Filmkveld-forførelse

Jeg hadde bedt han komme over på filmkveld med flere venner av meg. Han kom litt tidlig og hadde ikke rukket å kle ordentlig på meg. Da jeg åpnet døren hadde jeg på meg en hvit topp uten bh og som la seg over rumpen så han kunne se den hvite gjennomsiktige blonde hotpantsen på den lett solbrune rumpen min.

Vi var bare kamerater, men visste at han likte meg, og hadde sjansen til å utnytte det. Da han ikke hadde vært hjemme hos meg før ville jeg vise han litt rundt i huset og gikk først opp trappen med han etter så han kunne bli fristet av tanken på å ta meg bakfra. Da vi kom opp i 2 etg viste jeg han inn til soverommet mitt og stilte meg nær bak han slik at han kunne føle meg. Jeg brukte begge hendene mine og følte lett over hoftene hans og deretter ned på rumpen og gav unskyldningen om at han hadde en kul bukse på seg.

Jeg kunne merke spenningen mellom oss, det gav meg små frysniger og brystvortene mine var harde og stod ut som to fyrtårn fra toppen min. Det dunket og presset i underlivet mitt, kjente at jeg var våt og ville ha han der og da! Han snudde seg som om han hadde lest tankene mine, han presset seg rolig nærmere meg, holdt en hånd på ryggen min og dro sakte ned toppen min med den andre slik at det ene brystet syntes og lekte forsiktig med tungen sin på brystvorten.

Jeg stønnet av nytelse, kjente han pustet tyngre nå, kysset meg hardt og deilig, løftet det ene beinet mitt litt opp og presset underlivet sitt mot mitt, jeg ble våtere og våtere, føltes som om jeg kunne eksplodere av nytelse og visste han var like kåt som meg. Han tok et fast grep rundt rumpeballene mine og heiste meg opp til hoftene hans og kilte meg lett med noen fingre over den varme og våte vaginan som var skjult av hotpantsen min, før han kastet meg lett ned på sengen.

Jeg sprikte med beina slik at han kunne komme nærmere meg, inn i meg, mens han sklei av toppen min, fremdeles med noen lekende fingre på klitoris som var dekket av noen få millimeter med tøy. Jeg rev av han alle klærene og lot han leke med meg og han visste at jeg snart ville trygle han om å komme inn i meg. Han la seg over meg og kysset meg med kåte men ømme lepper, mens han gned på det ene brystet mitt. Han tok tungen og slikket seg nedover magen og stoppet akkurat ved hotpants-kanten. Jeg skalv, klarte ikke mer, jeg tryglet han om å rive den av meg!

Han tok den forsiktig og lekende av og lot tungespissen bare nippe litt på klitoris, det var så pirrende at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Han begynte å slikke meg med rytmiske tungebevegelser, jeg lå der i ren nytelse og kunne kjenne orgasmen bygge seg opp, jeg fikk gåsehud og kroppen min var i brann, kulde og elektrisitet som for gjennom mens vaginaen og kroppen strammet seg og gjorde hele orgasmen enda større.

Jeg dro han mot meg, la han ned og satte meg over han, førte penisen sakte inn. Jeg begynte å bevege meg med rolige vugge bevegelser, og økte farten på ridingen enda mer. Jeg bøyde meg litt bakover mens jeg red han for å kunne kjenne staken hans mot det følsomme punktet mitt, han reiste seg litt opp med overkroppen og tok et godt tak i rumpeballene mine mens vi presset kjønnene mer inn i hverandre, det var helt utrolig. Jeg rei han med hardere bevegelser til kroppen hans spendte seg og han kom inni meg.

Nå var det min tur til nytelse og foreslo en 69, jeg la meg på toppen og vendte hodet mot pikken hans. Jeg kjente den harde deilige pikken i munnen min, mens jeg nøt hans tungelek ved klitoris. Jeg slikket lett på tuppen mens jeg trykket på G punktet hans mellom rumpen og penis og kjente han strammet seg under meg. Lekte med ballene hans mens jeg sugde han hardt og med rytmiske tungebevegelser og byttet på å bruke hendene, så jeg kunne holde på lenger ”Aaah” alt var så deilig, han stakk en våt finger inn i rumpen min mens han slikket meg hardt, vi var samstemte, så kom han, mmmh jeg kunne kjenne den deilige sæden hans renne ut av munnen min, mens jeg slikket penisen hans og ble bare enda kåtere og våtere da han spredte beina mine mer og kilte meg opp på låret med fingeren nær klitoris mens han enda var inni med tungen, aah så kom jeg, enda hardere enn før!!

Vi var utslitt begge to, bare lå nær hverandre. Dette hadde vært en himmelsk opplevelse. Jeg satte meg opp på knærene på sengekanten,bøyde meg ned for å rekke undertøyet mitt, de andre skulle jo komme hvert øyeblikk, og plutselig kjenner jeg den harde pikken hans kile meg bak mellom rumpeballene, leken var ikke over. Det kunne jo ikke ende før han hadde tatt meg bakfra, han hadde jo blitt kåt på vei opp trappen.