Festivalen

Endelig var vi her. Etter flere måneder med forventinger og planlegging var vi endelig framme. Teltet var satt opp, og vi var på vei inn til konsertområdet.

Jeg måtte sette fra meg ølboksen ved inngangen. En av de andre måtte legge fra seg paraplyen. Det var tydeligvis fokus på sikkerhet også her. Da vi gikk mot hovedscenen kjente jeg sommerfuglene i magen. De hadde vært der i noen uker nå. Slik er det med forventniger. Man har visse forhåpninger til hvordan det hele skal utspille seg. Hvordan blir konsertene? Kommer vi til å møte noen hyggelige mennesker? Er det kanskje en sommerflørt i vente?

Jeg for min del hadde en positiv tanke om det meste der jeg sto. Selvfølgelig håpet jeg på å møte en kjekkas som kunne gi meg en opplevelse jeg aldri ville glemme. Gjemme oss for omverdnen og bare være der for hverandre. Akkurat i det øyeblikket. Kjenne kroppen hans. Varm og svett mot min. Jeg smilte for meg selv. Sammen med vennegjengen min gikk vi bort til en av flere ølkiosker på området. Etter å ha fått oss noe å drikke banet vi oss videre mot hovedscenen. Det må ha vært flere tusen mennesker rundt oss. Gutter og jenter i alle aldre. Alle med ulik stil, men med en poncho som beskyttelse for regndråpene som falt jevnt over oss.

 Til tross for at det regnet og folk var våte var stemningen til å ta og føle på. Festivalstemningen lå i luften. Musikk, alkohol, overnatting i telt - en helt spesiell opplevelse! Da bandet var omtrent halvveis gjennom konserten bestemte jeg meg for å hente meg mer å drikke. Jeg sa i fra til de andre og begynte å presse meg ut av den tette folkemengden. Det var utrolig trangt og jeg kjente jeg ble litt irritert over at ingen slapp meg forbi. Passe irritert ga jeg en gruppe med jenter et ekstra dytt for å komme meg ut. Ved et uhell slo jeg glasset til en av jentene i bakken. "Hei!" ropte hun irritert etter meg. Med ryggen til dem stoppet jeg opp.

Faen, det var faktisk ganske så dårlig gjort av meg, tenkte jeg. "Beklager", sa jeg og snudde meg mot dem. Det var visst bare hun jeg hadde dyttet til som brydde seg. De andre sto fortsatt vendt mot scenen. "Har du det utrolig travelt, eller liker du bare å ødelegge for andre?" sa hun og løftet oppgitt på armene. Hun var omtrent like gammel som meg, i tjueårene. 1.70, kanskje 1.75 høy, og slank. Brunette. Brune øyne. Pen. Utrolig pen. "Igjen, beklager!" forsøkte jeg. "Det var bare så vanvittig mye folk, og jeg kom meg rett og slett ikke ut av folkemengden!". Det irriterte og oppgitte ansiktsutrykket forsvant. Hun smilte forsiktig. "Hva skal jeg gjøre nå da? Nå er vi begge tom for drikke."

Overrasket over hvor fantastisk pen hun var tok jeg ikke hintet med en gang. "Kanskje du skal kjøpe meg ei ny øl?" fortsatte hun. "Ja, selvfølgelig!" sa jeg, da jeg forstod hva hun mente. "Vil du bli med eller skal jeg bare komme bortover med den når jeg har kjøp de?" "Jeg blir med, bare vent litt." smilte hun og snudde seg mot de andre jentene for å si i fra. Hva var dette? En rar men spennende følelse spredte seg gjennom kroppen min. Jeg ventet utålmodig på at hun skulle bli med. "Ali" sa hun og rakte fram en hånd. Jeg tok den. "Sarah" smilte jeg. Hun tok et godt grep om hånden min og dro meg med ut av folkemengden. Jeg kunne ikke la være å se på henne. Det mørke håret flagrende etter henne. Den stramme denimshortsen hun hadde på seg.

Den nesten gjennomsiktige, våte tskjorten under ponchoen. Og hun luktet så godt. Vanilje. "Det var så hyggelig å treffe deg" strålte hun da vi var tilbake ved vennegjengen hennes. "Beklager igjen for at jeg dyttet til deg". Jeg hadde fortsatt dårlig samvittighet. "Ikke tenk på det. Jeg er faktisk glad du gjorde det. Her." Hun tok opp en sprittusj fra veska, bøyde seg ned og skrev noe på innsiden av låret mitt. Jeg tror hvert eneste hår på kroppen min reiste seg. Det gikk en frysning gjennom meg da hun blåste forsiktig på det hun hadde skrevet. Så reiste hun seg opp, kysset meg på kinnet og gikk bort til vennene sine. Jeg trurte først å sjekke hva hun hadde skrevet da vi var tilbake ved teltet. "Møt meg ved inngangen til konsertområdet ved midnatt. Alene" Jeg kjente hjertet banke fortere. For det første: Var hun interessert i meg??

Tanken på å være sammen med ei jente skremte meg. Aldri før hadde jeg tenkt tanken. Aldri hadde jeg tenkt sånn om jenter. For det andre: Kunne jeg stole på henne? Kanskje dette bare var en spøk? Vi hadde alle fått klar beskjed om å aldri være alene. Ikke finne på noe dumt. Dette var absolutt dumt. Men jeg klarte ikke å slå det fra meg. Jeg hadde lyst til å møte henne igjen. Jeg måtte møte henne. Dessuten ville det være mange mennesker rundt oss. Klokken kvart på 12 fant jeg en god unnskyldning og snek meg avgårde. Vi skulle møtes senere ved teltet etter de siste konsertene. På vei mot utgangen stoppet jeg opp. Der var hun.

Hun sto lent opp mot gjerdet med ei øl i hånda. Hun hadde forsatt på seg den korte denimshortsen, men hadde skiftet til en trang singlet. Øynene mine falt på utrigningen hennes. Jeg gikk sakte mot henne, hjertet i halsen. Da hun så meg lyste hun opp. Hun gikk mot meg, tok en slurk av ølboksen og hev den fra seg. Jeg smilte sjenert og ga henne en klem da vi nådde hverandre. "Hei Hannah" sa hun og klemte hånden min. "Så bra du kom! Kjente jeg var litt nervøs for at du ikke skulle dukke opp" "Jeg tenkte på det. Men jeg hadde lyst til å møte deg." "Skal vi gå og få med oss de siste konsertene?" "Ja, de siste bandene er noen av favorittene mine" "Mine og!" smilte hun. Vi kjøpte oss noen øl på veien før jeg dro henne med meg mot hovedscena og inn i folkemengden.

Vi sto tett sammen og nøt musikken. Hun fortalte litt om seg selv og jeg om mitt liv. Jeg kjente den varme kroppen hennes mot min. Hun bevegde seg med rytmene og sang høyt når hun kunne teksten. Jeg klarte ikke motstå henne og tok hånden hennes. Strøk henne forsiktig i håndflaten med tommelen. Hun så forsatt mot scenen men smilte og klemte hånden min forsiktig. Hjertet mitt banket fortere. Det ble vanskelig å få med seg musikken. Regnet hadde gjort singletten hennes gjennomvåt og jeg så tydelig omrisset av brystene hennes. Hun strøk håret bort fra ansiktet sitt og så på meg. Hun hadde tydelivis fått med seg at jeg så mer på henne enn på bandet på scenen. Hun bet seg i leppen og det så ut som at hun egentlig hadde lyst til å si noe, men lydnivået var høyt så det var ingen vits.

Jeg ga hånden hennes et lite trykk før jeg vendte blikket mot scenen igjen. Det føltes som om vi sto der i en evighet. Bandet fortsatte og fortsatte. Det var uutholderlig. Hver gang Ali så på meg var det med et intenst blikk som fikk hjertet til å banke fem ganger raskere. Vi sto presset mot hverandre, begge med en lengsel for hverandre. Da konserten var ferdig begynte folk å bevege på seg. Plutselig fikk jeg et dytt i ryggen og jeg mistet balansen. Ali tok tak i meg slik at jeg ikke falt. Selv om jeg hadde fått balansen tilbake slapp hun ikke taket. Jeg møtte blikket hennes og strøk fingrene mine forsiktig gjennom håret hennes. Hun la hånden sin over brystet mitt. "Nå vet jeg hva de mener med hjertet i halsen" sa hun og smilte. Så lente hun seg mot meg og kysset meg.

Jeg presset meg mot henne, kysset henne tilbake. Kjente de myke leppene mot mine. Slik sto vi, midt i folkemengden. Ingen av oss hadde kontakt med omverdenen. Nå var det bare oss. Jeg strøk henne nedover ryggen og så hvordan hårene på armene hennes reiste seg. Hun la begge hendene rundt nakken på meg og presset seg enda tettere inntil meg. Jeg følte brystene mine mot hennes. Jeg måtte ha mer. "Bli med meg" sa hun idet jeg skulle til å foreslå at vi skulle gå et sted. Sammen gikk vi ut av konsertområdet og til campingplassen. "Her bor jeg" smilte hun og åpnet opp et lite, rødt telt. Jeg krøp inn, tok av meg skoene og satte meg på madrassen. Det va ikke plass til å stå i teltet så jeg flyttet meg lengre inn for å gjøre plass til henne.

Ali krøp inn lukket teltet. Hun tok fram en håndduk og tørket fort gjennom håret sitt. Så bøyde hun seg mot meg og la håndduken forsiktig rundt håret mitt. Hun strøk rolig gjennom det og fikk det vekk fra ansiktet mitt. De gyldenbrune øynene hennes møtte mine. Jeg tok tak rundt hoftene hennes og dro henne mot meg. Strøk henne over midjen og kysset henne intenst. Hun stønnet lavt og låste bena rundt meg. "Jeg vil ha deg!" sa jeg uten å egentlig tenke meg om. For det va kun det jeg ville akkurat nå. Ali lente seg bakover og tok av seg singletten før hun fikk av tskjorten min. Så dyttet hun meg bakover og la seg over meg. Før hun kysset meg hvisket hun med varme pirrende ord i øret mitt: "Du er så utrolig deilig". Så kysset hun meg. Jeg åpnet munnen forsiktig og slapp tungen hennes inn. Hun bet meg i leppen før hun førte tungen inn igjen. Samtidig presset hun låret sitt mot underlivet mitt og bevegde seg fram og tilbake.

Jeg måtte holde meg fast for å ikke stønne for høyt. Ali kysset meg nedover halsen og kjærtegnet puppene mine under bhen. Jeg tok tak i bhen hennes og løsnet den. Så tok jeg bhstroppen og førte den ned langs armen hennes. Så den andre. Jeg hadde sett jentepupper før, men dette var noe helt annet. De var runde og faste, og brystvortene kjentes harde mot håndflaten min. Jeg kysset de forsiktig og ømt. Ali skle hånden over skjørtet mitt. Hun åpnet det og trakk det av. Hun strøk forsiktig over skrittet mitt og førte hånden inn bak trusen. Med sakte bevegelser sirklet hun rundt klitoris. Denne gangen klarte jeg ikke kontrollere meg og stønnet høyt. Ali kjente at pulsen min steg og økte tempoet. Jeg kjente underlivet pulsere fort. Hun kysset meg ømt og i det det kom for meg tok hun hendene mine bakover og presset seg mot meg.

"Faen!" stønnet jeg da den siste ristningen ga seg. Ali smilte og kysset meg i halsgropen. Det tok meg noen minutter før jeg fikk pusten tilbake. "Hvordan er det mulig?" spurte jeg, mer til meg selv enn til henne. Ali lo forsiktig og strøk meg gjennom håret. Jeg trakk pusten og rullet oss rundt slik at jeg var på topp. Jeg flettet fingrene mine inn i hennes og kysset henne. Først på pannen, så på nesen, og til slutt på munnen. Samtidig åpnet jeg knappene på denimshortsen hennes. Jeg kysset henne nedover halsen, over puppene, ned langs magen og helt til kanten av shortsen. Så dro jeg den av henne. Hun hadde på seg ei blå blondtruse. Jeg strøk henne forsiktig langs trusekanten før jeg trakk trusen ned over knærne på henne. Mens jeg skle den av henne kysset jeg henne ømt oppover låret. Ali ristet stille, strakk hodet bak og stønnet lavt.

Jeg kysset meg videre oppover, spredte bena hennes og kysset henne på klitoris. Jeg sugde forsiktig på den før jeg stakk tungen ut og slikket den sakte. Jeg bevegde tungen i store og små sirkler. Ali stønnet høyt og jeg skjønte at hun kom. Jeg forsatte litt til mens hun ristet hardt før jeg kysset henne nedentil en siste gang og la meg ved siden av henne. Jeg lå stille og så på Ali som forsøkte å få pusten tilbake. Hun var så fantistisk nydelig. Jeg kysset håndflaten hennes og la meg halvveis over henne igjen. "Det. var. utrolig!" sa hun og smilte. "Og det var din første gang med ei jente?" Jeg nikket. "Men jeg tror ikke det blir min siste!" Jeg dro henne over meg satte meg opp. "Du er så nydelig!" Jeg kysset øreflippen hennes og bet forsiktig i den. Ali la armene rundt meg, trakk meg mot ansiktet hennes og kysset meg entusiastisk.

"Du har fortsatt for mye klær på deg" lo hun og åpnet bhen min. Hun tok bhen forsiktig av og strøk meg over brystene. Vi satt lenge der - så på hverandre, kysset alle tilgjengelige områder på kroppen. Til slutt var vi begge klare igjen. Ali la seg over meg og presset brystene sine mot mine. Så dro hun sakte av meg trusen. Det begynte å bli virkelig varmt i teltet. Vi pustet begge tungt. Ali plasserte låret sitt mellom bena mine og mitt mellom hennes. Hun var så våt nedentil. Så begynte hun å bevege seg frem og tilbake. Vi stønnet begge samtidig og måtte le litt av det. Jeg presset henne mot meg mens vi bevegde oss sammen.

 Da vi begge begynte å nærme oss en ny orgasme bevegde vi oss i et raskere tempo. Jeg kunne kjenne hjertet hennes dunke, på samme måte som hun sikkert kunne kjenne mitt. Det var intenst. Og da vi kom samtidig klamret vi oss fast i hverandre og delte hver eneste ristning.

"Jeg er så glad det var akkurat meg"
"Jeg er så glad det var akkurat deg".

Tilfeldigheter er fantastiske. Dette var mer enn en ferieflørt. Mer enn jeg noen sinne hadde forventet. Sommerfuglene var tilbake. For dette var ekte. En framtid. En ny begynnelse.