Fisketuren II

Det var første uken i sommerferien. Det var meldt strålende vær. Jeg hadde bedt med meg Trude på fisketur. Vi hadde planlagt å være borte i tre dager. Vi hadde satt opp teltet og vært en rask tur ute i vannet – som var litt for kaldt til at det var deilig. Hva som skjedde da vi kom opp kan du lese om i del 1 av historen.

Vi var blitt ganske svette i sola, og det var deilig å ligge der og kjenne sola varme. ”Dette var en utrolig start på en fisketur!” tenkte jeg. Vi støyk hverandre forsiktig på mage og lår, og sakte men sikkert våknet junior til live igjen. ”Vi kan vel vente litt med å fiske!” sa hun med et lite smil om munnen. ”Det biter vel ikke nå midt på ettermiddagen.” Vi lå og kjærtegnet hverandre en stund og lyttet til alle lydene rundt oss. Det raslet i løvet, en liten bekk i nærheten rislet muntert. Vi kunne høre småfuglene i skogen bak oss – altså en helt fantastisk dag. ”Kan du ikke smøre meg med litt solkrem?” spurte Trude etter en liten stund. Hun reiste seg og hentet en flaske med sololje. ”Kanskje jeg skal begynne med deg?” spurte hun ertende og dyttet meg kjærlig ned på teppet. Jeg hadde ikke noe i mot det, og la meg på ryggen.

Hun smurte forsiktig inn oljen – begynte med tær, legger og lår. Deretter begynte hun med fingre, hender og armer. Sakte og med deilige myke bevegelser smurte hun inn brystkassa, passet på å kile litt ekstra rundt brystvortene mine og moret seg over at de stivnet til. Jeg var nesten gal av lengsel da hun endelig kom ned til skrittet mitt og masserte forsiktig pikken min. Den stod nå stiv og strunk – klar for nye oppgaver.

”Nå er det din tur,” sa hun leende og la seg på magen! Jeg ble umiddelbart litt skuffet, for de flotte puppene hennes hadde duvet så fristende over meg mens hun smurte meg inn, og nå var de klemt ned i teppet og skjult. Jeg fylte hånden med olje og begynte slik hun hadde gjort på meg, med føttene. Jeg arbeidet meg sakte oppover. Passet på å stryke litt godt mellom lårene. Jeg tok for meg armer og rygg og skulle legge fra meg flaska da hun sa: ”Kan du ikke gå og legge flaska i sekken min, den tåler ikke å ligge i sola – og ta med den andre flaska som ligger der!” ”Javel,” tenkte jeg, ”det er vel en vannflaske eller noe.” Jeg begynte i alle fall å lengte etter litt drikke.

Jeg reiste meg opp, tok sololjen og gikk opp teltet og sekkene. Jeg åpnet sekken til Trude og la ned oljen. Der, øverst lå det en flaske med glidemiddel! ”Her var det ei jente som hadde forberedt seg til tur!” tenkte jeg idet jeg tok den lille flaska og plukket opp et par ølbokser fra min egen sekk. Jeg gikk ned til Trude igjen og la fra meg ølboksene i skyggen. ”Var det denne du tenkte på?” spurte jeg og holdt fram glidemiddelet. ”Ja,” sa hun helt ubesværet ”tenkte du kanskje hadde lyst til å prøve flere hull, og da er det greit med litt ekstra smøring.” Hun lå fortsatt på magen, og hadde latt bena gå litt fra hverandre. Der så jeg rett ned i en nydelig rumpesprekk. Jeg åpnet flaska og sprutet en god del nedover sprekken. Det var nok litt kaldt, for hun rykket litt til da de første dråpene traff. Jeg lot det renne en liten stund før jeg satte bort flaska og begynte å massere. Forsiktig rundt åpningen. Trude løftet enden mot meg og begynte å rotere den sakte.

Hun nøt hvert sekund. Jeg prøvde meg forsiktig med å stikke en finger inn. Hun stønnet svakt. Jeg masserte videre og utvidet med en finger til. ”Å, jeg vil ha pikken din inn!” tryglet hun. Jeg smurte litt ektra glidemiddel på pikken og styrte den mot hullet. Sakte og forsiktig lot jeg den gli inn. Jeg kjente hvordan hun strammet muskelen og nøt min tilstedeværelse i bakrommet. Jeg beveget meg sakte ut og inn. Slik lå vi en liten stund i ”rusletempo”, sakte rolige bevegelser. Etter en stund trakk jeg meg ut og ba henne om å stille seg på kne. Hun var ikke sen om å komme seg opp og jeg styrte pikken rett inn i hullet igjen. Jeg fant en stilling slik at jeg fikk tak i puppene hennes. Hun støttet hodet og overkroppen mot bakken og brukte den ene hånda si på seg selv. Innimellom tok hun også rundt pikken. Jeg økte tempoet litt, og hun jobbet hardere med klitten sin.

Jeg kjente igjen hvordan hun strammet muskelen og skjønte at det snart gikk for henne igjen. Jeg konsentrerte meg om puppene og masserte brystvortene hardt. Hun stønnet stadig høyere og plutselig skrek hun ut i en voldsom orgasme. Jeg ble rett og slett kastet av! Hun lo og nærmest kastet seg over meg. Hun satte seg over meg, med fitta rett over ansitet mitt igjen. Så bøyde hun seg ned og tok pikken min i munnen. Hun masserte, runket, slikket og sugde meg. Jeg hadde den deilige fitta midt i synet, og var ikke sen om å slurpe i meg av saftene. Det formelig rant av henne og den litt salte smaken gjorde meg steinkåt. Det tok ikke lang tid før jeg nærmet meg orgasme. Trude skjønte det, for hun sugde bare enda mer instenst og tungen hennes var som en tornado på pikkhodet. Jeg skrek til da det gikk for meg, og Trude tok alt i munnen, svelget unna og slikket den ren. Selv var jeg så våt i ansiktet av fittesaftene hennes at det rant.

Hun snudde seg rundt og så på meg med smilende, matte øyne. ”Det var den deiligste orgasmen jeg har hatt på lang tid!” sa hun. Så bøyde hun seg mot meg og kysset meg. Vi åpnet hver vår ølboks og nøt den i den varme ettermiddagssolen. Etter en stund reiste vi oss og begynte å lage i stand litt mat. Det var så deilig å tusle rundt nakne der ute i skogen. Hva som videre skjedde kommer i neste episode.