Første møte

Vi hadde snakket sammen en stund på meldinger på Facebook, og bestemt oss for å endelig møtes. Jeg tok toget inn til Oslo S for å møte deg der, og jeg kjente at det kriblet i hele kroppen. Jeg hadde blondt, rett og halvlangt hår, hadde på meg et grått skjørt som satt tett inntil lårene, og en vanlig svart singlet. Da jeg skulle gå av toget skalv jeg, og ville egentlig løpe vekk der ifra, men så fikk jeg øye på deg... Du sto der i en lekker blå dongeribukse, svart t-skjorte og jeg ville bare ha deg. Det første jeg la merke til var det mørke håret, og de blå øynene. I tillegg hadde du fått litt brunfarge av sola. Vi ble enige om å dra til Christiania Hotel og spise litt, ettersom jeg skulle bo en natt på hotellet. Vi spiste pizza, og koste oss med en øl hver. Jeg hadde det så bra, og det virket som at du koste deg også.

Etter hvert reiste jeg meg og ba deg bli med opp på rommet mitt for å se hvordan det var. Idet jeg hadde lukket døra til rommet etter oss, kastet du deg over meg. Jeg var klemt inntil veggen, og du var en jævlig god kysser. Jeg prøvde å ta kontrollen, men du løftet meg opp og la meg på sengen. Du tok av meg skjørtet, trusa og singletten min. Forsiktig kyssa du meg på klitoris, og så startet du å slikke meg intenst. Jeg holdt tak i håret ditt, skrek etter Gud og faen. Jeg kom, og jeg visste at dette ville bli en deilig kveld. Jeg spurte om tillatelse til å suge deg, men jeg fikk ikke lov enda. Du ville ta meg bakfra, både vanlig og anal. Jeg kjente noe kaldt og godt mot analåpningen, og du masserte forsiktig med en finger utenpå. Først penetrerte du meg i vagina, og du var stor. Du hadde den ene hånden i håret mitt og den andre ved rumpa. Det var varmt, og jeg følte jeg var i himmelen.

Plutselig stoppet du opp, kysset meg på kinnet og sa at du ville ta anal nå, jeg nikket. Du stakk to fingre inn, og jeg kjente både nytelse og smerte. Forsiktig penetrerte du, og du stønnet. Etter 20 sekunder er alt deilig, og du tar meg virkelig hardt. Jeg skriker og er i ferd med å sprenge... Du ber meg sette meg over deg med ryggen mot ansiktet ditt, og du sitter inntil veggen. Jeg setter meg over deg og kjenner penisen din gli inn i analen min. Du masserer brystene mine og kysser meg i nakken mens jeg rir opp og ned.
 
Etter at du kom vil jeg dusje. Du ble med inn, og etter å ha vasket oss grundig, setter jeg meg på huk og suger deg. Jeg tar grep rundt rumpa di, suger for harde livet og kjenner en varm væske fylle munnen. Etter dusjen tørker jeg meg og smører meg inn i olje. Du står bak meg og smører brystene mine, så rompa. Du snur meg mot deg og kysser meg, lidenskapelig, deilig... Du løfter meg opp etter rumpa og setter meg på vasken. Vi blir fort gira begge to, og du begynner å fingre meg. Jeg stiger ned av benken, snur meg og stiller meg slik at du kan ta meg bakfra, med albuene på benken og rumpa i været. Du penetrerer, og tar meg hardt. Jeg får noen slag på rumpa og kjenner at jeg kommer hvert øyeblikk. Vi legger oss i senga og ser på hverandre. Vi lurer på hvordan vi skal få nok. Etter omtrent 20 minutter begynner du å massere meg på skuldrene. Allerede vet jeg hvordan det vil ende.