Første gang!

Jeg var ung, spent og kåt som en hingst. Jeg skulle møte en jeg hadde snakket med på nettet for første gang, og han hadde gitt klar beskjed om hvor lyst han hadde på meg og hvor mye deilig han skulle gjøre. Jeg hadde skrevet rett før vi skulle møtes,at han måtte tørre å kysse meg offentlig før han fikk meg til sengs. Jeg kom til stedet hvor vi skulle møtes, og jeg fikk øye på han med en gang. Han kom rett bort og ga meg et evigvarende tungekyss. Jeg hadde lyst på han. Mer enn noen gang! Jeg tok han i hånda og begynte å gå hjemover. Han holdt et fast grep om rumpa mi og jeg svulmet mer og mer opp nedentil. Pulsen dunket hardt i klitten.

Vi kom til døra til leiligheten min, og så fort jeg låste opp, dro han meg inn og dunket meg inn i veggen. Han kysset meg så intenst, og jeg ble så kåt at jeg måtte klynke svakt for å holde igjen begjæret mitt. Han prøvde å kle av meg og jeg hjalp han. Vi beveget oss inn på soverommet og han smalt meg ned på sengen. Han visste fra før av at jeg likte å bli dominert. Jeg lå der og bare tok imot. Han stelte seg over meg slik at jeg fikk dratt av han buksene og til slutt boxeren. Der var den. Den stod rett ut og var ca. 3 cm fra ansiktet mitt. Jeg gapte opp og begynte å suge han taktfast. Han var så hard, så god, så innmari lysten på meg! Jeg sugde han hardt og rullet med tunga rundt hodet. Jeg begynte å runke han og etterhvert ba han meg stoppe. "Jeg vil ikke komme enda".

Han dyttet meg ned på sengen, og dro plutselig frem to silkebånd. Jeg kjente at kriblingen i underlivet økte. Han skulle binde meg fast! Han bandt meg hardt fast i begge armene, og begynte så å slikke meg. Han suttet på klitten min og jeg var så nær å komme at jeg bare lå å vred meg av velvære. Han stakk to fingre inn i meg mens han slikket og jeg kjente at det snart gikk for meg! Akkurat da stoppet han, han slikket seg på fingrene,som var våte av min kåtskap, for så å kysse meg. Jeg kjente smaken av meg sev og hvor kåt jeg var. Han kysset meg nedover den nakne overkroppen og sugde meg lenge på hver brystvorte, før han sakte tredde herligheten sin inn i meg, mens han så på meg med lure og kåte øyne.

Han begynte sakte, men økte etterhvert som jeg ble ivrig, til slutt gikk det så fort at jeg bare måtte komme! Jeg hylte av vellyst og han trakk seg sakte ut av meg mens han enda sprutet litt. Han sølte på låret sitt. Og siden han visste hvor mye jeg elsket å bli dominert, bandt han meg opp igjen, for så å si; "Sleik det av låret mitt". Han dyttet ansiktet mitt ned og jeg vasket opp de deilige dråpene hans med tungen. Han hentet deretter frem sine to fingre igjen og begynte å jobbe inni meg. "Jeg skal få deg til å komme så mange ganger at du vil forgude meg" sa han. Jeg var vill av begeistring. Og resten av kvelden bestod av den ene orgasmen etter den andre.