt. Det var tydelig at nå ville hun også snakke litt ”dirty talk”, noe som jeg satte stor pris på.

”Du aner ikke hvor kåt jeg var under fotballkampen i stad” sier hun med tung pust. Å høre slike ord gjorde meg utrolig opphisset og hun kunne se det på meg. ”Skal jeg komme bort ditt og sette meg på kuken din?” fortsetter hun. Jeg klarer nesten ikke å få frem et ja men gir henne et tydelig nikk med hodet. Hun går mot meg med sexy gange og jeg setter meg til slik at hun kan tre seg rett ned på pikken min. Jeg sitter med kroppen i nitti grader på stolen og hun skrevs over. Begge mine hender tar tak i rompa hennes slik at jeg kan presse henne opp og ned. Hun er så het nå at fittesaften renner ned på meg. Munnen min suger tak i den ene brystvorten mens jeg dasker henne på rompa. Vi knuller i et høyere og høyere tempo og det er helt tydelig at vi begge snart ikke klarer mer. I alle fall i denne omgang. Hun tar armene rundt hodet mitt og presser det inn mot puppene. ”Nå kommer jeg snart” utbryter hun mellom de kraftige stønnene og merker kroppen hennes rister i ukontrollerte bevegelser. "Ja, jeg må sprute snart” kommer det spontant fra meg. Hun svarer rask tilbake at hun gjerne vil ha alt sammen inn i munnen. Det nærmer seg en vanvittig orgasme og jeg gjør alt jeg kan får å at hun skal få det så deilig som mulig. Hun jokker på pikken min nå og jeg har mer enn nok med å holde henne på plass. Så plutselig skjer det, hun blir helt stille i to sekunder for hun høylytt skriker ut mens jeg kjenner fitteleppene hennes strammer seg rundt pikken. Hun puster og peser og nærmest skjelver lenge for hun får igjen fatningen. ”Herregud så sinnsykt deilig” sier hun for hun roer seg ned og lener seg mot meg.

Men hun er tydeligvis ikke ferdig enda, før jeg vet ordet av det sitter hun på kne foran meg der jeg sitter på kanten av stolen. Hun legger en hånd rundt pungen min og en hånd på sitt eget bryst før hun ser opp på meg. Bare det synet av henne og de deilige kjærtegnene fører til at jeg ronker som besatt. Lårene mine skjelver og ansiktet mitt vrenger seg i tilfredstillelse i det jeg spruter en stor varm ladning inn i munnen henne og resten renner nedover brystene. Det er som en ny verden åpner seg og jeg har aldri tidligere opplevd noe i nærheten. Hun tar tak i kuken og drar ut de siste dråpene før hun legger seg flat på gulvet med et stort smil. Jeg vet hun er fornøyd men kan ikke unngå å spørre hvorfor hun smiler sånn. ”Hvordan gikk egentlig kampen?” sier hun. Jeg bryter sammen i latter og faller om på gulvet ved siden av.