Første daten!

Jeg var med venninna mi ned til by'n en kveld... Vi hadde fått en kamerat til å hente oss for ingen av oss hadde lappen. Han som henta oss var 5 år eldre enn meg, og jeg hadde akkurat blitt singel.

Da vi kom ned til by'n begynte gutten å holde rundt meg og gi meg klem og kysse meg. Vi drog tilbake der vi bor etter en stund og jeg og kær'n gikk på rommet for å bli bedre kjent. Vi la oss i senga og han la seg til å stryke meg forsiktig og deilig på hele kroppen. Jeg kjente jeg ble fort våt og jeg begynte å renne.

Han ba meg ta hånda mi ned på det stive lemme hans og det var deilig stort! Han begynte sakte men sikkert, men ikke på en sjenert måte å bevege seg ned mot musa mi. Det var så pirrende å kjenne han ta på meg sånn! Han drog av meg alt av klær og begynte å slikke og bite meg på nipplene. Han kysset meg nedover hele magen og kysset meg nedover beinet, deretter gikk han opp igjen å begynte å masere klitorisen min med tunga! Jeg ble bare våtere og våtere! Jeg nådde klimaks, og han kom opp igjen, og da ville jeg gi han den samme gleden som han hadde gitt meg!

Jeg drog av han buksa og begynte å suge han hardt! Jeg hørte han stønna, og han stønna bare mer og mer! Kuken hans ble bare stivere og stivere inne i munnen min til det gikk for han! Vi var fortsatt ikke ferdige! Både jeg og han visste vi ville mer! Han vred meg over på magen og fikk meg opp på alle fire da han begynte å ta meg HARDT bakfra! Ballene hans dasket mot klitoris på den deiligste måten du kan tenke deg!

Etter en liten stund så rykket jeg til og dyttet han over på ryggen for så å ri han fort og hardt! Både jeg og han begynte å stønne høyere og høyere før begge endte i et høyt orgasmekor! Etter det lå vi lenge i senga og bare kosa og slappa av! Vi bestemte oss at vi skulle dra på badeland noen dager etterpå, og du skal vite det at jeg fikk meg et deilig, hardt lem der også!