Ferietur med vennepar - dag 1

Vi hadde egentlig ikke tenkt oss til Syden i sommer, men da Jonas og Grethe spurte om vi ville være med de en uke i Hellas slo vi til.

Vi har vært venner i flere år, men dette var første gangen vi dro på ferie sammen. Etter en lang reise fikk vi endelig sjekket inn på hotellet. Det var så sent at det ikke var noe vits i å dra på stranda, så vi tok istedenfor en drink i hotellbaren før vi gikk på rommet og gjorde oss klare for middag. Selv om klokka nærmet seg åtte så var varmen trykkende.

Jeg tok på meg en tynn linshorts og ei lett skjorte. Linda, kjæreste min, tok på seg en sexy kjole. Den var kort, tettsittende og litt gjennomsiktig. Under kjolen hadde hun på seg en svart BH og G-streng. Hun spurte meg om det var greit at hun gikk sånn. Jeg så ikke noe problem med det, den var ikke så gjennomsiktig at det var tacky, det var bare sexy. I lobbyen traff vi Grethe og Jonas. Han hadde på seg piratbukse og skjorte. Hun hadde på seg sexy topp med litt kløft og et kort dongeriskjørt. Grethe og Linda skrøt av hverandres antrekk og vi var klare til å finne en restaurant.

Vi sjekket Trip Advisor og fant ut hvilke alternativ vi hadde og bestemte oss for en restaurant som lå litt i utkanten av sentrum. Det tok oss tyve minutter å gå, men etter å ha nytt en nydelig middag var vi alle enig om at det var verdt det og at vi ville ta turen tilbake ved en senere anledning. På veien tilbake passerte vi flere barer og bestemte oss for å ta noen drinker på en av de. Etter et par drinker dreide samtalen fra dagligdagse ting til mer utleverende temaer. Grethe og Jonas fortalte at når de var på ferie så likte de å utfordre hverandre litt.

Ettersom det ikke var noen kjentfolk rundt oss og vi var langt hjemmefra så følte de at det var trygt å eksprimentere litt. De følte at vi var et par som de kunne tenke seg å inkludere i denne eksprementeringen. Vi ble litt overrasket, men samtidig ble vi også interessert i å vite mer om hva de tenkte. Grethe foreslo at vi kunne leke sannhet eller nødt, men at spøsmålene burde være litt mer utfordrende enn de var på ungdomsskolen. Vi bestemte oss for å gi det en sjanse. Vi ble enig om å spørre hverandre som par. Grethe og Jonas startet med å spørre. Vi tenkte vi skulle ha en rolig start så vi valgte sannhet.

Jonas stilte spørsmålet: "Har dere blitt fersket når dere har hatt sex?" Linda rødmet, hun så på meg og sa at jeg måtte svare på den. Jeg kremtet før jeg begynte: "For noen uker siden så var vi på fjelltur. Vi hadde vært på en topp, og på vei ned igjen så passerte vi et vann. Det var overskyet, men varmt, så vi bestemte oss for å ta et bad. Vi hadde ikke med oss badeklær, men vi hadde ikke sett noen andre hele dagen så vi kledde av oss og hoppet uti. Det var iskaldt i vannet så vi kom oss raskt på land igjen. Vi hadde ikke håndkle, så jeg ofra en genser slik at vi fikk tørket oss. Linda ble såpass kald at hun begynte å hakke tenner.

Jeg la genseren rundt henne og holdt henne tett inntil meg. Det å stå slik hud mot hud ute i det fri gjorde at jeg ble kåt. Jeg begynte å kysse Linda som hadde sluttet å hakke tenner. Vi tok det lengre og lengre og det endte med at jeg lå på bakken og at hun red meg. Plutselig hørte vi stemmer, og vi så opp mot stien. Der var det to menn og en dame som var på vei ned mot vannet, cirka femti meter fra oss. Vi fant raskt klærne, kledde på oss og smilte brydt i det de kom ned til vannet. De lo og sa at det ikke gjorde noe." Grethe og Jonas var fornøyd med historien og det var nå vår tur til å spørre. De ville også starte med sannhet. Vi tenkte litt før Linda spurte: "Hva er det villeste dere har gjort på ferie?" Jonas så på Grethe og sa at hun fikk fortelle.

Grethe tenkte seg litt om før hun begynte: "For to år siden var vi på ferie i Maspalomas. Der er en ganske kjent nakenstrand og dersom du går litt rundt der kan du få se litt av hvert. Vi lå og solte oss nedenfor en beachvolleyballbane. Det var folk på den stort sett hele tiden, og det var for det meste tyskere. Utover ettermiddagen minket det med folk, og da var det en liten gjeng tyskere som spurte om vi ville være med. Vi takket ja, slik at det ble en kamp tre mot tre. Jeg og Jonas var sammen med ei tysk dame. På det andre laget spilte to menn og ei dame. Utover kampen så foreslo en av tyskerne at vi skulle spille om noe. De diskuterte litt og foreslo etterhvert at taperene måtte utføre oralsex på vinnerne. Jeg nikket mot Jonas, som nikket tilbake og vi gikk dermed med på veddemålet. Det gikk som det måtte gå og vi tapte kampen.

Tyskerne visste om en plass som var litt mer skjermet og vi gikk sammen med de dit. Da vi kom frem begynte Jonas raskt å gå ned på dama på det motsatte laget. Jeg og dama på mitt lag ble så enig om hvem vi skulle suge og satte i gang. Etter en stund kom vinnerne en etter en. Vi takket for kampen og gikk derfra." Både jeg og Linda satt med haken på brystet og kunne ikke tro det vi akkurat hadde hørt. Vi fikk ikke lang tid til å komme oss for Grethe var raskt fremme og spurte om vi var klar for en nødt. Jeg så på Linda, som sa at etter det vi akkurat hadde hørt så visste hun ikke om hun turte. Grethe foreslo at vi kunne prøve og dersom det ble for drøyt så kunne de utføre den istedenfor.

Linda gikk med på det og Grethe kom med oppgaven: "Linda må gå inn på do og ta av seg undertøyet, når hun kommer ut så skal Hans gjøre henne så kåt at brystvortene blir harde". Linda gikk med på det og forsvant inn på do. To minutter senere var hun tilbake. Kjolen var såpass gjennomsiktig at man kunne se konturene av brystvortene hennes. Jeg lente meg inn til henne og visket alt jeg ville gjøre med henne når vi kom tilbake til hotellet. Etter hvert ble vi avbrytt av at Grethe sa at det så ut som oppgaven var fullført. Etter å ha hørt hvor langt Grethe og Jonas hadde gått tidligere tenkte jeg at jeg kunne teste grensene deres her også.

De var med på en nødt, og jeg foreslo følgende: "Jonas får velge en som Grethe skal danse med. Grethe må ta av seg trusa før hun går bort til han Jonas velger. Under dansen så skal Grethe ta hånden hans og føre den opp under skjørtet. Du skal la han fingre deg helt til Jonas avbryter eller du kommer." Grethe tok av seg trusa og la den i veska si før hun spurte hvem Jonas hadde valgt ut til henne. Jonas pekte på en og Grethe gikk bort til han. Vi så hvordan de danset tettere og tettere. Etter hvert så vi også at Grethe førte hånden hans under skjørtet. De bevegde seg mot veggen.

Grethe lente seg mot veggen og det ble fort mindre dansing og mer fingring. Jonas gjorde ingen tegn til å avbryte, så de holdt på helt til Grethe kom. Hun kom fornøyd tilbake til bordet og satt seg. Vi bestemte oss for å avslutte barbesøket der og gikk tilbake til hotellet. På veien spurte Jonas om vi ville ha sannhet eller nødt. Linda var rask med å svare at vi ville ha nødt. Jonas fortsatte: "Dere må spørre den neste personen dere treffer om å foreslå en sexstilling, dere må så la personen, og oss, se på når dere utfører den". Vi var kåte og nokså fulle så vi tok utfordringen på strak arm.

Vi var nokså nær hotellet og det var ikke særlig med folk i gatene så vi kom helt inn i resepsjonen på hotellet før vi traff noen. Der satt det to menn i baren. Vi gikk bort til de og spurte hvilken sextilling de foreslo for oss. En av de foreslo doggy style, den andre foreslo at vi startet i en 69er før vi gikk over til doggy style. Den første var enig i det. Vi spurte deretter om de ville være med og se på. De lurte først på om vi var seriøse, men da Linda nikket var de raske med å få regninga. Vi gikk sammen opp til rommet vårt. De to mennene satt seg i hver sin stol mens Grethe og Jonas satt seg i vinduskarmen. Jeg kledde av Linda og hun kledde av meg. Vi kom oss raskt i 69er-posisjon og slikket og sugde.

Selv om vi hadde drukket en del ble jeg raskt hard og Linda var våt allerede da vi begynte, så vi skiftet stilling til doggy style. Linda masserte klitten mens jeg holdt et godt tak rundt hoftene og knullet henne bakfra. Vi tenkte ikke på tilskuerene. Linda stønnet høyere og høyere til jeg kjente at fitta hennes strammet seg om kuken min og hun kom med et hyl. Jeg klarte ikke å holde igjen lengre og fylte henne med sperm. Jeg trakk meg ut og Linda rullet seg over på rygg.

Hun så på Jonas og Grethe og spurte om de ville ha sannhet eller nødt. Grethe svarte raskt at de ville ha nødt. "Sug de to gjestene våre mens du rir Jonas!" kommanderte Linda. Jonas kledde av seg og la seg på rygg på senga. Gretha dro også av seg klærne og satt seg over Jonas og begynte å ri han. De to mennene tok av seg og stilte seg på hver sin side av Grethe. Hun tok en pikk i hver hånd og vekslet på hvilken hun sugde. Slik holdt de det gående til alle kom. Etter dette tok vi kvelden og sov til godt ut på neste dag.