Flyreisen

Den skarpe nordavinden bet i kinnene hennes idet hun steg ut av taxien, og grøsset et øyeblikk av den skarpe kulden som skjærte seg gjennom marg og bein. På reisefot igjen etter fjorten dager her oppe i ødemarken, hvor mørket og kulden hadde lagt seg som et lokk over all den livsgleden og viriliteten hun vanligvis kjente. Foran seg hadde hun en 15 timer lang reise før hun endelig skulle kjenne de sterke, trygge armene hans rundt seg og ånde inn den sensuelle duften av hele hans kropp. Hun hadde ikke kjent han lenge, men den tiden de hadde delt sammen var som et helt liv. Hun visste at han var den halvparten hun så lenge hadde lengtet etter å finne, dele sorger og gleder med. Han var helt perfekt for henne med sine vakre blå øyne, lyse lugg og med sine store, sterke never som var så gode å holde i.

Hun skyndte seg bort fra taxien og inn i avgangshallen på den lille flyplassen i ødemarken. Hallen var fylt med andre reisende som satt fraværende i stoler og sofaer og ventet på at flyet skulle lande, passasjerer gå av, bagasje bli kjørt om bord og endelig høre ombordstigningssignalet på høytaleranlegget. Hun satte seg stille ned, og i stillheten kjente hun en forventning skylle gjennom kroppen ved å tenke på hva som skulle skje ved reisens slutt 15 timer fram i tid. Tanken på alle telefonsamtalene hun hadde hatt i løpet av disse dagene borte fra han sendte en pirrende følelse av vellyst gjennom kroppen hennes, og hun måtte lukke øynene et kort øyeblikk for å se for seg de scener det hadde vært snakk om på telefonen. Hun kjente hvordan pusten ble gradvis kortere og kortere og en pirrende følelse bredte seg fra magen og ned mot underlivet ved tanken på hva hun hadde i vente ved reisens slutt.

Hun åpnet øynene og stirret nervøst rundt seg, som om noen hadde lest hennes tanker og lagt merke til opphisselsen som bygget seg opp inne i henne. De andre så ut til å være opptatt med sitt, og hun pustet lettet ut over at hun ikke hadde laget noen avslørende lyder. Med ett var ventetiden over, og flyets avgang ble annonsert over høyttaleren. Hun stilte seg i køen, leverte ombordstigningskortet og skyndte seg ut i den bitende kulden på vei bort til flyet. Vel om bord fant hun setet sitt og lukket øynene for å fortsette å fantasere om hva som skulle skje senere når hun møtte han. Tankene på det førte til at opphisselsen bygget seg opp på nytt, til en uutholdelig følelse som gjorde at hun måtte gjøre noe med det. Hun reiste seg ut av flysetet, vendte seg om og gikk forsiktig, som om noen om bord kunne lese tankene hennes, bakover i flyet mot toalettet bakerst i kabinen. Det var opptatt.

Hun stod utålmodig og ventet på at toalettet skulle bli ledig, og hun lukket øynene og så for seg hans harde lem. Hun så for seg seg selv sittende foran han stående med den harde, sprekkeferdige pikken foran ansiktet sitt. Hun begynte å puste fortere. Toalettet fremdeles opptatt. Tanken gikk tilbake til hans deilige, glatte og steinharde pikk. Hun åpnet munnen og tok hodet forsiktig inn i munnen og smakte på de deilige safter som kom ut av pikken hans. Mmmm. Tanken ble avbrutt av at toalettdøren åpnet seg og en mann kom ut. Hun åpnet forsiktig øynene og handlet der og da i ren affekt. Hun dyttet mannen inn på toalettet igjen og fulgte etter, låste døren etter seg og før han rakk å reagere hadde hun funnet knappene i buksen hans...

Fort presset hun leppene mot hans for å kvele eventuelle protester. Mens hun krevende fant tungen hans, kjente hun at hans hender hadde funnet fram til buksen for å hjelpe til, og knapp etter knapp ble åpnet. Hun kjente under buksen på silkebokseren og følte seg fram til det voksende lemmet hans. Der var det en våt flekk av opphisselse. Hun rev av han bokseren og han ble stående der i bare netto med pikken stående bankende rett ut mot henne. Hun frigjorde seg ifra leppene hans, sank ned i knestående og gapte over pikken hans, hun tok begge hender og holdt et godt tak i rumpeballene hans og han startet å bevege seg inn og ut med en rytmisk bevegelse. Hun kjente hvordan hans bevegelser ble mer og mer krevende, og følte han var nær utløsning, så hun stoppet opp og reiste seg for å finne leppene hans igjen.

Stille begynte han å kneppe opp knappene i buksen hennes, og de gled ned til anklene, trusen kom etter. Han snudde henne rundt slik at hun stod med baken mot han, han satte seg ned og bøyde seg mellom lårene hennes og begynte å slikke seg oppover mot klitoris. Med en finger presset han seg inn i henne og kjente den varme, våte oppsvulmede vaginaen slutte om fingeren hans. Tungen navigerte seg fort fram til klitoris, og med jevne forsiktige bevegelser masserte han tappen som ble stadig mer oppsvulmet. Forsiktig grep han fatt i den med tennene og leppene sugde den til seg. Dette gjorde henne utrolig kåt så hun måtte stønne svakt, men ikke så høyt at noen kunne høre det ute i kabinen. Hun kjente hvordan han brukte tungen til å massere henne i skrittet, og følte en pirrende opphisselse etter hvert som tungen roterte rundt klitoris.

En prikkende følelse bredte seg rundt omkring klitoris og pusten gikk fortere og fortere, og hun kjente at hun nærmet seg orgasme etter hvert som prikkingen tiltok i styrke… Han beveget fingeren inn og ut raskere og raskere, mens tungen roterte mer krevende rundt hennes klitoris. Han hørte hun ynket seg og pustet fortere og fortere. Plutselig kom en strøm av fittesaft pumpende ut av henne og hun skrek til av vellyst. Samtidig kjente han hvordan hennes indre trakk seg sammen i spasmer. Dette gjorde han så kåt at han reiste seg opp , bøyde overkroppen hennes fram, og borret seg hardt inn i henne bakfra og kjente den varme, deilige stramme fitta omfavne pikken sin. Med forsiktige, harde støt knullet han henne mens han holdt et godt tak i rumpeballene for å vide ut fitta slik at han hadde best mulig utsikt mens han støtet inn i henne. Hun følte orgasmen bygge seg opp på nytt da hun kjente pikken hans presse inn i seg med harde støt, støt som nådde bunnen i henne. Sakte presset han seg inn og ut av henne men tempoet økte på etter hvert som han nærmet seg klimaks. Med et hardt grep rundt hoftene hennes kjørte han pikken hardere og kjappere inn og ut av henne, med et stoppet han, trakk seg ut og snudde henne rundt slik at hun ble stående på kne foran pikken hans. Han grep fatt i lemmet sitt og onanerte i høyt tempo, og stønnet høyt da sæden sprutet ut over ansiktet hennes, og rant sakte nedover kinnet ned mot halsgropen...

Han kneppet fort igjen bukseknappene, snudde seg og gikk ut av toalettet. Hun brukte noen minutter på å komme til hektene, tørket seg rundt munnen, glattet på klærne og returnerte til flysetet. Mannen så hun aldri igjen.