Flyttedagen

"Han tar tak i henne, presser henne inntil veggen, og sier at han må ha henne nå! Han setter seg på huk, drar ned tightsen og trusa og stikker inn et par fingre for å terge henne litt og kjenner at hun er skikkelig våt."

Flyttedagen. Hun våknet brått av at alarmen ringte, midt i den deilige våte drømmen hun hadde... Hun lukket opp et øye og så at klokken viste 07:00. Hun tenkte at det var alt for tidlig å våkne nå, hun hadde lyst til å sove mer, men kjente samtidig at hun var overkåt på grunn av den deilige drømmen hun hadde om den mystiske mannen hun ikke så ansiktet på. Hun fant frem vibratoren og begynte å leke med seg selv. Hun stønnet, pustet og peset, mens hun fantaserte om denne mystiske mannen fra drømmen. Han hadde en sånn deilig kropp, store deilige hender og en herlig pikk! Etter å ha fått en deilig orgasme og pusten tilbake, kom hun på at i dag var dagen hun skulle flytte til den nye byen, og at flyttebilen skulle komme om et par timer.

Hun fortet seg opp og fikk på seg klærne, og begynte å stelle i stand siste rest. Etter et par timer hører hun en bil som stopper utenfor, og kiker i vinduet og ser at det var flyttebilen som var kommet, og går for å åpne døra. Hun ser en høy blond kjekk mann kommer opp på trappa og introduserer seg selv for han. Han hilser pent tilbake, og hun legger merke til det pene smilet, de knallblå øynene, og hun kjenner hun blir helt mo i knærne. Hun sier til han at tingene er ferdig stablet, så det er bare å bære ut. Han ser lenge på henne og gir henne et lite lurt smil, mens han sier at hun bare skal ta det med ro. - Dette ordner jeg frue, ikke du tenk på det. Alt var nå plassert i flyttebilen, og han går inn for å snakke med henne om de siste detaljene, slik som adresse osv. I mens de står og prater, klarer hun ikke la være å se på han, der han står så muskuløs, høy og kjekk med store hender, slik som mannen i drømmen.

Hun ser og antydning av pikken hans som ligger stiv under buksen, og hun kjenner at hun blir kåt og våt bare med tanken, og kjenner at hun savner en skikkelig pikk nå! Han ser på henne, og ser at hun er kåt i blikket, og spør om det går bra med henne. - Joda, skulle det ikke det? Svarer hun. Han merker at hun puster tungt og ser niplene gjennom singletten som er stive. Han spør om han kan få et glass vann, og hun går ut på kjøkkenet for å finne et glass vann til han, og han følger sakte etter. Idet hun skal til å fylle vann i glasset, klarer han ikke la henne være. Han setter glasset ned på benken, tar et godt tak om henne og presser henne inntil seg. Hun fikk litt sjokk med det samme, men holdt ikke igjen. Han ser henne inn i øynene og sier: - Jeg synes du var så flott der du sto i døra, og da du ble så kåt i blikket og begynte å puste tungt, og jeg skjønte at du hadde lyst på meg, tenkte jeg at jeg klarer ikke la deg være, du er så deilig! Han tar hendene sine forsiktig under singletten hennes, og kjenner de stive niplene. Han kjenner pikken pumper, og hører at hun begynner å stønne forsiktig.

Han lar handa skli nedover mot den svarte, tettsittende tightsen hennes, stryker henne forsiktig på utsiden og kjenner at hun er fuktig, men hun stopper han idet han skal til å stryke litt hardere, og tar han med inn på soverommet. Han kler av seg buksen og skjorten, og hun ser den deilige kroppen hans, og en pikk som er stiv som en pinne! Han tar tak i henne, presser henne inntil veggen, og sier at han må ha henne nå! Han setter seg på huk, drar ned tightsen og trusa og stikker inn et par fingre for å terge henne litt og kjenner at hun er skikkelig våt. Imens hun står der med beina spredd, kjenner hun plutselig fingrene hans som føres inn, og stønner skikkelig. Plutselig kjenner hun en tunge som leker med klitorisen og hun kjenner at det nesten går rundt for henne. Han røyser seg opp og spør: - Er det noe du har lyst på? Hun svarer med et stønn, - Deg! Han snur henne, ser henne inn i øynene, kysser henne ømt på munnen og på halsen, drar av henne singletten, kysser brystene og de stive deilige niplene hennes.

Hun klarer ikke mer og sier at hun vil ha han nå! Han ser på henne og sier at han vil ha henne og! Han løfter henne opp og ber henne legge beina sine rundt han, så lar han pikken skli inni den våte, trange fitta hennes, og tar henne sakte og forsiktig mot veggen. Etter en stund ber han henne legge seg på alle fire i senga, og tar henne hardt bakfra! Hun stønner og hyler om en annen, og kjenner at hun er på tur å komme. Hun klamrer seg fast i senga, mens hun hyler alt hun kan av nytelse! Han kjenner at han er på tur til å komme, han og, så han trekker seg ut og spruter sæden over brystene hennes, mens han stønner skikkelig! Etterpå kysser de hverandre ømt, og han sier at det frister til gjentakelse. Hun smiler og sier at det får ikke bli lenge til neste gang...