Filmkvelden

Det var i grunnen en flott film, den hadde alt en skrekkfilm trenger: monster, våpen og en sexy babe som overlever. Men når jeg sier alt mener jeg det som trengs. En god drink til og ei jente i armkroken. Etter min mening er det den eneste grunnen til å se skrekkfilm. Jeg så i grunnen ikke så mye på filmen. Jenta i armkroken så utrolig fristende ut gjennom hele filmen og hun satt akkurat sånn til at jeg kunne se ned i utringningen hennes. Sorte blonder som lå langs kløfta hennes. Utringningen var ikke spesielt dyp, men brystene lå innbydende under den litt stramme toppen.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt på henne på denne måten før, men nå som jeg hadde så fin utsikt var det umulig å ikke legge merke til. Jeg merket at gjennom filmen jobbet jeg hardt med å ikke la fingrene trekke opp det korte ola-skjørtet hun hadde på seg, men jeg hadde merket en stund at det ble vanskeligere og vanskeligere å holde meg unna ettersom hun krøp nærmere meg i løpet av filmen. Mot slutten av filmen begynte jeg forsiktig å prøve meg. Tok armen litt tettere rundt henne, andre hånda forsiktig mot låret hennes og la den på kneet hennes. Jeg kjente den myke huden på låret hennes mot hånda, strøk forsiktig oppover.

Flere ganger, mens jeg passet på å ikke gjøre det for tydelig at jeg dro skjørtet hennes litt opp for hver gang. Jeg merket at etterhvert som jeg kom oppover ble jeg bare kåtere... Jeg kjente det reiste seg i buksa, noe det ikke tok lang tid før hun oppdaget også, liksom tilfeldig la hun hånda si i skrittet mitt. Hun var ikke mye blyg! Jeg fortsatte å stryke henne på låret, arbeidet meg sakte oppover, mens hun gikk rett på sak og tok på meg. Overraskelsen fikk meg til å ta det siste steget og begynne å lete etter trusekanten. Til min overraskelse var det jeg fant en deilig, nybarbert og våt fitte – ingen truse! Hun smilte lurt til meg. Ga meg et utrolig sexy og flørtende blikk idet hun stakk hånda ned i buksa mi og tok et hardt grep om pikken min.

Ereksjonen min gjorde så det nesten gjorde vondt når hun holdt den. Jeg lot fingrene mine leke over fitta hennes mens jeg startet å kle av henne toppen. Toppen gled lett av henne og avdekket brystene, som så veldig deilige ut, faste og naturlige, men jeg fikk ikke sjansen til å ta på dem med det første. Nå hadde hun startet å kle av meg også, og demonstrativt brukte hun god tid til å la meg se på henne mens hun åpnet glidelåsen på buksa mi. Buksa var bare så vidt kommet av før hun strakte seg etter noe i veska si. Hun nølte litt da hun fant frem kondomet og begynte å ta det på mens hun lot meg fortsette å ta på henne. Da kondomet endelig var på plass klarte jeg nesten ikke å styre meg.

Jeg lot henne reise seg opp over meg på kne i sofaen, helt over meg så hun fikk den rennende våte fitta sånn at jeg kunne smake på den. Jeg lot tunga gli over innsiden av låret hennes og fanget akkurat opp en dråpe av saftene som rant fra henne. Tunga gled over til fitta hennes og trengte seg så dypt det lot seg gjøre inn i henne for å få det meste ut av smaken av de deilige saftene hennes. Jeg kunne høre et litt overrasket stønn idet jeg tok hardt tak i hoftene hennes og presset pikken min inn i fitta. Etter å ha lekt litt rundt klitoris fikk det være nok for nå. Etter litt reiste jeg meg opp og lot henne fortsette å stå på alle fire på sofaen min før jeg kom bak henne og trengte inn i henne bakfra. Hun hadde tydelig lengtet etter dette.

Stønnende jeg kjørte pikken min inn i henne. Jeg tok henne sånn en stund, men etterhvert ville hun ha mer å si om hva som skjedde, men jeg trakk meg ut av henne og la henne ned på senga mi i stedet. "Nå må du ligge stille," sa jeg til henne, "ellers må jeg binde deg fast!". Da jeg bøyde meg ned for på nytt å smake på den deilige fitta hennes, prøvde hun å stoppe meg. Hun ville visst ha meg dypt inni seg. Jeg hadde derimot ikke planer om å gi henne den tilfredsstillelsen enda. Jeg samlet hendene hennes først i min egen hånd og holdt dem godt fast mens jeg strakte meg mot mansjettene jeg hadde gjemt ved siden av senga. Det tok ikke lang tid før både armene og bena hennes var bundet fast, noe som gav meg full kontroll. Hun var litt overrasket, men det virket ikke som hun hadde noe imot å bli bundet fast til senga.

Jeg tok meg god tid. Brystene hennes ble kysset forsiktig, halsen hennes fikk ett par forsiktige lekne bitt mens jeg sørget for ikke å lage noe sugemerke på henne. Fitta hennes fikk mye oppmerksomhet. Jeg la en pute under rumpa hennes for å få bedre tilgang til å slikke henne. Det rykket i stroppene som holdt henne fast i senga når jeg lot tunga gli i forsiktige sirkler rundt klitoris og fingret henne forsiktig. Musklene hennes spente seg og hun rykket i repene idet hun kom for første gang. Jeg lot ikke det stoppe meg. Høylytte stønn kom fra henne mens jeg stadig forsiktig slikket henne gjennom hele orgasmen. Jeg gjorde alt jeg kunne for at den skulle vare lenge.

Om det var en enkelt orgasme, eller om de avløste hverandre vet jeg ikke. Men det gikk flere minutter før kroppen hennes sluttet å riste. Andpusten lå hun der, helt naken, utstrakt og sårbar. Hun var varm og våt, akkurat som det skulle være. Jeg lot henne få litt tid til å komme seg mens jeg beundret kroppen hennes. Jeg bestemte meg fort for at den kroppen kunne ikke få forlate senga mi med det første. Jeg lot henne ligge fastspent i senga mens jeg fant frem et silketørkle og bandt foran øynene hennes, før jeg gikk en tur ut fra rommet mens hun lå der. Jeg visste akkurat hva jeg så etter. I fryseren lå det et brett med isbiter som jeg tok med meg opp. Det tok litt tid med hentingen, men da jeg kom tilbake lå hun selvfølgelig fremdeles i senga.

Jeg listet meg stille bort til senga og puttet en isbit i munnen min. La munnen mot brystet hennes. Hun sa ingenting, men det kom et overrasket stønn fra henne idet jeg kysset nippelen hennes og lot isbiten sirkle rundt den. Jeg forflyttet meg og lot isbiten gli langs halsen hennes og nedover i kløfta før jeg avsluttet like over fitta. Jeg la en annen isbit på innsiden av låret hennes og lot gli helt opp til fitta hennes. Så vidt bortpå de varme saftene som nå rant fra fitta hennes for å pirre henne og for å kunne smake på henne. Jeg blir aldri lei av smaken av våt fitte. Nå måtte jeg inn i henne igjen. Først helt i åpningen, og fikk henne til å be meg om å ta henne, men lot meg ikke be to ganger.

Fitta hennes var trang, noe jeg merket godt idet jeg tredde pikken min dypt inn i henne. Jeg støtte dypt inn i henne igjen og igjen, til jeg merket at jeg ikke kunne klare å holde meg lenger. Orgasmen kom over meg og jeg rakk akkurat å trekke meg ut av henne før jeg kom. Kondomet hadde jeg glemt i opphisselsen, så spermen havnet på magen og brystet hennes. Men hun brydde seg ikke nevneverdig om at jeg kom på henne. Jeg slapp henne løs fra reimene som holdt henne, en om gangen. Men hun var så utmattet at det tok lang tid før hun startet å bevege seg igjen.

Hun lå der utstakt i en x i silhuett mot det hvite lakenet mitt. Fitta hennes var utbredt mot meg. Etter å ha tørket bort spermen ble vi liggende å ta på hverandre en stund, frem til hun sovnet fredelig i senga mi. Jeg ble sittende og nyte synet av den nakne kroppen helt til jeg sovnet ved siden av henne. Jeg lurer fremdeles på hvordan filmen vi så sluttet.