Forbudte lyster

Jeg kjente at det prikket i nakken. Jeg snudde meg og ble møtt av et intenst isblått blikk. Jeg kjente at jeg ble rød og pusten gikk ørlite fortere. Jeg hadde drukket en del vin og kjente at beslutningen om å holde meg unna ham var på vaklende grunn. Det hadde aldri skjedd noe mellom oss, men spenningen var alltid der. Det formelig gnistret mellom oss, og hadde det ikke vært for hans kone ville vi nok overgitt oss for lenge siden.

Denne kvelden var det noe som var annerledes. Plutselig sto han ved siden av meg. Der var du, sa han med hes stemme. Jeg har sett etter deg… Han rakte meg et nytt vinglass, og hånden hans kom borti min. Jeg trakk pusten raskt, som om berøringen hans brant meg. Han gransket meg intenst mens han tok en slurk av whiskey-glasset sitt. Nervøst lot jeg tungen gli raskt over leppene mine, som var blitt merkelig tørre. Dans med meg, sa han. Vi gled ut på dansegulvet, musikken var langsom, tung og pulserende. Akkurat som stemningen mellom oss. Han la hånden sin på ryggen min. Tommelen hans strøk sakte over korsryggen min, samtidig som kinnet hans tidvis ble presset mot mitt. Jeg var tung og urolig i hele kroppen. Lengtet etter å presse meg mot han, kjenne etter at jeg ikke var alene om å være påvirket.

Jeg klarer ikke motstå deg lenger, hvisket han i øret mitt… Hvis du vil ha meg, er jeg din. Hvis ikke snakker vi aldri om dette igjen. Jeg svelget og prøvde å få kontroll over meg selv. Blikkene våre møttes og jeg visste at jeg var fortapt… Vi var alene. Jeg var svimmel av både vinen jeg hadde drukket og av nærheten hans. I et anfall av sjenanse trakk jeg meg unna ham, men han tok tak i armene mine og presset meg inntil ham. Han kysset meg intenst og stakk tungen sin langt inn i munnen min. Han smakte whiskey, og jeg hadde aldri kjent noe så opphissende i mitt liv. Han kysset meg nedover halsen og suget på meg til jeg ikke klarte å la være å stønne høylydt. Jeg tok av ham slipset, og begynte å kneppe opp skjorta hans. Brystkassen hans var hårete og huden varm og deilig. Han dro opp kjolen min og kastet den på gulvet. Jeg sto foran ham i bare undertøyet og han slukte meg med blikket sitt.

Jeg løsnet beltet hans og åpnet buksene. Jeg klarte ikke å la være å stirre på hans muskuløse lår og bulen på bokseren hans. Han satte seg ned på sofaen og trakk meg ned til seg, slik at jeg satt oppå ham og kunne føle hver centimeter av ham. Han løsnet BHen min, og fjernet den raskt. Han tok den ene brystvorten min i munnen og sugde hardt på den inntil jeg følte at jeg holdt på å eksplodere. Han ga den andre vorten den samme behandlingen, og jeg kunne se at han nøt både det og reaksjonen min. Jeg dro ned bokseren hans og vred meg utålmodig ut av den lille g-strengen min. Jeg kysset ham intenst og tok ham i hånden min. Han var stiv og hard. Jeg satte meg oppå ham igjen og kjente at han sakte trengte inn i meg, centimeter for centimeter. Jeg forsøkte å holde igjen og beveget meg like sakte som han hadde trengt inn i meg. Til slutt klarte jeg mer, og økte tempoet kraftig. Han hadde hendene sine på hoftene mine og jeg kunne kjenne at han konsentrerte seg hardt for ikke å komme. I alle fall ikke ennå… Han klemte rumpeballene mine og beveget seg hardt ut og inn av meg.

Plutselig kjente jeg at det eksploderte inne i meg, og skjedemusklene mine trakk jeg hardt sammen rundt ham. Med et stønn overga han seg og sprutet inn i meg. Jeg reiste meg og så at sæden hans strømmet ut av meg og la seg på ham. Blikkene våre møttes og jeg kunne se at øynene hans glitret skjelmsk. Selv om det ikke burde skjedd, visste jeg likevel at muligheten for at det ville skje igjen nærmest var uungåelig…