Første møte

Jeg var 16 år gammel, og allerede en ganske seksuelt frustrert fyr. Jeg hadde møtt ei jente på nettet og hun var 17år! Hun var ganske fin, med en perfekt bikinikropp og deilige pupper. Vi hadde bestemt oss for at vi skulle møtes hjemme hos henne, en dag etter skolen, og den dagen kom fort!

Jeg hadde nettopp kommet hjem da jeg fikk melding av henne. "Du har ikke lyst til å ta deg en tur da?" Det tok ikke lang tid før jeg var ute av huset og satt på bussen. Jeg sendte melding tilbake og sa at jeg var der om to minutter. Jeg gikk av bussen rett utenfor huset hennes og hadde egentlig ingen store forventninger for møtet. Da jeg kom fram til huset, hang det en lapp på døra. "Det er bare å komme inn, jeg er i dusjen." Jeg gikk inn i huset som var ganske fint, og fant veien inn til stuen.
 
Den ene veggen var fylt med glassdører som ga en fantastisk utsikt over byen, men også ganske god sikt utenfra og inn. Jeg hørte lyden av dusjen som ble skrudd av og like etter steg som kom ned trappa. Øynene mine festet seg til de lange og deilige beina til Nora, som fortsatt var våte etter dusjen. Hun hadde bare tatt et håndkle rundt kroppen som såvidt dekket puppene og ikke gikk lengre ned enn et miniskjørt.

"Jeg syns jeg hørte du kom inn," sa hun med et lurt smil. Jeg svarte ikke engang, jeg var for opptatt med å beundre den dryppende våte kroppen hennes. Jeg kunne nesten se musa hennes fra der hun stod i trappa. Det blonde håret hennes var også dryppende vått og rakk omtrent ned til puppene. Hun gikk videre nedover trappen og kom bort til meg. Hun la en hånd på brystet mitt og presset meg bakover helt inntil veggen av glassdører. Hun hvisket meg inn i øret, "liker du det du ser?"

Jeg kom ikke med noe annet enn et stønn da jeg kjente hånda hennes som bevegde seg ned magen min og over lemmet mitt. Jeg ble stiv med en gang. Hun returnerte et lite stønn da hun kjente størrelsen på pikken min. Hendene mine førte jeg nedover ryggen hennes og over den stramme rumpa hennes. Jeg dro henne inntil meg så hun kunne kjenne den stive pikken min mot skrittet hennes gjennom buksa mi. Hun begynte å gni skrittet sitt mot pikken min og jeg ble bare stivere.

Leppene våre møttes i et ømt kyss, før hun trakk seg rolig unna meg. Hun så på meg med et forførende blikk og lot håndkle falle. Hele kroppen hennes var fortsatt våt og dette tente meg. Hun begynte å massere puppene sine, før hun lot den ene hånda gli over magen og ned mellom beina. Hun ga fra seg et lite stønn og spurte, "lyst til å leke?". Jeg ga henne ett kyss på halsen og svarte ja. Jeg kastet av meg klærne og var nå helt naken. Jeg lot hendene mine gli over den nakene rompa hennes, før jeg løftet henne opp og hun låste beina rundt hoftene mine.

Den stive pikken min var klemt innat den våte fitta hennes. Jeg presset henne mot veggen av glassdører og lot pikken min gli inn i henne. "Ah!" Ropte hun ut. Jeg lot pikken rolig presse seg inn og ut av henne. Fitta hennes var utrolig trang, så jeg måtte konsentrere meg for å ikke komme med en gang. Hun kysset meg på halsen og alt føltes perfekt! "Jasså, så det er her dere holder på," hørte jeg bak meg.

Tydeligvis var dette venninna til Nora. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Skulle jeg fortsette eller stoppe? Det var da jeg kjente et par pupper presse seg mot ryggen min. Hun var allerede naken! "Håper ikke det gjør noe om jeg blir med," sa venninna. Hun tok et fast grep om rumpa mi og hviska meg i øret hvor våt og klar hun var. Jeg satt Nora ned og gav henne et våt og langt tungekyss før begge jentene førte meg bort til sofaen.

Venninna til Nora dytta meg ned i sofaen, satt seg på kne og begynte å suge meg. Nora så på meg med et forførende blikk før hun satt seg mellom meg og venninna og begynte å råkline med meg! Men nå var det min tur til å jobbe litt. Jentene la meg ned, Nora satt seg over ansiktet mitt så jeg hadde perfekt tilgang til den glattbarberte fitta. Jeg lot tunga gli mellom kjønnsleppene hennes. Hun satt seg nærmest oppå ansiktet mitt og begynte å bevege hoftene fram og tilbake. Samtidig kjente jeg at venninna satt seg på den stive pikken min, og jeg kom helt til bunns. Jentene stønna i kor. Jeg glemmer aldri det møtet.