Forbudt frukt

"Han slo meg hardt og velfortjent på den ene siden av rumpa, mens den andre slapp håret mitt. Jeg hørte han spyttet og jeg kjente en deilig finger skli inn i rumpehullet mitt."

Jeg satt på Tinder og kjedet meg. Sveipet mest til venstre da utvalget så «plaint» ut. Så kom han opp, mørkt hår og dét blikket. Jeg kjente han igjen, hadde vært på noen fester før. «Er han blitt singel?» tenkte jeg, mens jeg kikket på bildene hans. Han visste akkurat hvordan han skulle posere. Han hadde det fine tankefulle trekket over flere av bildene. Jeg swipet høyre, ville se hva som skjedde. Det tok ikke lang tid før det spennende plinget kimet fra telefonen. *en ny match* vi sendte begge en wink emoji; dette blir lekent, tenkte jeg.

Noen dager etterpå inviterte han meg på middag, jeg fikk en øl og han skulle kjøre meg hjem senere. Det tok ikke lang tid før vi kom inn på felles kjente. Han kjente eksen, og hjertet sank litt, han fortsatte med at dette kunne bli feil og han ville ikke ha noe bråk. Så jeg tok det som en utfordring, for hvem vil vel spille fint når den deilige mannen foran meg så såå innbydende ut. Vi utvekslet blikk, tok lett på hverandre og lo litt ekstra over de neste timene. Klokken ble rundt to og han spurte om jeg ville hjem. «Ikke lag noe styr for min del, jeg kan ta sofaen» Han lo og sa jeg skulle få en seng som stod ledig oppe. Han tok meg med opp, før han gikk på badet sa han «legg deg akkurat der du vil» med et ekstra blikk mot den åpne døra. Jeg tok av meg alt utenom det nøye utvalgte undertøyet som fremhevet fasongen, krøp til sengs, så kom han inn. Han lo lekent og sa det var hans seng, men jeg kunne ligge der om jeg lovte å oppføre meg. «Som om» tenkte jeg. Jeg spurte om en ekstra pute, som jeg tok mellom bena og han skjønte hva jeg ville. Som et rovdyr over byttet sitt, bykset han over meg og sa «hvis du vil ha noe mellom bena skal du da få det».

Leppene møttes og det var så sexy. Han bet meg lett, sugde litt på underleppa før han kysset seg nedover. Med en hånd kneppet han av bhen, før han lekte med piercingen i nippelen, jeg kjente den hardnet over metallet; en følelse jeg ikke kan forklare annet enn med et stønn. Jeg ble våt, jeg kjente hjertebanken i undertøyet, og han gjorde alt riktig. Jeg var så klar for han, og ble positivt overrasket når han tok av seg selv. En så stiv, over gjennomsnittet stor, deilig penis pekte rett mot meg og jeg måtte slippe ut et stønn. Et lett «wow» og han smilte. Han tok av det siste plagget mitt, før han dyttet bena mine fra hverandre og kysset meg så intenst på musa, at jeg kjente det ristet i bena allerede.

Jeg bet i tommelen og skøyt ryggen opp, han trakk munnen fra leppene mine og pustet varmt, det var en velkommen følelse. Han puttet en, så to fingre inn i meg og jobbet like godt på klitoris samtidig. Jeg kjente gåsehuden spre seg og jeg slapp orgasmen løs rundt hånden hans. Med tungen smakte han på meg og lagde en sexy «mmh» lyd. Jeg var så klar for å kjenne han. Med de deilige armene snudde han meg lett rundt og klapset meg hardt på rumpa. Jeg ble mer våt, og kastet håret bakover. Han skjønte hva jeg ville; han tok godt tak i det lange røde håret og dyttet den svære penisen inn i meg så hardt at jeg ikke var forberedt. Bena ristet igjen og han lo lekent, en deilig mørk mannelatter som gjorde meg mer svak for han og for dette deilige øyeblikket.

Han peiset på, hardere for hvert thrust, jeg kjente på hans deilige lem føre seg lengre og lengre inn. «Fy faen så deilig du er» hvisket han og jeg la meg med brystet i senga mens jeg skled en hånd mellom bena våre og lekte med ballene hans, et utrolig stønn kom fra han og han kjørte meg enda hardere. Han slo meg hardt og velfortjent på den ene siden av rumpa, mens den andre slapp håret mitt. Jeg hørte han spyttet og jeg kjente en deilig finger skli inn i rumpehullet mitt. Han fingret meg i takt med slik han førte seg inn i musa mi, jeg kjente at det bygde seg opp. All flørtingen og sextingen på Tinder gjorde så han leste meg som en åpen bok. Han dyttet den ledige hånden mot ryggen min så jeg lå presset i senga, før han trakk seg så godt som ut og kjørte seg sakte inn. Over og over igjen, og jeg kjente hver eneste stramme blodåre på penisen hans jobbe seg inn i meg. Jeg var så godt som ferdig før han sa jeg ikke fikk komme ennå. Han spyttet igjen og kjørte fingeren fortere inn og ut av det bakerste hullet mitt, det føltes så sinnsykt deilig at når han tok meg på klitoris sprutet jeg varmt over han, han stønnet og snudde meg. Han tok tak i hodet mitt og førte seg helt bak i halsen, jeg smakte meg selv og kikket opp på han, blunket lett før han presset seg enda lengre bak.

Et par jukk med deepthroat så cummet han en velsmakende juice i munnen min. Jeg kjente den harde pikken hans pulsere med hvert sprut, og jeg hummet «mmm» mens hodet hans lente seg bakover i full fornøyelse. Han trakk seg ut av munnen min mens jeg svelget alt han ga meg. Jeg kjente det prikket intenst i kinnene, jeg var varm og fornøyd. Han gikk i dusjen og spylte av svetten og restene av oss begge. Jeg joinet han og strøk rumpen lett mot penisen, den ble halvkram så jeg snudde hodet litt over skuldra. Han smilte kjekt og jeg sa «hvorfor smaker forbudt frukt alltid best?»