Før middagen

Jeg er nervøs. Spenningen har bygget seg opp lengre en forventet. Jeg vet at det vil skje i kveld. Jeg nærmer meg døra, men stopper opp og puster ut før jeg ringer på. Det tar ikke lange tiden før han står i døråpningen. Han smiler, og jeg kan se at han er klar. Jeg går inn og henger av meg yttertøyet. Jeg går bak han inn i stuen.

Du kan se den veltrente kroppen hans gjennom den hvite t-skjorten. Jeg kjenner at pirringen begynner bare av og se på han. Han snur seg mot meg og bøyer seg ned for å kysse meg. Som normalt heiser jeg meg litt opp på tå for og kysse han igjen. Jeg kjenner lystene sprenge på og legger hendene om hode hans og presser kroppen min forsiktig inntil han. Jeg merker at han er lysten. Han legger hendene om livet mitt og presser seg hardt inntil meg. Det bygger seg opp og jeg får ikke tenkt over det før jeg hinter til at t-skjorten må av.

Han er villig med og løfter opp armene. Før jeg visste ordet av det og to, tre klesplagg mindre, var vi på sofaen. Pulsen min har steget og jeg hører at pusten hans er tyngre. Han kysser meg nedover halsen, for så og innta brystene mine. Han lirker de harde niplene mine ut av bh-en og begynner å leke med tungen rundt dem. Han ser opp og beveger seg lenger ned, han kysser magen min på veien. Han åpner den stramme dongeribuksa mi og jeg kjenner en lettelse. Mens han trer av meg boksa, kysser han meg på innsiden av lårene.

Jeg er sikker på han kan kjenne den varme og våte fitta mi gjennom den tynne silketrusen. Han kysser den. Bevegelsene i kroppen min hinter til mer. Han smiler mens han han flytter den våte trusen til siden for å komme til. Jeg kjenner tungen hans gli forsiktig over de våte leppene mine og opp mot klitorisen. Han frister meg og jeg klarer ikke holde lydene inne. I det han merker at jeg virkelig nyter det, presser han tungen og munnen intenst mot fitta mi. Han begynner å suge på klitorisen min og jeg kjenner at det strømmer gjennom kroppen.

Jeg løfter på hoftene uten å vite det. Han drar den andre hånda under rompa mi og opp mot fitta. Jeg er så nær. Akkurat i det jeg er i ferd med å komme, kjenner jeg to fingre presse seg inn i den våte åpningen. Han presser dem helt inn. Jeg klarte ikke holde i mot. De bygger seg opp og jeg kjenner de. Magemusklene mine strammer seg og jeg bøyer meg opp av ivrighet. Han slikker meg forsiktig og avsluttende når han merker at kroppen min blir helt slapp.

Han reiser seg opp og ser på meg. Han har enda to fingre inni meg. Han smiler og jeg kan se at lemmet hans er hardere enn noen gang. Han trer av seg bokseren og lener seg over meg. Han kysser meg ømt og jeg kjenner det harde lemmet hans presse seg inntil mellom beina mine. Han presser seg så vidt inn i åpningen. Han stopper opp to sekunder og ser at jeg nyter det. Tankene mine var så høye at jeg var sikker på han kunne høre de. Han presset seg sakte helt inn.

Jeg kjente kuken hans vokse. Han tar meg hardere og fortere. Han stopper opp og sier at jeg må snu meg. Jeg lener meg over armlenene på sofaen og kjenner at han trenger seg inn. Han legger hendene om hoftene mine og presser seg helt til bunn. Jeg kjenner at jeg er i ferd med å komme igjen. Fittemusklene mine kniper seg sammen og det merker han.

Han tar tak i skulderen min og skyter seg inn noen siste ganger i det jeg kjenner at han eksploderer inni meg. Begge skriker av nytelse og jeg kjenner den fantastiske følelsen strømme enda en gang. I det han trekker seg ut kjenner jeg at det renner. Jeg snur meg om, men før jeg får gjort noe, bøyer han ser over meg og sier, håper ikke du er for sulten siden du måtte vente på middagen. Jeg smiler tilbake og sier at det var verdt ventingen.