Forbudt område! | Kondomeriet

Forbudt område!

Det var en deilig vårdag ute. Blomstene hadde sprunget fram og det var lysere tider. Jeg kunne kjenne på kroppen at det var blitt varmere i været og at den herlige vårkåtheten blomstret. Det var denne vårdagen, etter en herlig dag i solen, jeg bestemte meg for å være med min 13 år eldre kjæreste på jobb. Han skulle jobbe natt, og jeg visste at han elsket å ha meg i sitt selskap i de lange nattetimer.

Klokka nærmet seg 23, og jeg visse han ikke var langt unna for å hente meg, jeg kjente en kriblende følelse i kjønnet mitt. Vi var jo nyforelsket og sexen var på topp. Jeg elsket å tenke på det stive kjønnet hans som glei inn i meg. Jeg kjente det kriblet godt da. Like rundt hjørnet kom han kjørende, jeg tok genseren og løp ned i veien. Vi smilte fint til hverandre før jeg satte meg inn i bilen og vi kjørte til jobben hans. Vi ble sittende og prate en stund på jobben hans om både løst og fast, men vi endte opp med å snakke om sex til slutt. Jeg syns jeg hører han i hodet enda; ”det beste jeg vet er å slikke, la tungen gli nedover kjønnet, suge litt på leppene før jeg bryter løs med mange ulike bevegelser på klitoris,”Jeg kjente det svulmet godt opp der nede når han snakket slik til meg. Men jeg var ikke værre på det selv og svarte med å si ”ja, og det beste jeg vet er å få en stiv, hard kuk rett i munnen. Leke med tungen rundt penishodet, stikke hele penisen ned i halsen for å deretter øke til raskere tempo, mens jeg strammer leppene rundt penisen og bruker tungen inni munnen for å treffe de rette punktene. For å så få munnen fylt munnen med herlig kjønnsvæsker” - det var det beste jeg visste. Jeg var en ung jente og han en god del år eldre, men jeg var godt lært opp og han hadde god erfaring fra tidligere. Sammen var vi perfekte til å tilfredsstille hverandre.

Vi ble sittende en liten stund og pirre hverandre med sexprat, før jeg til slutt bestemte meg for å gjøre ord om til handling. ”Reis deg opp og stikk den i munnen min", sa jeg. Han så litt overrasket på meg og sa ”du vet det er farlig å gjøre det her på jobben, jeg kan harde følger om det blir oppdaget”. Jeg smilte, tok tak i han,dro ned buksen og en halvstiv penis kom til syne, jeg puttet den straks i munnen og begynte å slikke og suge varsomt. Lekte med tungen rundt hodet, nøt det å kjenne kjønnet vokse dramatisk i munnen min. ”Vent” sa han. Han tok tak i meg og førte meg ut på toalettet som låg rett utenfor kontoret. Han kysset meg varsomt på munnen, før han dro opp min genser, og leitet fram mine stive brystvorter. Han lekte med de varsomt, før han fortsatte ned til mitt underliv, drog av meg både bukse og undertøy. Plasserte meg ned på toalettet med beina godt fra hverandre så mitt oppsvulmede kjønn lyste i været. Kysset meg nedover, for så å putte hele kjønnet mitt i munnen.

Jeg kjente hvor oppsvulmet mine store kjønnslepper var og hvor vått det var. Han lekte seg litt rundt på kjønnet før han strakk tunga rett på klitten og førte herlige bevegelser, fram og tilbake, opp og ned. Jeg kjente jeg var sprengkåt, lengtet etter å kjenne en stiv og hard penis trenge inn i meg. Jeg hadde ikke før sagt det før han grep fatt i hoften min og snudde meg opp slikt at jeg stod oppreist i 90 grader. Han drog fram penisen som selv så ut som var full i lyster. Klar for å bli kjørt rett inn. Han styrte den rett på, jeg slapp fra meg et godt stønn da jeg kjente den glei inn i meg, helt inn til bunnen i meg. Han begynte forsiktig å føre den inn og ut. Jeg trodde nesten hele musa mi skulle sprenge av kåthet og nytelse. Jeg strakk armen ned og begynt å stimulere min klitoris med fingrene, mens han økte på tempoet inn og ut av mitt rennende våte kjønn. Jeg hørte at begge to var andpustne og nøt hvert sekund. Han grep hoftene mine og tok meg enda hardere og jeg økte tempoet på fingrene som sklei over klitten. Jeg kjente til slutt at penisen hans inni meg vokste enda mer og jeg visste han ikke var langt unna å komme, og jeg var ikke langt unna selv.

Før jeg visste ordet av det, kjente jeg at musa mi strammet seg godt, og en eksplosjon skjedde der nede. Musklene stramma seg godt, og en herlig følelse falt over meg. Så kjente jeg at han sprutet sine væsker godt inni meg, og begge to stønnet høyt. Fy katten så herlig, nytelse av beste kvalitet. Vi fikk på oss klærne i en fart og kom oss inn på kontoret igjen. En liten stille stund satt vi bare der og smilte til hverandre, før han utbrøt ”Det var utrolig deilig, men ulovlig. Tenkt om vi hadde blitt tatt”. Jeg smilte frekt før jeg svarte "Er det ikke pirrende?”