Fifty Shades of Red

Hun ligger i sengen, det er lørdag morgen og klokken harr ikke blitt 10 engang. Det er deilig å ligge og høre på stillheten. Stillheten blir brutt av tassende føtter ute i stua mot kjøkkenet. Døren til soverommet står på gløtt og hun kan høre Kenneth rasle i en pose på kjøkkenet. Så kommer tasselyden tilbake mot soverommet.

Hun lukker øynene og later som hun sover. Han tusler mot sengekanten, bøyer seg ned og stryker henne lett over kinnet. Hun åpner øynene og ser inn i to skinnende blå øyne. Han smiler med hele ansiktet, hun kan ikke la være å smile tilbake. Selv etter åtte år blir hun litt svimmel når hun ser de vakre øynene hans. Det kribler litt ekstra der nede. Hun er morgenkåt. Hun kaster blikket ned på den veltrente kroppen hans, og stopper ved boksershortsen.

Han er så absolutt klar han også. Kukhodet stikker så vidt det er opp av linningen, som en liten titt-tei til henne. En blank gledesdråpe glinser på tuppen. Joda, dette er et deilig syn en lørdagsmorgen. Nå ser hun at Kenneth har hendene bak ryggen, og blir brått nysgjerrig. "Hva har du for noe på lur?" Han smiler bare og beveger seg sidelengs opp i senga. "Jasså, er det hemmelighetskremmerier på gang? Du vet, det er fortsatt en måned til bursdagen min, ikke sant?"

"Ida, jeg husker dagen din", humrer han. Han tar frem en liten skoeske fra bak ryggen og legger den foran henne på sengen. Hun titter spørrende fra esken, til han og tilbake til esken igjen. Hun undrer på hva dette kan være. Hun liker overraskelser. "Ja, åpne den da", sier han utålmodig. Hun lar seg ikke be to ganger og vrenger av lokket. I esken ligger det noe i rød skinnimitasjon. Hun trekker pusten høylytt i overraskelse. Blikket går tilbake til ham. Nå smiler han det fantastiske smilet sitt igjen, men øynene har en helt annen tone.

"Legg deg ned!" kommanderer han bryskt. Hun gjør som han sier, dette var nytt for henne. "På magen", kommanderer han videre. Hun ruller rundt med hodet nede i puta. Hun hører at han tar frem noe fra esken og kjenner silkebåndet kile over rumpeballene. "Hendene på ryggen!" Hun gjør igjen som hun får beskjed om, uten å nøle. Nå bruser det i kroppen, hun er helt våken og kjenner lysten gjøre henne litt ør.

Han binder hendene hennes på ryggen, akkurat passe stramt. Det rasler i esken igjen, og hun kjenner det kiler litt på ryggen. Det er halene på pisken som stryker henne lett over huden. Et grøss av velbehag jager gjennom kroppen hennes. Hun kjenner fitta pulserer et par ganger. Den er svulmende og våt, hun elsker behandlingen han gir.

Rapp! Pisken treffer henne rett over rumpa, hun skvetter av lyden og kjenner varmen fra slaget bre seg ut over rumpeballene. Det var ikke like vondt som hun hadde forestilt seg, det er bare en deilig form for svie. Hun kjenner seg levende og med i øyeblikket. Resten av verdenen er lukket ute, alle gjøremål er forsvunnet fra hodet hennes. Han har hennes fulle fokus.

Rapp! Et nytt slag treffer og det svir igjen.

Rapp! Et nytt slag treffer og det svir igjen. Et "mmmm" unnslipper leppene hennes. Han stønner tilbake. Nyter at hun nyter behandlingen. Hun snur hodet og ser at han har trukket av seg boksershortsen, den nydelige kuken hans gynger spenstig opp og ned. Egger henne. Hun har så lyst på den! Han ser blikket hennes og skjønner hintet. Han går ut av senga og stiller seg på siden, tar tak i begge bena hennes og trekker henne mot seg. Halve kroppen ligger oppå senga, mens knærne nå står i gulvet. Hendene hennes er fortsatt bundet, hun er hjelpeløs. Må bare følge hans instrukser.

Rapp! Et nytt slag som gir enda en pirrende, rød rosett på skinka. Hun nyter den ilende følelsen. Han bretter rumpeballene til siden og stikker to fingre inn i henne. De glir lett inn i varmen og finner rett frem til g-punktet hennes. Kenneth kjenner henne som sin egen baklomme, han vet hva hun liker og styrer showet fullt og helt.

Hun kjenner han treffer godt, så godt at håret i nakken reiser seg i behag. Han trykker hardere og hun kjenner tærne krølle seg, blodet bruser. Surklelyder, hun er så våt. Det blir varmere der nede. Hun kjenner orgasmen er nær. Han fingerer henne raskere, hun kniper musklene rundt fingeren hans, ber om mer. Han jokker fingrene frem og tilbake mot g-punktet i en voldsom fart, det kjennes fantastisk. Bølgen av orgasmen starter der nede. Hun trekker pusten dypt, spenner hele kroppen og gir seg helt over til orgasmen. Glemmer tid og sted.

Saftene renner nedover lårene hennes, hun spruter oppover armen hans, nedover sengen og gulvet. Han stønner dypt og brummende. "Nå er det min tur". Han går ned på kne og kuken smetter inn i henne. Følelsen av orgasmen er i kroppen enda og han knuller henne raskt og hardt. Holder et tak i de sammenbundede hendene hennes, og tar et godt tak i håret. Han peiser på og orgasmebølgen rir henne enda. Han puster dypere, og raskere. Han er ikke langt unna å komme. Han bråstopper langt inni henne, og spenner seg. Et lite brøl av et stønn velter ut av ham, og hun kjenner kuken pulsere på innsiden idet han spruter henne full.

Han løsner de bundne hendene hennes, og de siger begge sammen med ryggen inntil sengen, anpustne. Hendene deres finner hverandre og fingrene flettes. Baken er farget i deiligste rødtonene.