Fiskturen

Det var første uken i sommerferien. Det var meldt strålende vær, og jeg ville ta med telt og kano og dra på fisketur. Mens jeg satt og så på kartet hvor jeg skulle dra, tenkte jeg at det hadde vært fint å ha med seg noen. Alle kompisene hadde dratt på ferie, så jeg var litt rådløs. Trude! Jeg visste at hun hadde flyttet fra kjæresten sin et par måneder tidligere. Hun likte å være ute – hun var kanskje klar for en liten tur. Jeg sendte en melding og ventet i spenning. Mens jeg ventet fant jeg ut hvor turen skulle gå. Det var et fint vann i Trømborgfjella jeg hadde hørt om. Det var bilvei helt fram og fint å sette opp telt.

Det tok litt tid før jeg fikk svar. Jeg kikket spent på meldingen. Hun svarte at hun hadde en avtale på formiddagen, men at hun gjerne ville være med! Hun spurte om jeg ville hente henne på busstorget klokka ett. Om jeg ville! Hun var en vakker skapning, med veldreide bein, slank men allikevel flotte, fyldige, naturlige pupper. Jeg ble litt stram i buksa bare jeg tenkte på henne – og hun ville være med meg på tur. Jeg pakket raskt nødvendig utstyr og festet kanoen på hengeren. Mat kunne vi kjøpe inn sammen i en butikk jeg visste vi skulle kjøre forbi. Endelig ble klokka ett, og jeg kjørte ned til busstorget. Der stod hun klar med ryggsekk og fiskestang. Vi kjørte ut av byen, handlet litt på veien, og fant lett fram til veien opp mot vannet. Vi fant en liten avkjøring med parkeringsplass hvor det var helt usjenert. Vi ble enige om å sette opp teltet først.

Det var varmt, så Trude tok raskt av seg T-skjorta. Under hadde hun bare en ørliten BH. Jeg tok også av meg min, og strøk henne nedover ryggen. Hun så ertende på meg og trakk seg litt unna. ”Hvorfor spurte du akkurat meg om å være med?” sa hun, stadig med det ertende blikket. Jeg svarte som sant var at alle gutta var på ferie, og hun var en jeg trodde kunne like å dra på tur ute. ”Du hadde ingen baktanker med det da?” fortsatte hun. Jeg kjente jeg rødmet litt og stammet fram: ”Jo, - hm, - vel, jeg hadde kanskje tenkt at det kunne bli noe, men…” Mer fikk jeg ikke sagt. Hun strakk seg mot meg og kysset meg – lenge. ”Kom så bader vi,” sa hun og tok meg i hånda. Før jeg visste ordet av det, hadde hun vrengt av seg shortsen og blottet en søt G-streng – selvfølgelig matchende til BHen. Jeg fulgte etter og stod der i bare boxeren. Vi løp ut i vannet, men kom oss raskt på land igjen fordi det var litt kaldt. Jeg kjente hvordan boxeren klistret seg tett inntil det som var igjen av junior. Det kalde vannet hadde gjort sitt!

Jeg så på Trude, og registrete at det litt kjølige vannet hadde gjort sin virkning på henne også. Brystvortene sto som små fyrtårn under den tynne BHen. ”Vi må få av oss dette våte tøyet,” sa hun og tok raskt av seg det lille undertøyet hun hadde hatt på. Sjenanse var det visst ikke snakk om der nei, så jeg tok også av meg mitt. ”Det er best å soltørke seg,”sa hun, nå med den litt ertende stemmen igjen. Hun gikk bort til bilen og tok ut teppet. Jeg kjente at det kalde vannets virkning nå ble utlignet ved synet av denne flotte jenta. Litt småsjenert gikk jeg mot henne med junior på tur opp. ”Å, så flott!” sa hun og tok et godt tak rundt pikken. Jeg la hendene mine rundt skuldrene hennes og trakk henne inntil meg. Slik ble vi stående en stund.

Hun masserte meg forsiktig rundt pikken og på pungen. Jeg strøk henne nedover ryggen og begynte forsiktig å massere rumpeballene hennes. Vi la oss ned på teppet og fortsatte. Trude slikket seg nedover kroppen min, rolig neover magen, stoppet litt ved navelen og slikket seg sakte oppover mot brystvprtene. Lekte litt med dem før hun igjen satte kursen nedover magen og mot skrittet mitt, hvor det nå ikke var noe tegn på at den hadde hatt nærkontakt med kaldt vann! Jeg fikk tak i puppene hennes og masserte dem forsiktig. Brystvortene hennes kjentes som harde erter mot håndflatene mine, og jeg masserte og kløyp forsiktig. Hun vred seg av vellyst hver gang jeg klemte til. Så snudde hun seg og satte seg resolutt over ansiktet mitt. Jeg så rett inn i en deilig våt fitte. Jeg slikket forsiktig oppover sprekken og frem mot klitten. Hun rykket til da jeg kom bort i den.

Hun bøyde seg ned og tok meg i munnen. Med den ene hånda masserte hun pungen og skrukken. Den andre hånda runket hun megmed, mens leppene og tunga hennes masserte pikkhodet. Selv hadde jeg hendene fulle av pupp, og munnen full av fitte. Jeg slikket og stakk tunga inn i hennes deilige våte hull. Kjønnssaftene rant nedover, og jeg slikket begjærlig i meg. Hun klemte underlivet mot ansiktet mitt, og stønnet høylytt hver gang jeg slikket over klitten. Plutselig snudde hun seg rundt og nærmest hoppet på meg slik at pikken forsvant med et plask inn i den deilige, trange og våte fitta. Hun var nesten i ekstase og kysset og slikket meg i ansiktet. Jeg gjengjeldte kjærtegnene og tok et godt tak rundt rumpa hennes. Hun red meg som en gal. Puppene hoppet over meg. Jeg tok tak i den ene og slikket og sugde på vorta. Trude stønnet stadig høyere. Hun stakk hånda si ned mellom oss og stimulerte klitten sin men hun fortsatte bevegelsene. Hun beveget musklene i underlivet på en helt utrolig måte. Pikken min fikk virkelig knadd seg.

Jeg kjente at jeg snart kom, og prøvde så godt jeg kunne å holde igjen for å vente på henne. Jeg behøvde ikke vente lenge. Med ett rykket hun til og jeg kjente hvordan fitta nærmest eksploderte i bevegelse. Jeg lot det stå til selv og sendte hele stasen dypt inn i henne. Nesten utmattet sank vi sammen på teppet og lot solen tørke oss. Vi var blitt ganske svette i sola, og det var deilig å ligge der å kjenne sola varme. ”Dette var en utrolig start på en fisketur!” tenkte jeg. Vi hadde planlagt å være borte i tre dager. Vi støyk hverandre forsiktig på mage og lår, og sakte men sikkert våknet junior til live igjen, men det kan jeg fortelle om en annen gang.