Fem kan være fantastisk | Kondomeriet

Fem kan være fantastisk

Drev og fiklet med bh’n da mobilen ringte.. Bannet lavt og avviste før jeg så hvem som ringte. Hadde hatt mitt livs verste one nigth-stand, og ville bare få på meg klærne i full fart og komme meg bort der i fra.. Hadde vært på en kjempekoselig fest sammen med ei venninne, og snek meg inn på et rom med kveldens kjekkas. Klarte ikke å begripe hvordan han kunne være så elendig, han som garantert hadde draget på damene. Han var til og med verre enn en jeg tok jomfrudommen på. Telefonen ringte på nytt igjen i det jeg var på tur ut av leiligheten. Hadde funnet veska og sagt farvel til venninnen min, og var på tur hjem til ei annen venninne som bodde to minutter unna. Ble overrasket når jeg så hvem det var som ringte, og ble kjempeglad når jeg hørte stemmen. Det var Jonas, en jeg hadde gått på skole sammen med tidligere, og som studerte i samme by som meg dette året. Han hadde besøk av en del kompiser fra hjemplassen vår, og lurte på om jeg ville stikke innom på en fest hos en felles kompis. Ble kjempeglad over invitasjonen, men måtte avslå siden jeg ikke hadde råd til taxi. Han ba meg om å komme uansett, og sa at de skulle betale drosjen for meg.

Det var kjempemorsomt å se gamle kjente igjen, men det ble til at jeg og Jonas ble sittende på kjøkkenet og prate. Jeg hadde vært forelska i han tidligere, og syntes det var koselig å bli oppdatert på hva som hadde skjedd siden sist. Vi ble ganske flørtete, og bestemte oss for å gå hjem til han. Turen bortover gikk jeg og fantaserte om hvor deilig dette kunne bli. Det hadde blitt godt om jeg skulle få tilfredsstillelsen jeg hadde ventet på hele kvelden. Vi gikk rett inn på soverommet hans, og la oss i senga. Det var en stor glede å få kysse leppene som jeg hadde drømt om over lengre tid, kjenne den lekne tunga, og få ta på den deilige kroppen hans. Jeg var i lykkerus. Jeg hadde aldri hadde aldri trodd at dette skulle skje da vi begge bodde hjemme. Jeg så for meg en lang natt i armkroken hans, etter et par runder med fantastisk sex. Jeg følte meg som 15 åringen som hadde vært stormforelsket i han.

Vi kysset intenst, og strøk over kroppene på hverandre. Dro av hverandre plagg for plagg, mens vi kastet oss over hverandre. Han visste hva han gjorde, og jeg lå og vred meg under hendene hans. Jeg ga han et krevende tungekyss, bet han forsiktig på halsen, kysset meg ned mot venstre brystvorte, sugde forsiktig på den, før jeg småbet han litt i den andre. Lot tunga gli ned mot bokseren hans, og dro den av. Lot hånda gli forsiktig over den stolte manndommen hans, og ga han et lite kyss på forhuden. Smilte til han før jeg lot tunga leke seg rundt hodet og ned langs strengen. Tok den forsiktig inn i munnen min, sugde forsiktig og lot tunga leke seg over hele kuken. Lot høyrehånden kose forsiktig med ballene. Anstrengte meg for å få hele kuken inn i munnen, men han var relativt større enn hva jeg var vant til, så jeg brukte den andre hånden nederst, mens munnen gjorde resten. Hørte at noen kom inn på rommet, og forsto at det var resten av gjengen som var kommet etter. Krøp inn under dyna til Jonas, og spurte hva dem egentlig gjorde inne på rommet. De var ganske tøffe av seg og skulle absolutt være med. Jeg hadde jo prøvd trekant med to menn før, men aldri hadde jeg vært midtpunktet for fire menn på en gang, så jeg var ganske nysgjerrig. De fikk ikke noe verbalt svar, men jeg bøyde meg ned mot utstyret, og fortsatte med kjælingen i håp om at de forsto at det var en invitasjon.

Stig, bestekompisen til Jonas kom opp i sengen. Han satte seg bak meg, og holdt rundt meg, lekte med brystene mine, og begynte så å fingre meg forsiktig og leke med klitten. Jeg begynte å bli utålmodig, og skjøt rumpa i været, for å få han til å ta meg bakfra, mens jeg sugde kuken til Jonas. Han begynte rolig, og brukte ene hånden til å kose med klitten, mens han støtte sakte inn og ut av meg. Jeg ville ha litt fart på sakene, og da han endelig ga etter for ønsket mitt, klarte jeg ikke lengre å konsentrere meg om sugingen av Jonas. Jonas begynte å suge å småbite på brystvortene, halsen og nakken, og med Stig bak meg som traff på alle de rette stedene når han støtet inn og ut av meg, kjente jeg at jeg nærmet meg himmelen med stormskritt. Jeg fikk en intens orgasme. Og ble liggende som et slakt over Jonas. Når jeg hadde kommet meg etter min første sprut-orgasme gikk vi på stua for å ta en drink og en røyk, slik at vi fikk samlet kreftene. Terje satte seg helt inntil meg, og spurte om hvordan det gikk, og hva jeg gjorde for tiden. Han la umerkelig armen sin på låret mitt når vi pratet, og flyttet den sakte opp under dynen mens vi fortsatte samtalen. Han bøyde seg frem mot meg og gav meg et raskt kyss, før han spurte om jeg var sliten, og hvilke planer jeg hadde for resten av kvelden. Jeg sa som sant var at jeg hadde ingen planer for kvelden, så det ble mest opp til dem hva jeg kom til å gjøre videre. Jeg fikk et stort smil tilbake, før han flyttet bordet og satte seg på kne.

Han lot tungen sveipe forsiktig fram og tilbake, før han gav meg et kyss på klitten, han småbet og kysset om hverandre. Han lot tungen ta en rask tur fram og tilbake, før han blåste på underlivet. Det ga en kjølende følelse, og skapte kriblinger flere plasser på kroppen. Steinar kom bort til oss og stilte seg på knærne i sofaen ved siden av meg. Han ville at jeg skulle suge han, og jeg gav han bortimot samme behandling som Jonas fikk tidligere. Jeg elsker å pirre dem, leke med tunga rundt kuken og småkysse dem helt forsiktig. Det gikk i ytterdøren, og jeg skjønte ikke hvem det kunne være som kom nå. Alle kompisene til Jonas var jo allerede der, men det viste seg at han hadde en kompis han bodde sammen med. Jørgen het han, og han gikk rett inn på stua, hilste og gikk på rommet. Jeg ble litt forvirra, men glemte ganske snart hele fyren. Stig stilte seg på siden av meg, og jeg tok tak i kuken hans og runket han sakte men bestemt. Terje var ferdig med å slikke meg, og reiste seg opp, slik at vi kunne flytte litt på oss. Terje la seg på rygg på sofaen, jeg satt meg oppå kuken hans. Stig satte seg like bak meg, og smurte glidemiddel rundt analåpningen før han tredde seg forsiktig inn. Jeg hadde kuken til Terje i fitta, og kuken til Stig i rumpa og følte meg ganske fylt opp der jeg bevegde meg sakte opp og ned. Når jeg fant en behagelig rytme kom Jonas og Steinar helt inntil, slik at jeg fikk kuken til Steinar nær nok til å gi han en blow-job, mens jeg runket Jonas. Jeg var helt borte i min egen verden, der all mulig nytelse kunne finnes. Jeg var i himmelen, og kjente på orgasmene som kom og kom. Jeg hadde ikke kontroll over noe som helst, det eneste jeg enset var all tilfredsstillelsen de gav meg. Hvor fantastisk det var å ha fire gutter over alt over hele kroppen.

Vi fem var rett og slett fantastisk. Det finnes ingen ord som kan beskrive noe som minner mer om drøm enn virkelighet. Jeg sank helt om når serie-orgasmene gav seg. Stig hadde trukket seg ut, og Steinar og Jonas hadde flyttet seg, slik at jeg og Terje kunne ligge og holde rundt hverandre i sofaen til jeg kom meg. De andre skjenkte i et par drammer, og satt og småpratet om hva som egentlig hadde skjedd. Ingen hadde trudd at noe sånt skulle skje med den lille gjengen fra landet som var på helgetur i storbyen.

Når jeg reiste meg opp for å ta meg en røyk, ser jeg at Jørgen har kommet ut i stua. Det kommer etter hvert fram at han har sittet der hele tiden, og så spør han om jeg vil se en deilig film han hadde filmet i kveld. Jeg skjønte ikke tegninga med det første, men etter hvert som filmen ruller på tv-skjermen ser jeg de fire guttene og meg i full action. Jeg har aldri vært noe særlig stolt av kroppen min, men da jeg så hvor deilig jeg var på den filmen, fikk jeg en skikkelig selvtillits-boost. Jeg hadde aldri kommet til å gå med på å lage en erotisk film, men den var ikke smakløs på noen måter. Det var jo ikke all verdens av kvalitet på den, men man så hva som skjedde, uten å føle seg totalt blottlagt. Jørgen spurte meg om vi skulle slette den, men jeg sa at hvis filmen bare ble vist blant dem den involverte, så skulle han bare beholde den. Men jeg var nødt til å få en kopi før jeg gikk. Når jeg våknet hjemme neste morgen trudde jeg alt var en drøm. En fantastisk drøm! Men da jeg så dvd-plata i veska, sammen med et brev fra Jørgen om at neste gang var det hans tur, så gikk det opp for meg at fem kan være fantastisk, så lenge man stoler på de involverte.